Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nyúlik ez a migrációs álsághelyzet, mint a takony

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van ez a görcsös, izzadság- és fokhagymaszagú, ámde a mindennapok részévé vált, a Finkelstein-féle bűzös örökséget hordozó hatalomtechnikai és propagandaeszköz, hogy bármiről van szó, bármilyen orbitális ganéság derül ki, akárhány millióval drágul az esemény után egy hónappal a vizes vébé példának okáért, akárhány közérdekű adatot nem akarnak kiadni, akárhány patkány rohangál a valamelyik CT nélküli kórházban, akárhány millió üti agyon naponta az így is agyalágyult nemzeti disznószerelőt, akárhány stróman tapos a tyúkszemünkre gátlástalanul fél percenként, mindenre azt kell mondani: a borzasztó másik oldali médiatúlsúly (Simicska-csicskák), álhírek, jajveszékelő, ideológia nélküli, Orbán-fóbiában tobzódó sajtó, migránssimogató, hazaáruló genderliberálfasiszták, Soros-terv, Soros-ügynökök, leboncsák a kerítést, támaggyák a demokratikusan megválasztott magyar kormányt, senki által meg nem választott álcivilek, ne ugassanak bele, provokálnak, forró ősz, megvédjük, mimagyarok, szuverén ezeréves múlt, nemzeti jobboldal, európai kereszténység végvára, mert különben mindmeghalunk, úgyhogy éljünk mi!

Biztosan távolról sem teljes ez a lista, nem is merném magamra vállalni, hogy hiánytalanul reprodukáljam a magát jobboldalinak kényeztető politikai csürhe elit és a szájszagát visszaböfögő médiaközmunkások, véleményvezérek, és egyáltalán az egész felvásárolt, idomított, szereptévesztett, hatalom ánuszrózsáját kényeztető siserehad (siserahad lesz az) fantáziadús politikai érvrendszerét.

Mindez annak örömére jutott eszembe, hogy hatalmas meglepetésünkre (faszt!) a kormány 2018 márciusáig (mecsoda zsenialitás, baszki!) meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta pánikhelyzetet válsághelyzetet. Aminek a törvényi feltételei már akkor sem álltak fenn, amikor 2016. március 9-én Pintér Olajszőke Sándor belügyminiszter, Kovács Desikerült? Zoltán szóvivő által megtámogatva drámai hangon kihirdette azt.

Vagyis a Fidesz-KDNP kormány a Fidesz-KDNP nevű párt által kényelmes többséggel módosított törvényt hányta telibe. Akkor is. Nem először. Nem hogy akkor, de azóta sem jött

  • egy hónap átlagában napi 500,
  • két egymást követő hét átlagában napi 750,
  • egy hét átlagában napi 800 szerencsétlen,

mint ahogyan a tranzitzónában tartózkodók száma sem haladta meg

  • egy hónap átlagában a napi 1000,
  • két egymást követő hét átlagában a napi 1500,
  • egy hét átlagában a napi 1600 főt.

Ez áll a törvényben, meg holmi homályos és általános utalások zavargásokra, erőszakos cselekményekre, járványügyi veszélyekre, közbiztonsággal és közrenddel kapcsolatos aggodalmakra, amelyek mind-mind a migrációval állnak összefüggésben. A szemek álságos forgatásának és a paraszt gátlástalan vakításának (némi fogcsikorgatással nyakon öntve) némiképp ellentmond, hogy az elmúlt három hónapban nem hogy nem jött több naponta száz illegális kecskebaszó megostromolni a határainkat, de a napi néhány tucat is túlzás.

Migráció
Infogram

 

És ímhol külön az augusztusi kurva nagy ostrom (még a nemzeti ünnepet sem rondították össze a gazok):

migransok

Vagyis a kormány gusztustalan, aljas módon riogat és kelti hangulatot egyéb frontokon is:

 

Mélyen megvetett Orbán Viktor, Fidesz-KDNP és minden megélhetési szekértoló, avagy kognitív disszonanciában szenvedő önáltató! (A hazug pánikba oltott megvédés örömhírét boldogan szívecskézők is vegyék nyugodtan magukra!) Mielőtt még a tömegpszichózis állandó szinten tartásának tököket szorongató követelménye kinyírná csekély számú működő agysejtjüket, szögezzük le: önöket már csak a kitalált migránsok és az egyre fogyatkozó, de még mindig szolidan hülyíthető szekértábor vakhite tartja életben.

