Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Elég volt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szeretem a hazámat, de nem szeretem azt, ami itt történik. Egyre kevésbé elviselhető, mert olyan mélységes lelki mocsarak bugyognak a felszínre, amelyeknek létezéséről sem tudtam. Nem tudok és nem is akarok együtt élni ezzel. Kikérem magamnak. Elég volt.

Napról napra, évről évre van ok az aggodalomra. Mindig van, amikor egy szűk réteg, egy összetartó, mindenre kész és mindenre kapható csoport bármire képes a pénzért és a hatalomért. Amikor semmi nem elég, minden nappal több kell. A világ bármelyik részén fordul elő ilyesmi, a haszonlesésből élők is felbukkannak. Nélkülük nem menne, nekik dolguk van. Nekik kell terjeszteni a hatalom céljait szolgáló hazugságokat, nekik kell felszínre kotorniuk a lelkek mélyén lappangó alantas ösztönöket, a gyűlöletet, dühöt. És nekik kell biztosítaniuk azt, hogy elég hangos legyen mindez, nekik kell a megvezethető, gyűlölködő csoportokra mutogatniuk, hogy az ő akaratukat teljesítik, értük dolgoznak. Ezt a könnyen irányítható réteget tolják maguk előtt, mint egy élő pajzsot, rájuk hivatkozva pusztítanak tovább. Ők lesznek A NÉP.

Konkrétumok: a közpénzből élő, Fideszt szolgáló propagandamédia már eddig is aktív részt vállalt a rombolásból, ezt teszik most is. A Magyar Időkön és a PestiSrácokon a múlt héten indult a legújabb mocsokáradat. A Migration Aid nevű szervezet azt tervezi, hogy a Magyarországon jogszerűen tartózkodó – menekült, vagy oltalmazotti státusszal rendelkező – családokból néhányat üdülni visznek. Nem egymillió, nem százezer, nem tízezer, de még csak nem is ezer emberről van szó, hanem néhány tucatról. Normális esetben ez nem lenne hír, nem értesülnénk róla. Ahogy arról sem szoktunk értesülni, hogy hány arab országból érkezett turista nyaral Balatonapjafaszán. Mert senkit nem érdekel, senkire nem tartozik.

De ez most más. Most megy a cirkusz, az üvöltés, árad a fos, a mocsok, a gyűlölet, a hazugság. A választás közeledik és a Fidesz a migránsokra tett fel mindent. Másra nem is tehetett fel, mert a leggondosabb hazug propaganda ellenére is érzi az emberek többsége, hogy nem él jobban, hogy rohad az ország minden módon. A valóságtól elszigetelt hívek nem biztosítanak többséget. Elég annyi a bukáshoz, hogy akik eddig nem mentek szavazni, most elmenjenek és ne a Fideszre szavazzanak. Minden közvéleménykutatás csak a biztos pártválasztók körében látja a támogatókat, de több a bizonytalan, mint az összes párt szavazója. Egyáltalán nem olyan stabil a Fidesz helyzete, mint amit ők folyamatosan kommunikálnak.

És a győzelemért semmi sem drága. Semmi nem számít. A közpénzből kitartott médiakurvák pedig teszik a dolgukat. Rárepültek a néhány tucat menekült üdültetésére, mint az országot fenyegető legsúlyosabb, véres fenyegetésre. Üvöltenek, hörögnek, de főleg hergelnek. Az ő tálalásukban a magyar hatóságok szart sem érnek. Akik megkapták a menekült, vagy oltalmazotti státuszt – és ezt a magyar hatóságok adták meg, nem Soros György – azok sötét bűnözők, gyilkos vadállatok.

A Bevándorlási és Menekültügyi hivatal statisztikája 2015-2016 évről. Az ő honlapjukról, nem az ujjamból szoptam.letel

Tehát 2016 december 31-ig összesen 1833 személyt ismert el Magyarország menekültnek, 1540 ember kapott oltalmazotti státuszt és 48 főt fogadott be ez az ország. Nem abban az évben, hanem összesen. Nézzük, fél év alatt mennyivel nőtt ez a szám.letel2

Hat hónap alatt 2 (kettő) kettő oltalmazott és 1 (egy) befogadott. Összesen 3 (három) ember.

