Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Búcsú és üdvözlet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét, jó pihenést mindenkinek, aki nem most dolgozik éppen. Sűrű nap volt ez a mai is, de legalább nem unatkozunk. 92 éves korában elment Makk Károly rendező. Ő elment, de a Liliomfi, a Ház a sziklák alatt, a Szerelem, a Macskajáték, az Egymásra nézve itt maradt nekünk. Utoljára 7 évvel ezelőtt rendezett, az Így, ahogy vagytok című filmet. Legyen neki könnyű a föld.

A Debreceni Egyetem Alkotmányjogi tanszéke elhatárolódott Putyin díszpolgári címétől.

A magam nevében köszönöm nekik, hogy visszaadtak egy kis reményt. Talán mégsem mindenkinek ment el az esze ebben az országban. Úgy gondolom, ez a kiállás nagyon fontos és – bár ne kellene ehhez bátorság! – bátor dolog a jelen Magyarországában.

Ismét pert vesztett Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc szerelemgyereke, a felcsúti akadémia. A bíróság úgy határozott (másodszor is), hogy a TAO közpénz és bizony el kell számolni vele, hogy mire költötték. A pert a DK vitte végig és ők nyerték meg. Lölö és Viktor feje biztosan fáj most. Tudom ajánlani ellene az Aszpirint, nekem többnyire használ. Jó megoldás még, ha nem mutyiznak, akkor jobban alszik az ember.

Az is mai hír, hogy Mészáros Lölö nem oly rég alapított cégecskéje, a Visonta Projekt Kft. működése két éve alatt egy fillér eredményt nem ért el, sőt, veszteséges volt, mégis kapott 6,2 milliárd forint állami támogatást. Tőlünk. Ne feledje senki, az a mi adónkból megy (ahogy a felcsúti akadémia TAO-támogatása is).

Ennek örömére menjünk is aludni. A nap kommentje Alberttől:

Nagy baromságokat mindenki tud mondani,ha jól megfizetik!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.