Magyarországot ebben a pillanatban nem sújtja a tömeges bevándorlás veszélye, de ha jobban tudnak pihenni ettől, fogják rá a nagyszerű kerítésükre. Amit minden ellenkező rémhírterjesztéssel szemben senki nem akar lebontani, de azért költsék rá nyugodtan a GDP tovább n százalékát. A nem létező tömeges bevándorlás okozta mesterségesen fenntartott pánikhelyzet zajában még ideig-óráig szőnyeg alá lehet söpörni, hogy az Orbán-dinasztia rátette a kezét az országra, hogy már nem is próbálják titkolni, hogy a miniszterelnök famíliája már nem is szégyelli, hogy fejőstehénnek nézi a hont, és alattvalónak az adót fizetőket.

Ne áltassák magukat! Ez nem azért van, mert a baloldali médiatúlsúly és mindenki, aki nem imádja, az gyűlöli Orbánt, vagy mert mindenki mögött áll egy Soros György, tehát ezzel minden el van intézve, hanem mert normális ember nem tapsol annak, hogy meglopják. Akkor sem örül, ha Gyurcsány lopja meg, akkor sem, ha Orbán, ha netán Vona, vagy Szent Péter. Azt pedig egyenesen rühelli, ha mindeközben még a pofájába is belehazudnak azért, hogy lehetőleg fossa össze magát, rettegjen, mert akkor sokkal elnézőbb és nagyvonalúbb az őt kirablókkal.

Normális ember, felelős polgár pontosan tudja, hogy a közpénzből jól élő politikusoknak (igen, éljenek jól, mert felelősségteljes munkát végeznek), egy ország miniszterelnökének még a látszatát is kerülnie kellene annak, hogy üzleti vállalkozásként tekint a megbízatására. Normális lelkületű embernek az magától értetődő elvárás saját magával és a jövő generációival szemben, hogy nem mentegeti egyik gazember aljasságával a másik gazember aljasságát.

Orbán Viktor nem azért lett a magyarok miniszterelnöke, hogy ha nem Simicska Lajos révén, akkor Mészároslölö révén fossza ki az országlakókat.

Orbán Viktor nem azért nyert zsinórban kétszer felhatalmazást a kormányzásra, hogy az apjától, az összes testvérétől, a feleségén át a sógoráig, a vejéig, a cukkermukker Nárcisz kutyáján keresztül a két értelmes mondatot egymás után rakni képtelen, nemrég még pucérseggű mezei gázszerelőként tengődő Lölö cimborájáig egyikük se tudja becsukni a tiszta szoba ajtaját az elsíbolt közpénzhegyektől.

Orbán Viktorral szemben nem elvárás, hogy szerethető legyen, de nem is jár neki alanyi jogon a rajongás. Egy hazug, számító, megélhetési okokból nemzeti, egyébként elvtelen köpönyegforgatót ne nevezzünk jobboldalinak és fogjuk már fel, hogy a lopásnak nincs ideológiája és politikai színezete. Ha ez megvan, akkor talán az is derengeni fog, hogy amikor valaki ennyire kendőzetlenül fossa telibe a valóságot, csak azért, hogy a jövő márciusig meghosszabbított pánikhelyzet hátán behúzza a választásokat, az bármilyen aljasságra képes. Nem jövő idő. Elbeszélő jelen.

Száz és ezermilliárdokkal megkárosítani egy országot nem azért nem bocsánatos bűn, mert a baloldal töketlen, Soros egy geci, de bezzeg Orbán megvéd, hanem mert politikusokra, pártokra nem azért szavazunk, hogy meglopjanak, megszegjék a törvényeket és közben hazudozzanak is. Nincs tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarországon. Itt pánikhelyzet van, mert egyszerre riogatni és biztonságot ígérni kurva nagy meló még a Fidesznek is. Itt egyedül a Fidesz pártszékházban van válsághelyzet és azt konkrétan a tömeges bevándorlás fent ábrázolt hiánya okozza. Ha nincs háború, nincs migráns, nincs kampány, nincs fegyerropogás, a Fidesz halott.

Mert a Fidesz és külön Orbán Viktor felzabálta azt a tortát, amiből már egyre nehezebb a kitartott, éhes holdudvart tovább etetni. Felmutatni pedig a pusztításon kívül abszolút nincs mit. Hát ezért nyújtják a szájbatekert, képzelt (v)álsághelyzetüket, mint a taknyot. Mert ha kikényszerítik valahogy azt a forró őszt, bármit megtehetnek. Március után meg választások lesznek. Még mindig van, aki nem érti mi folyik itt?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.