Május 11,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És most rögtön a sötétség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 501,989 forint, még hiányzik 2,498,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bealkonyult. Fizikailag – vagy csillagászatilag, mittudomén – nem oly régen, amúgy meg régen. Ma akkorát ment a Semjén-Kósa duó, hogy azt nehéz lesz űberelni. Külön Semjén Zsolt kezdésnek célozgatott egy népcsoportra, akik soha az életben nem fizettek adót, mégis szavazhatnak. Ismétlem, leszögezem és még alá is húzom: NÉPCSOPORT. Erre jött a nagyonokos Kósa Lajos és megfejtette a kollégáját. Nem cigányozott Semjén, hanem a diákokról és háztartásbeliekről beszélt ő a szájával. Jajó. Legalább már tudom, hogy külön népcsoportot képviselnek ők. Húdegáz.

Ha valaki azt hiszi, hogy ezzel mára vége az idiótaságoknak, az nagyon téved. Ugyanis megszólalt Hídvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, a jóisten áldja meg őt mind a két kezével. Azt mondta, hogy egy hónapig türelmesen vártak arra, hogy Vona Gábor bocsánatot kérjen a vérig sértett nyugdíjasoktól, de mostanra elfogyott a türelmük. Ezért felvilágosító kampányt indít a kormány (vagy a Fidesz, a franc tudja) és felhívják telefonon, valamint megkeresik emailben a duzzogó időseket és elmondják nekik, hogy Vona Gábor megsértette őket. Mert lehet, hogy van olyan nyugdíjas, aki még nem sértődött meg, de a Fidesz ahol tud, segít. Vagy a kormány. Mindegy.

A mai napot követően komoly esélyét látom annak, hogy a Jobbiktól a DK-ig az összes párt telefont ragad és elkezdik megkeresni a diákokat, valamint a háztartásbelieket (biztos, ami tuti, minden más népcsoportot, például az ápolónőket és a barna szeműeket is) és felvilágosítják őket, hogy Semjén beletiport a lelkükbe.

Én már csak azt remélem, hogy a Fidesz telefonos választási kampányát… akarom mondani, felvilágosító kampányát is mi fizetjük, közpénzből. Naná. Mi fizetjük. Akkor menjünk aludni. A nap kommentje Ferenctől:

én azt szeretném, ha mexió lakosságga is szavazhatna… ne legyetek kirekesztőek!!! a fujj és rossz… meg broáf…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.