Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elvtársak a mocsári trollkodásban! Úgy látszik, tényleg nem hiába járt itt Putyin apátok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Először azt hittem, hogy a MÁV elmebajánál – miszerint tulajdonképpen a terroristák és migránsok miatt számolják fel a nemzetközi vonatok vendéglátóegységeit – nagyobb ökörséget ma nem fogok hallani. Ha épeszű ember nekem meg tudja magyarázni, hogy mi a kurvaélet az ok-okozati összefüggés a terroristák és migránsok, valamint a büfékocsik felszámolása között, és azt is levezeti, hogy ugyanezen pengeéles logika mentén akkor már miért nem zárják be a budikat, a fülkéket is a vonatokon, és úgy egyáltalán miért nem szedik fel a vasúti síneket, annak van egy söre. Vagy több. (Heineken.)

De aztán a napbarnított, kipihent, vasaltan vérgeci Lázár János mindenes miniszter és változatlanul arrogáns Kovács Desikerült? Zoltán kormányszóvivő rég nem látott csütörtöki stand-up-ja helyrerakta a naivitásomat. Most ott tartunk a rókavigyorú, rezzenéstelen pofával bármit előadó Lázár szerint, hogy (rohadjak meg, ha van ilyen; igen, van ilyen):

  • Orbán Viktor Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság elnökéhez fordul, és arra kéri, hogy a migrációs válságban legközvetlenebbül érintett tagállamokhoz (Olaszország, Görögország) hasonlóan Magyarország is részesüljön uniós támogatásban a határvédelem okán. Ugyanis Magyarország idáig 800 millió eurót fizetett ki a kerítésekért és egyéb határvédelmi intézkedésekért, és mivel a beruházások nem csak az ország, de az egész kontinens biztonságát szolgálják, elvárható, hogy Brüsszel is vállalja ennek ráeső költségeit. Úgyhogy mi, nemzeti magyar kormány arra kérjük Junckert, hogy nyilvánuljon meg a szolidaritás a gyakorlatban is, az EU vegye ki a részét a költségekből: 400 milió eurót fizessen ide nekünk ízibe’ az Európai Bizottság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem először döbbenek rá, hogy a kormány szerint ezt az országot kizárólag kretének, agysorvadásban szenvedő félnótások, intellektuális vakondtúrások, valamint heveny amnéziában szenvedő idióták lakják. Mert szerintem egyáltalán nem arról van szó, hogy kimúlt Finkelstein, Habony megint szétszívta az ormányát, a propaganda szoftverfrissítése meg lefagyott.

Drága cimboráim az útszéli görénységben! Látom, nem hiába járt itt VV Putyin apátok, baszki! Ezt az országot nem egy kormány irányítja, hanem kisstílű, mocsári trollok. És nem csak azért, mert reggelig idézhetném Orbán Viktor gumicsizmás pávatáncos miniszterelnök tetszőleges nyilatkozatait arról, hogy nem hagyjuk, senki nem döntheti el, hogy mi kivel akarunk együtt élni, senki nem kényszeríthet minket arra, hogy befogadjunk bárkit, akit a nobody-k által meg nem választott brüsszeli bürokraták ránk akarnak erőltetni. Bármelyik Kossuth rádiós igehirdetéstől, bármelyik brüsszeli sajtótájékoztatón át, bármelyik előre lezsírozott kérdéseken alapuló spontán interjút elővehetjük, ott van benne a rögeszme. Hazdudj, Jancsi, most még megteheted.

Ámazonban a második állítástól az embernek egyenesen a haja hullik ki. Tehát ha jól hüvelyeztem a kormányzati politikai kommunikáció legújabb brilliáns kopernikuszi fordulatát, akkor Európa szabadságharcos végvári vitéze, aki kizsigerelte az agyunkat, az egész életünket azzal, hogy meg kell állítani Brüsszelt, hogy elpofátlanodtak és beletapostak a nemzetállami szuverenitásunkba és így megmutatjuk, úgy megvédjük, most kuncsorog azért, hogy fizessenek valamiért, amiről nem volt európai konszenzus és senki nem kérte. Hanem Orbán a fejébe vette és lett.

Vagyunk itt néhányan minden látszat ellenére, akik pontosan emlékszünk az események egymásutániságára, ugyanakkor barátunk az internet, a Google és képesek vagyunk rekonstruálni a közelmúlt velünk élő politikai eseményeit. Amelyeket a minap Merkel kancellár is felelevenített, úgyhogy – minden valószínűség szerint Putyin hereszorongató jótanácsára – most kitaláltátok, hogy megint a sötét paraszttal léptek. Apropó: Sorosnak mikor külditek a számlát, hogy fizesse már ki a kormányzás helyett uszításba torkollt politikai prostítúciós ténykedéseitek költségeinek felét? Legalább a Soros-plakátok árának felét? Álljatok bele, ne legyetek nyulak!

