Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kiderült, hogy belülről rohad a NER. Nem baj, mert kívülről is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A villamos is aluszik, aluggyelszépenkisrobika.

A Závecz Research friss közvéleménykutatása szerint a választókorú lakosság 32 százaléka nem akar kormányváltást, 42 százaléka pedig de. Nagyon nem kell örvendezni, mivel a 32 százalék egy tömbben van és a Fideszre fog szavazni – pontosabban a Fideszre szavazna, ha holnap lenne a választás, de nem holnap lesz – a 42 százalék pedig szanaszét mindenkire, vagy senkire. Nade.

Jövő szombaton a főnök pikniket tart az övéinek Kötcsén. Majd akkor fogja nekik megmondani, hogy merre van az arra és hogy milyen vezényszavakat kell lobogtatni a választásokig. Jó lesz. Nekik.

Kamupályázatok, kampányban felhasznált listák, korrupció, fenyegetés, folyamatos feljelentések. Az orbáni bürokráciát írja le így egy korábbi vezető beosztású hivatalnoka. Igen húzós cikk jelent meg a Magyar Narancson a NER működéséről. Mondjuk semmi meglepő nincs benne, de jó leírva látni azt, amit eddig is tudtunk. Ilyeneket olvashatunk a cikkben: Míg 2010 után komolynak tűnt a szándék, egy kisebb és hatékonyabb államapparátus felépítése, az újabb választási győzelem után ez megváltozott Varga szerint. „Politikai aktivistákkal töltik fel az állami szférát” – magyarázta. „Már nem számít a szakmaiság, csak az elkötelezettség. A megyei és járási kormányhivatalok több esetben afféle káderfoglalkoztatóként működnek. Például azok is kaptak állást, akik a legtöbb kopogtatócédulát gyűjtötték össze. Akad olyan megyei szociális és gyermekvédelmi igazgatóság, ahol a vezetők több mint felének semmilyen szakirányú végzettsége sincsen. Volt olyan humánpolitikai munkatárs, aki korábban presszót vezetett, de akad tornatanár vagy más oda nem való végzettségű is. A közös bennük, hogy egyiküknek sincs szociális szakmai végzettsége… De van olyan intézményi megyei igazgató, akit még a minisztérium sem akart kinevezni, ám mivel a helyi parlamenti képviselő embere volt, a megyebeli honatyák közös petíciót írtak az érdekében. Természetesen pozícióba került.”

Jajó. A nap kommentje Károlytól:

Nekem semmi bajom Dobrev Klárával. Legalább európai.

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!