Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hangerőt ütközésig, hadd szóljon!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,377,800 forint, még hiányzik 622,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, Magyarország! Vagy hát az a fele, aki szalonnázik reggelenként. Jól aludt mindenki? Akkor jó.

Napok óta jön szembe minden reggel Neymar neve. Hogy ennyit fizettek érte és annyit követelnek tőle. Egyszer, ha sok időm lesz, meg fogom már nézni, ki a túró ő. Persze vaslogikával kikövetkeztettem, hogy valami focista lehet, de azért az csak gáz, ha valakit úgy adnak-vesznek, mint lovat a vásáron. Engem biztosan zavarna.

Azért lássuk be, sokkal színesebb az életünk, mióta nemzeti válogatottunk alőkerült a nyaralásból. Nem a focistákról beszélek, mert szerintem az embernek nem tűnne fel, ha soha elő nem kerülnének, hanem a politikusokról. Vagyis amit nálunk így hívunk, mert ilyen vicces népség vagyunk. Kósa Lajos naponta többször is képes felvidítani az országot. Ehhez mást sem kell tenni, mint megszólalnia.

Most a hvg.hu bírta rá mindannyiunk Laláját a megnyilatkozásra. Azt kérdezték tőle, hogy hogyan tervezik módosítani a parlament szeptemberben kezdődő őszi ülésszakán a júniusban elfogadott plakáttörvényt. Azért ez volt a kérdés, mert a Fidesz életcélja a plakáttörvénnyel az volt, hogy lehetőleg egyetlen párt se – főleg a Jobbik ne, mert ők olyan kis plakátolósak mostanság – használhassa ezt az eszközt a Fidesszel szemben. Lala pedig azt válaszolta, hogy sehogyse akarják módosítani, mert a hülyeség nem betiltható.

És tényleg nem! Ezt már Simicska Lajos – akkor még Orbán Viktor legjobb barátja – szájából hallottuk azokban a boldog békeidőkben, amikor a legokosabb Lajos aktívan közrejátszott abban, hogy Orbán apuka bányához jusson. Mégpedig valahogy úgy, hogy Lajosunk megvette a mostanra családivá vedlett bánya egy nagyobbacska részét, majd továbbadta a miniszterelnöki faternak. Olcsóbban, mint vette. Ekkor volt az a kérdés, hogy miért is és erre mondta a legokosabb, hogy azért, mert ő hülye, ami állampolgári, valamint alkotmányos (akkor még volt alkotmány) joga neki.

Azóta ez szentírás, ennek szellemében választunk kormányt is. Minél hülyébb, annál jobb. Ezt a szerzett jogot védelmezi most a kormány, ami érthető, mert amennyiben ez megszűnne, mondhatnának is le egyből.

Miközben Orbán Viktor mintha még nem került volna elő a nyaralásból – vagy előkerült, csak én nem futottam össze vele a sarki boltban -, Balog Zoltán mindenféle miniszter új ünnepelnivalót talált. Mégpedig a Nemzeti Színházat, amely 180 éves lett és ebben elévülhetetlen érdemei vannak Vidnyánszky Attilának. Balog szerint. És majd a Nemzeti Színház fogja nekünk és mindenki másnak is bemutatni, hogy milyenek is vagyunk mi, magyarok. Miután gyanús pénzköltések szagát érzem a levegőben, még időben szeretném jelezni Balog tiszteletesnek (vagy ami ő, nem tudom ilyen korán reggel, félálomban), én pontosan tudom Vidnyánszky Attila nélkül is, hogy milyen vagyok, arra egy vasat ne költsenek, hogy megmondják helyettem. Köszi.

Jajaj! Fedezékbe mindenki, támad Soros György! A félősebbek húzzák a homlokukba az alufóliából sikerített satyeszt, mert ráadásul a háttérhatalom is reszeli a körmeit. A PestiSrácokon a kissé hisztérikus Jurák Kata sikoltja bele a betilthatatlan hülyeség országának fülébe, hogy Újabb támadást indítottak a Soros-szervezetek! A támadás egyébként úgy fest, hogy létrejött egy nyomtassteis.hu weboldal, ami arról szól, hogy összeraknak egy nyolc oldalas anyagot, amit bárki kinyomtathat otthon, akár több példányban és elviheti az ismerőseinek, olvashatja, vagy csinálhat vele, amit akar. Miután ez totál ingyen van, a Fidesz és külön Mészáros Lölö nem tudja felvásárolni, ezért jaistenemmostmilesz! Hásemmi.

A Magyar Időkön meg az van, hogy: A háttérhatalom embereit képzik a CEU-n! Igen, bizony. Megmég a pirézeket, illumináltakat – bocs, illuminátusokat -, gyíkembereket is ott képzik. Tudom, mondták a hangok.

Ennyi hülyeség szerintem elég is így reggelre, induljon a nap, áradjon a feneketlen és betilthatatlan ostobaság, mi pedig próbálunk gátat szabni neki, mint mindig.

Hangerőt ütközésig, hadd szóljon!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.