Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt is szégyellem, hogy egyáltalán egy nyelvet beszélünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igen, van ilyen érzése az embernek néha. Azt is szégyelli, hogy egyáltalán egy nyelvet beszél bizonyos humanoidokkal. Konkrétan azokról van szó, akiket naponta beletol az arcomba a kormány lábszagú egyenpropaganda-gépezete. Azokról, akik valami megmagyarázhatatlan felsőbbrendűségi érzésektől vezérelve, az éppen aktuális hatalom szolgálatában állva, zsíros fizetésekért hergelnek. Főműsoridőben. Hazudnak, csúsztatnak, sokat sejtetően lebegtetnek, rémhírekkel manipulálnak, és tényként közölnek olyan eszelős baromságokat, amelyekbe beleremeg a gyomor.

A Bayer vezette legutóbbi Sajtóklub című, kanális- és rothadásszagot árasztó műsor láttán Lölö félanalfabéta stróman Echo tévéjében egyszerűen szégyellem, hogy van ilyen, hogy ilyen stílusban, ilyen hozzáállással, ilyen mentalitással felruházott emberek véleményt formálhatnak ebben az országban és hozzájuk idomulnak megvezetett polgárok tömegei.

Az egyik téma – Bayer felkonfjából azonnal ki is derül – Huth Pestisrácok Gergely kútfejéből származott és azzal a hírrel volt kapcsolatos, miszerint a Migration Aid menekült családokat vinne a Balatonhoz nyaralni. Amely hírrel kapcsolatban a kormánypárti sajtó karöltve Manninger Jenő fogalmatlan megélhetési fideszes politikussal maximális fordulatszámra csavarta a hisztéria- és rettegésmotorokat. Azóta se bírják elengedni a témát.

Pedig! Magyarország által törvényesen befogadott, Magyarországon menekültjogra, befogadotti státuszra vagy oltalmazotti státuszra jogosult, háború elől idáig elvergődött – nem Soros által, hanem a magyar állam által betelepített – emberekről van szó. Rajtuk nyerítenek, hahotáznak, gúnyolódnak a lakájmédia izzadságszagúan nemzeti fenegyerekei. A rasszista görénység, a ragacsos, ijesztő gyűlölködés, a sorok között áradó megvetés és a nyilvánvaló félelemkeltés iskolapéldája ez a förtelmes, köldöknéző, kormányfelszopó mutatvány. Azok ellen uszítanak, akiket ők engedtek be az országba.

Sokszor jártunk már a magma alatt, de odáig eljutni, ahova Szentesi Zöldi, Huth és Lovas Bayer udvari költő vezényletével eljutott, olyan szinten gyomorforgató, hogy én kérek elnézést.

Bayer szó szerint idézi Huth Gergelyt: Rángatják a pofonfát, provokálják a többséget Soros migránssimogatói. Azt sem árulják el, melyik településen építik a Tündérliget nevű balatoni migránsüdülőt. (Már a felkonf is ótvar hazugság: ezért – szerk.)

Huth: Csak egy kicsit ízlelgetni kell ezt a Tündérliget kifejezést.

Bayer (vinnyogva röhög): Egyébként miért pont Tündérliget?

Huth: Mer’ van ilyen. Van összehasonlítási alapunk. Mer’ akkor ebből kiindulva Lampedusa is egy nagy tündérliget. (Bayer szakad a röhögéstől.)

Bayer teli pofával röhögve: Lampedusa, Calais, ezek a híres európai tündérligetek.

Huth: Ugye, ami nyilván még érdekesebb, hogy miért csinálják ezt az egészet. Utánanéztünk, 64-en kaptak úgymond kimenőt a tranzitzónából.

Bayer: Ezek nem a tranzitzónából kaptak ideiglenes eltávot, ezek azok, akik a befogadóállomásokon voltak és ez EU közölte, hogy nem szabad őket zárva tartani (nyerítés).

Huth: Merthogy a tranzitzónából senki nem kaphat engedélyt. Tehát rohadt nagy kérdés, hogy kit akarnak idehozni. Mert az a 64 ember már régen Hamburgban, meg Münchenben, meg ki tudja hol van. (…) Ez egy gigantikus provokáció, ugye azt is titkolják, hogy melyik faluban kapták a Balaton körül, Keszthely környékén ezt az üdülőt egy állítólagos német adományozótól, de én gyanítom, ha nem a tranzitzónából, majd hoznak oda máshonnan migránsokat, csak hogy bosszantsák itt a népet.

Lovas benyögi, hogy oda kellene vinni ezeket a migránsokat, ahol a legliberálisabban szavaztak az emberek.

Bayer: Lipótváros, Újlipótváros… Pozsonyi út és környéke, ott fogják őket a legeslegnagyobb szeretettel fogadni. Ellentétben Zalával, ugyanis Zala megye 27 éve kőkeményen fideszes. Há’ mér pont oda viszik, mikor tudják, hogy ott nem szeretik őket?

Lovas: Sétálhatnak a Margit szigeten, át is úszhatnak a Dunán.

