Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ellenséget pedig meg kell semmisíteni, bármi áron

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bármennyire hihetetlennek tűnik, a Fidesz meghirdette a választási programját. Most is össze lehet egy szóban foglalni – folytatjuk -, de érdemes egy kicsit a szavak mögé nézni. Ígéretek, pontosabban fenyegetések sora olvasható Németh Szilárd interjújában, amit a Magyar Hírlapnak adott. Meg lehetne közelíteni a humoros oldaláról a dolgot, de ha nem ezt tesszük, akkor meglehetősen ijesztő kép rajzolódik ki. Németh Szilárd elég mókás figura, aki olyan messze van egy politikustól elvárt készségektől, mint Orbán Viktor bármilyen erkölcsi alapvetéstől. Azonban érdemes észben tartani, hogy Németh nem a saját véleményét íratta meg a Széles Gábor és családjának (apa, anya, két gyerek) tulajdonában álló lapban. Semmivel sem függ össze, csak most látom a cégkivonatban, hogy Széles Gábor és kedves felesége nem azonos lakcímen van bejegyezve. Ami fura ugyan, de nem rám tartozik.

Amit Németh Szilárd összehordott ebben a cikkben, az viszont rám tartozik és mindenkire tartozik, aki ebben az országban él. A cikk azzal indul, hogy Áder János esőerdővédő-horgász-szakos láthatatlan ember arról mesélt az eskütételkor, hogy ne beszéljünk már csúnyán és a politikai ellenfelek ne ócsárolják egymást, mert szeressük egymást gyerekek! Szilárd biztosítja a közvéleményt, hogy ők támogatták Áder János megválasztását, az ellenzék meg nem. Az ellenzéki pártok helyét pedig átvette a Soros-Simicska média (igen, közben összefogott az ellenség), ezeknek pedig az a dolguk, hogy hazudjanak, a gazdáik érdekei szerint torzítsák a tényeket és uszítsanak.

Németh Szilárd szerint egyféle – kormánypárti – média létezik. Mindenki más ügynök és provokátor. Egyértelműen Soros-ügynöknek nevezi a 444 és az Index munkatársait és mindenkit, aki nem a kormánypárt érdekében üti a billentyűket.

„Nem újságírói munkát végeznek, arra adnak nekik megbízást, hogy politikusként működjenek, átvegyék, erősítsék az ellenzéket. Pedig ők az emberektől nem kaptak erre felhatalmazást, hiszen nem is indultak a választáson. Őket Soros és Simicska pénzeli és rángatja ugyanúgy, mint az ellenzéki politikusokat”.

Vona Gábor és a Jobbik is szóba kerül, mint ellenség és mint szintén idegen ügynök. A CEU is az, az ellenzéki pártok is.

„Biztos vagyok benne, hogy egyeztetnek egymással, vagy ami ennél is rosszabb, ha az ellenzék már kitalálja Soros György gondolatait, és úgy működik, mint a »kis Soros Györgyök«. Soros a szabadon választott magyar parlamentet és a bizottságait akarja rángatni. Ezt az országot 2002 és 2010 között a nemzetközi pénzügyi körök, a bankok, a multik, az energiaszolgáltatók, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok aktív közreműködésével szabályosan megnyúzták, az embereket kizsebelték. Mára viszont ebből összefogással, közös akarattal és erővel kilábaltunk. Az ország, a családok erősödnek, minden mutató rendben van. Az ellenzéknek most arra van megbízása, hogy ezt a sikert tönkretegye. Pedig mi, magyarok nagyon megszenvedtünk és megdolgoztunk ezért”.

És a civil szervezetek is előkerülnek.

„Ezek nem civil szervezetek, hanem ügynökszervezetek, NGO-k. Magyarországon törvények rendelkeznek arról, hogy miként lehet menekülteket beengedni, hol és hogyan kell lefolytatni a menekültügyi eljárást. Ezek a szervezetek azonban azt gondolják, hogy biztathatják az illegális migránsokat a törvények semmibevételére. Ezt felbujtásnak hívják. Meg kell egyszer nézni, hogy a jog szerint el tudunk-e járni ellenük, vagyis lehet-e büntetőeljárást indítani azok ellen, akik ebben részt vesznek. Szerintem önmagában már az is törvénysértő, hogy Juhász Péter és Gulyás Márton arra buzdított, bontsák le a kerítést”.

Ha ezt szépen összerakjuk, máris tisztán látható, hogy mire számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Mindenki, aki nem a hivatalos kormánypropagandát tolja, ellenség. Nem ellenzék, hanem ellenség. Az ellenséget pedig meg kell semmisíteni, bármi áron. Akár újságíró, akár közszereplő, akár politikus, akár magánember.

A Fidesz most sem óhajt szakpolitikával foglalkozni, nem célja a társadalmi béke megteremtése. Mészárlás következik. És aki most gúnyos mosolyra húzza a száját és legyint egyet, az majd akkor is tegye ezt, amikor meghurcolhatják a kimondott, vagy ki nem mondott szavaiért és börtönbe kerülhet a véleményéért.

Azok a pártok, köz- és médiaszereplők pedig, akik azt hiszik, ők megússzák és továbbra is elevezgetnek a pocsolyában és semmi másról nem szól ez az egész, mint az ő anyagi biztonságukról és akik úgy hiszik, hogy a sajtó nem más, mint gazdasági vállalkozás és simán belefér egymás kinyírása, hiszen a munkáltatójuk érdekei ezt diktálják, azok éppen olyan bűnösök abban, ami ezzel az országgal történni fog, mint Orbán Viktor, vagy mint Németh Szilárd. A végeredményt tekintve ugyanazt a célt szolgálja az, aki közvetlenül, nyíltan szolgálja egy diktatúra kiépítését, mint aki pénzért, vagy gyávaságból asszisztál ehhez.

A társadalmi összefogás: erő. A nyilvánosság: erő. A sajtó: erő. A civilek akarata: erő. Együtt. Külön-külön csak célpont mindenki. És a Fidesz le fog vadászni mindenkit. Külön-külön. Ez az ő választási programjuk.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.