Balázska úgy beszólt Lacikának, hogy még Tónika is leejtette ijedtében a játékhelikoptert

MTI/EPA Fotó MTI/EPA Fotó

Folytatjuk az Óvodások összepofozkodtak a homokozóban és azt hiszik, annak van igaza, aki hangosabban ordít – című minisorozatunkat. Miközben az emberek döntő többsége vért izzad és keményen gürizik azért, hogy az alapvető létfenntartáshoz szükséges anyagiakat előteremtse, addig a havi bruttó egymillió forinttól (a csillagos égig bezárólag) induló fizetésért semmihez nem értők így szórakoztatják önmagukat és egymást. Az apropó: Botka azt nyilatkozta valahol – majd utána fogok nézni egyszercsak -, hogy csak akkor akarja lebontani a kerítést, ha már nem lesz rá szükség.

„A Fidesz közleménye

Budapest, 2017. augusztus 10., csütörtök (OS) – Botka üres kettősbeszédet folytat, miközben a kerítés lebontására készül – Reagálás Botka László (MSZP) kijelentésére

Bármilyen kettős beszédet is folytat Botka László, tudjuk, hogy az nem más, mint szemfényvesztés. A valóság az, hogy az MSZP és Botka László minden erejével arra készül, hogy lebontsa a határvédő kerítést és bevándorlókkal árassza el Magyarországot. Botka először a Reutersnek adott interjúban ismerte el, hogy ha a szocialisták kerülnek hatalomra, akkor azon lesznek, hogy minél gyorsabban lebontsák a kerítést, majd erre Brüsszelben személyesen is konkrét ígéretet tett.
Csak arra van garancia, hogy amíg a Fidesz-kormány hivatalban van, a déli határokat védő kerítés állni fog, tovább harcolunk a betelepítési kvóták ellen, és továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a magyar emberek biztonságát.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz” adomany-1