Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Soros György és a Zöld Lábszag

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarország, 2018

Az idős asszony türelmesen vár a sorára a gyógyszertárban. Amikor sorra kerül, átadja a recepteket, majd riadtan kérdezi a patikustól, hogy melyik gyógyszer nem annyira fontos. Kiszedegeti az ő nevére felírtakat és kéri a patikust, számolja át, így elég lesz-e rá a pénz. Kicsi a nyugdíj, nem futja mindenre. Inkább a férjének vinné a pirulákat. Egy férfi kilép a szomszédos sorból és kifizeti a különbözetet. A sorban megkezdődik a zúgolódás. Egy egészséges nemzettudattal megáldott hazafi kihívja a nemzetvédő hatóságokat. Mindenki nagy elégedettségére bilincsben viszik el az öregasszonyt (aki azért, hogy szánalmat keltsen és megtévessze a jelenlévőket, keservesen sír) és az adakozást tettető férfit. Az egyik egyenruhás közli a többi vásárlóval, hogy mindkét letartóztatottat Soros György pénzeli azért, hogy bizonytalanságot keltsen a kormánnyal szemben és bomlassza az egymásra lépő talpak alkotta nemzeti egységet. A jelenlévők lelkes tapssal köszönik meg a védelmet. Zúg az Éljen Orbán Viktor! Pintér Sándor elégedetten bólogat a patikában készült (minden ipari kamera be van kötve egy közös, nemzetvédelmi központba) felvételek láttán.

Az ügy nem marad következmények nélkül. A P1 című független portál megírja az esetet: Újabb támadás hazánk ellen! címmel. A cikkből megtudhatja az olvasó, hogy egy sorosbérenc idős asszonynak öltözve elvegyült a gyanútlan magyar emberek között és aljas uszításba kezdett, sunyi módon azt a látszatot keltve, hogy nem tudja megvásárolni a gyógyszereket. Egy vele összejátszó, önmagát független, civil polgárnak kiadó illető tovább szította a kedélyeket, amikor úgy tett, mintha önzetlenül segítene bűntársán. A két – igazolhatóan Soros György alkalmazásában álló – balliberális körökben jól ismert nemzetárulót elfogta a nemzetőrség. Kihallgatásuk jelenleg is zajlik.

A P2 portál átvette a cikket, apró módosításokkal. Soros György meg akarta dönteni a magyar kormányt című írásukban beszámolnak a nagy port kavaró esetről. A rendőrség már hosszabb ideje figyelte az öregasszonynak maszkírozott külföldi ügynököt és a középkorú férfinak maszkírozott társát. A két bűnözőt támogatta még a kettes pénztár előtt álló – önmagát békés vásárlónak kiadó – fiatal nő, aki szintén a Soros-szervezet tagja. A nő azzal leplezte le magát, hogy kezet fogott a recepteket kifizető férfival, majd felajánlotta az öregasszonynak maszkírozott külföldi ügynöknek, hogy szívesen hazaviszi, mert autóval van.

A nemzeti hatóság szakemberei a P2 hírportál leleplezésének köszönhetően hajnali háromkor rajtaütöttek a harmadik – fiatal nőnek látszó – ügynökön és kiskacsa-mintás hálóingben előállították a kapitányságon.

A P3 portál – a P1 és P2 portálon megjelent cikkekre hivatkozva – megírta, hogy a nemzeti összefogásnak köszönhetően sikerült leleplezni egy, a legitim kormány ellen szőtt összeesküvést. Soros György katonái összehangolt támadást hajtottak végre a Zöld Lábszag nevű gyógyszertárban a magyar jogállamiság, a keresztény gyökerek és személyesen Orbán Viktor ellen. De a hatóság résen volt és letartóztatta mind a tizenhét álcivil nemzetárulót.

A P4 portál beszámolója szerint újabb fordulatra kapcsolt Soros György, amikor egy felfújható gumicsónakban hatszázhúsz, menekültnek álcázott terroristát vezényelt a Zöld Lábszag gyógyszertárba. A gyógyszertár köztudottan alig szárharminckét kilométerre van attól a helyszíntől, ahol az adott időpontban Orbán Viktor beszédet mondott rajongói gyűrűjében. Soros György akciójának az volt az egyértelmű célja, hogy terrortámadást hajtson végre Magyarország törvényes, isten által kiválasztott uralkodója ellen, így ingatva meg a világ jobboldali kormányait, hogy a balliberális pirézek megszerezhessék a bolygón a hatalmat.

A P1 portál – az országos felháborodásra reagálva – hosszas cikkben tájékoztatta a lakosságot a terroristák által véghezvitt gyógyszertári vérengzésről. Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról is írtak, hogy a környéken 118 macska, 73 kutya és nyolc szamár lett szexuális erőszak áldozata, a borzalmas esetek egyértelműen összefüggésbe hozhatóak az Orbán Viktor elleni merényletre készülő, önmagukat békés vásárlónak kiadó migránsterroristákkal. A letartóztatások folyamatosak, a legfőbb ügyész sorra nyújtja be a bíróságra az ügyeket.

Két héttel később – a választást követően – a legnagyobb csendben szabadlábra helyeznek egy – eddig előzetes letartóztatásban lévő – idős nőt, aki kétségbeesetten hívja a mentőket már hosszabb ideje mozgásképtelen férjéhez, mert a férfi nem mozdul, nem reagál a szólongatásra. A kiérkező mentők megállapítják, hogy az elhunyt megfelelő ápolás hiányában, súlyos kiszáradás, ellátatlanság, éhezés és az elfertőződött felfekvések következtében vesztette életét. Riasztják a rendőrséget, akik bilincsben viszik el a zokogó, még mindig a Zöld Lábszag gyógyszertár emblémájával díszített, tablettákkal tömött papírzacskót markoló nőt.

A P1 portál névtelen forrásokra hivatkozva beszámol róla, hogy egy nő megölte a férjét. A szomszédok úgy vélik, politikai véleménykülönbség lehetett a gyilkosság hátterében, mert az elhunyt a kormánypártot, a felesége pedig az egyik ellenzéki pártot támogatta szavazatával.

A P2 portál átveszi a hírt, kiegészítve a dolgot a szomszéd utcában lakó állampolgár nyilatkozatával, miszerint ő többször látta Soros György amerikai bűnözőt beszélgetni a gyilkossal és szemmel láthatólag baráti viszony volt a két ember között.

A P3 portál egy kicsit módosított a történeten…adomany-1