Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kit rúgjunk ki?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát. Has. Váll. Szép estét és hasonlókat! Most világosodtam meg, hogy a Debreceni Egyetem nagyban hasonlít Németh Szilárd rezsibirkózóhoz. Annyiban feltétlenül, hogy Szili is törölgette szorgosan a Facebook-profiljáról a hülyeségére a figyelmet felhívó kommenteket, most pedig az egyetem is erre kényszerül. Ugyanis a nép egyszerű – vagy eccerű – fiai és leányai kifejezik nemtetszésüket Vlagyimir Putyin kitüntetésének okán, az ország értelmiségét kinevelni hivatott intézmény pedig erre azt a frappáns megoldást találta ki, hogy törli. Mert amit nem látunk, az nincs. Ez már csak így megy jobb helyeken. Ja, az értékelést is letiltották, hasonló okokból. Igazán nagyon gratulálok. Ha így haladnak, kapnak egy külön kabinetet a kormányban.

Na, azt hiszem, kinéz egy kis extra pénz. Mondjuk nem is lenne baj, mert a nyár mindig necces adomány szempontból, most meg főleg. Ha így haladunk, hamarosan meg kell válnunk néhány kollégától, holott most is drámaian kevesen vagyunk. Majd szavazhattok, kit kedveltek kevéssé. Nade. Azt olvasom én az MTI-n, hogy novellaíró pályázatot hirdet 150 éves fennállásának alkalmából a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A felhívás témája a hivatalalapító Keleti Károly élete és munkássága. Keleti Károly egy neves statisztikus volt. Én mondjuk az életben nem hallottam róla, de az az én bunkóságom miatt van. De felkészülök és írok egy novellát, meg mindenki más is. Merthogy az első helyezett 300 ezer, a második 200 ezer, a harmadik 100 ezer forintot kap. Állítólag. Na, ez még nem oldja meg a gondjainkat, de kis pénz is pénz. Lehajolunk érte, mint Mészáros Lölö.

A nap kommentje Attilától:

Hofi is megmondta ,, ha nyomást érzel a fejeden, nem biztos, hogy a sapka szorít ”. 🙂 🙂 🙂

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.