Szentesi Zöldi: Nincs messze a könyvtár a Várba’ (a háttérben éktelen röhögés), átmennek gyalog, egy 20 perces séta.

Huth: Ellenben nyaralás közben a szőlőművelés csínyját-bínját is kitanulhatják, mer’ eddig egyetlen fotót raktak ki titokzatosan az állítólagos nyaralóról a Tündérligetből. (Bayer eszelősen vinnyog) Egy háznak a teraszáról, ilyen nagy szőlősorok látszanak le a völgybe… Pakisztáni migráns muszlimok mit fognak csinálni a szőlőben, vagy azzal?

Bayer: Max. megeszik, me’ bort nem.

Szentesi Zöldi: Annak idején a tanulmányaimból emlékszem, hogy a Tanácsköztársaság egyik leghaladóbb intézkedése volt, hogy a nincstelen proletár gyerekeket a Balatonon üdültették. Na, most miután akárhogy nézzük, a mai liberálisoknak valahol Kun Béla környékén van az eszmei eredőjük, ezér’ azt kéne megtudni, vajon ha Szamuely Tibornak vagy Kun Bélának száz évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy nézze, Kun elvtárs, nagyon haladó, amit tesznek, de fognak itt még pakisztáni gyerekek is fürödni a Balatonban, akkor mi lett volna? (Közben Bayer az ortopéd szemüvege szárát rágcsálva röhög) Komolyra fordítva: valószínűleg tényleg szabadon jöhetnek-mehetnek, de hát ahogy én a mi vidéki magyar népünket ismerem, gondolom, egy idő után nekik is lesz egy-két szavuk ehhez. Azt már előre jelzem vidéki magyarok millióinak, hogy fel lehet ismerni őket, a pakisztániakat. Csak a csajokat kell figyelni, hogy milyen fürdőruhába’ mennek be a vízbe, sakkor rögtön ki lehet szúrni, hogy ki a református, ki a katolikus, ki a szunnita muszlim.

Bayer alig bírja visszafojtani a röhögést: Teszem hozzá, ahogy Geri írta, rángatják a pofonfát, olyannyira rángatják, hogy mosmá’ azt is bejelentették nagy büszkén, hogy ők nem hajlandók elárulni ugyebár, hogy hol lesz a kis Tündérliget (felröffen). És erre az volt az érvrendszer, hogy azér’ nem, mer’ ha mi elutazunk a Balatonhoz, akkor mi se jelentjük be a polgármesternek, hogy éppen megérkeztünk. Csodálatos ez a kis érvelés. Lacikám, mit szólsz ehhez?

Szentesi Zöldi: Ez borotvaéles logikára vall. Tényleg nem szoktuk bejelenteni, de mondjuk, ahol én lakom, ott nem is pakisztáni a polgármester. (Bayer félreérthetetlenül nyihog) Maradjunk a logikánál. Hát nézd, azt tudjuk, hogy a liberálisok soha nem a világot, hanem a világ reverzét látják, a világ ellentétét, tehát egy tükörből szemlélik a valóságot. Sezér’ afelé haladni, hogy ebbe az egalitárius ideológiába, hogy teljesen azonos joga van egy bennszülött európai magyarnak a saját szülőföldjén a Balatonon, és hogy nekünk helyet kellene adni itt fürdőző pakisztániak tucatjainak, majd aztán ki tudja, hogy hogy, na, ez az a beteg perverz logika, ami miatt nem lehet a liberálisokkal párbeszédet folytatni. Az emberben a jószándék, ugye ott munkál, ezt hoztuk magunkkal otthonról, meg kell érteni a másik embert, el kell fogadni az érveit, ütköztessük, de nem lehet.

Bayer éktelenül röhög: Hazudsz! Látom a szemeden, hogy hazudol!

Szentesi Zöldi: Inkább fogalmazzunk úgy, hogy igyekeztem életem során nagyon sokat lépni arra…

Bayer: 20-25 évvel ezelőtt még munkált bennünk a jószándék (röhögve), hogy a libsikkel szót értsünk. Elmúlt.

Nem az a baj, hogy a Migration Aid kezdeményezésével kapcsolatos hörgés indokolatlan, hazug és a gennyes néphülyítést szolgálja kizárólag, hogy a hétköznapi emberek zöme nem ilyen gyűlölködő barom, mint ezek itt fent, hanem hogy szépen, lassan akkor is hat a méreg. És ez a méreg évtizedek alatt sem megy ki ennek a nemzetnek a szervezetéből.

Ide jutottunk, itt tartunk most: a Balatonban csak a szittya magyarok fürödhetnek, egy legálisan Magyarországon tartózkodó, a magyar hatóságok által átvilágított, nem bűnöző, nem tömeggyilkos pakisztáninak, szírnek, irakinak ehhez nincs joga. Csak azért mert pakisztáni, szír, iraki, vagy isten tudja milyen nemzetiségű, vallású.

Én azt hittem, soha nem érem meg már az életben, hogy ilyen valaki(k)nek a szájából elhangozhat és egy ország nem kéri ki magának. Hát tessék.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.