Összesen tehát az ország területén jelenleg 3 424 személy tartózkodik legálisan, mint valamilyen státuszú menedékkérő. A zölddel bekeretezett 23 868 személy – szemben a 3 424 – menekülttel – kiléte ismeretlen, ők a Rogán-Habony művek letelepedési engedély butikjaiban vásárolták meg az engedélyt. Hogy van-e köztük bűnöző és mennyi, arról Rogánt lehetne faggatni két helikopterezés között, ha nem tűnt volna el olyan ügyesen.

Tehát a rohadtnagy propagandamédia cirkusz a 3 424 emberből (akik – Rogánék pénzért befogadottjaival szemben – nagyon komoly, több hónapig tartó átvilágításon esnek át) néhány család Balatonakárhol történő esetleges nyaralása körül bugyog, mint a napon hagyott fekália. Hány emberről lehet szó? Hat? Vagy akár húsz? Egyszerre többről aligha.

De erre a néhány családra már lehet országos hisztériát építeni és a Magyar Időkön Nagy Áron és Gidró Krisztina, a PestiSrácokon Füssy Angéla meg is teszi. Gondolkodó emberként nyilván tudniuk kell, hogy szánalmas, amit művelnek. Szánalmas, kártékony, gyomorforgató, aljas. De ezért fizetik őket. Pont.

És mindenkit maguk előtt tolva hörgik bele az éterbe a halálos veszélyt, a Balatontökömben tomboló rettegést, a magyar emberek eszelős félelmét, a hír felröppenése után a folyamatos rendőri jelenlétet. Minden magyar emberre hivatkozva, mindenkit maguk elé tartva szítják a gyűlöletet, az oktalan pánikot. Semmi másért, csak azért, mert a rezsimnek ez az érdeke.

Miközben egyetértés van az országban abban, hogy csak ellenőrzött, szabályozott módon léphet bárki az ország területére – ordas hazugság az, hogy akár az ellenzéki pártok, akár a nem fideszes polgárok beáramló migránsmilliókat szabadítanának az országra – a kormányon lévő maffia abban látja a hatalmon maradás zálogát, hogy településeket, de lehetőleg az egész országot átjáró félelmet és az ebből következő gyűlöletet egyre csak fokozza. Ha ennek az az ára, hogy néhány férfit, nőt, vagy gyermeket bántalmaznak – az sem baj, ha agyonvernek – az őrületig hergelt polgárok, az is rendben van.

Miközben hazudnak, uszítanak, felkotorják a lelkek legmélyén nyüszítő aljas ösztönöket és fizetett tollnokokkal és trollokkal szórják teli az internetet, teli torokból üvöltik, hogy ők a normálisak, mindenki más hazudik, uszít, hazát árul.

Nem a legálisan itt tartózkodó menekültekről szól ez az egész, nem is arról a néhány emberről, akik abban a három, vagy másik három faházban pihennének. Hanem rólunk szól. Magyarokról. A hatalmat mindenáron megtartani akaró bűnözőkről és az ország érdekeit, az emberi értékeket a Fidesz érdekeivel szemben védelmező mindenki másról.

Nem a Balatonvalahol nyaraló néhány embert akarják ezek agyonverni, elüldözni, kiutálni, hanem minket, akik éppen úgy itt születtünk, itt élünk és itt akarunk emberek maradni, mint ők. De mi – velük ellentétben – normális, gondolkodó, toleráns, emberséges országban akarunk élni. És mi – velük ellentétben – a tükörbe tudunk nézni egy, két, tíz év múlva is.

Nyomorult, lelki sérült, mindenre kapható, pénz- és hataloméhes, szolgalelkű paraziták minden korban, minden országban léteztek. De nem mindenhol kapták a kezükbe az egész országot. Ennyi a különbség, nem több. Ezen kell változtatni. Ideje (már tegnap is késő lett volna), hogy mindenki, akinek a hangja akár csak tíz embert is elér, kihúzza végre a fejét a seggéből, a homokból, vagy ahol tartja és megszólaljon. Mert ha nem, ő is nyugodtan összetörheti a tükrét, semmivel nem különb azoktól, akik aktívan részt vesznek ebben az őrületben.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.