Nade, kanyarodjunk vissza. Tehát miután önköltségi áron menekültek ezreit, ellenőrizetlenül, étlen-szomjan, félrevezetések sorozatával körítve elbuszoztattátok az osztrák határra, miközben fapofával, mozdulatlanul (a függöny mögött röhögve) néztétek, hogy káoszba fullad a szituáció, torkotok szakadtából ordítottátok/azóta is ordítjtátok, hogy az EU tehet minderről. A  menekültek arányos elosztására vonatkozó döntést félig aláírtátok, de azonnal be is pereltétek a rohadékokat, hogy ti nem, nem, soha (nem hogy 1294 menekültet nem fogadtok be, egyet se!!!), majd miközben már valamelyest lecsillapodott az áradat (és hát tudható volt, hogy létrejön az EU-Törökország paktum), felhúztátok a csilliárdos kerítést és azóta visítjátok, hogy véditek Európát (igen, már nem Magyarországon, hanem Olaszországon keresztül érkeznek Európába).

A helyzet az, hogy a különutas, Brüsszelt rugdosó, mindenért Brüsszelt hibáztató harcos, nagyarcú, észosztó retorikátok – járulékos haszonként Szijjártó elküldte a kurva anyjába fél Európát – gyakorlati haszna az volt, hogy a határzárral rátoltátok a többi uniós országra a menekülteket, semmilyen közös, hosszútávú megoldásban nem működtetek együtt az Unióval, minden egységes fellépést bojkottáltatok Putyin elvtárs óhajának megfelelően.

Nagyon fontos: a válság elején-csúcsán a gazemberek minden segítséget felajánlottak (emberi erőforrást, szakértelmet, technikai felszerelést), de azt ciki lett volna elfogadni, mert akkor nem Orbán Viktor tetszeleghetett volna Európa egyszemélyes megmentőjének szerepében. Most meg kurvára nem jönnek a migránsok, Soros miatt nem lesz forró ősz, a kvótapert elbukjátok, a hollandok magasról szarnak a toporzékra, és nyakatokon a választás. Kell egy másik terv, mi? És ezt találtátok ki Putyin apátokkal.

Hogy most előkapjátok az európai szolidaritást, és miután minden lehetséges fronton háborút indítottatok Európa ellen, minden nemzetközi egyezményt lehánytatok a jogi határzáratokkal, nyomorult emberek szívatásával, most fasz tudja milyen jogcímen pénzt követeltek. És miért csak 400 milliót? Ebben az alkotmányos költség is benne van? És ez melyik része? Amit elloptatok, vagy amit pont nem? Ezt így mégis hogy? Najó, nem vagyok hülye, értem.

Addig is, ameddig kitaláljátok, hogy a kerítést valójában Juncker rendelte részegen, és most nem akar fizetni érte, az lesz a hablaty (felkészül Rezsiszilárd, Kósa, Hidvéghi, Halász és a többi papagáj), hogy Brüsszel nem akarja, hogy megvédjük Európát, mert be akarják engedni a migránsokat – ugye ti megmondátok -, és a magyar emberek által felhúzott kerítést sem akarják kifizetni. Igen, meg is lopják a magyar embereket.

Azt értem, hogy a rajongóitokat nem érdekli ez az arcpirító köpönyegforgatás, de ennyire szánalmas, siralmas, hatalommániás, Putyin-szolgákat a világ nem látott. Ezen Trump is hangosan nyerítene, basszátok meg! Ez alighanem a legendás, csavaros magyar gógyi lesz, nem igaz? A kerítés áll, a pénz egy része lenyúlva, a másik felét kifizettetitek az EU-val és mekkora bulibárók vagytok! Ezt csinálja utánatok az elmúlt nyolc év szocialista luxuskormánya.

Ha nem lenne tragédia, hogy a híveitek még mindig elhiszik, hogy titeket tényleg érdekel, hogy mi a szar lesz velük, és nem kizárólag a pénzért, hatalomért tepertek, most a röhögéstől csapdosnám a térdemet. Állítsuk meg Brüsszelt, mert futás közben nem lehet pénzt kuncsorogni. Fantasztikus. Zseniális. Tragikomikus. Tragédia.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.