Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindegyik ezzel kezdi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Változatlanul izzad a talpam is, de ez az én bajom. Ellenben sikerült meghallgatnom azt a bazsevát, ami annyiranagyondetényleg, mindenki meg van veszve érte és a föld lakosságának lassan fele megnézte már a videót, az összes portál cikkezett róla (mi nem és nincs is tervben), de mindeddig kimaradt az életemből. És jól is volt az így. Most az van, hogy nem értem ezt az őrületet körülötte. Biztosan én vagyok az alulművelt, de szerintem tucatgagyi. Képtelen lennék megkülönböztetni a többi nyolcvanezer, pont ugyanilyen izétől. Ennek örömére ma estére egy régebben, ugyanilyen őrületet kiváltó zenét kaptok. Lehetséges, hogy ez volt az utolsó hallgatható divatzene.

Bienerth Gusztáv nem mond le az úszószövetség éléről és nem is érti, hogy miért kellene. Igaza is van a jóembernek. Ne mondjon le, legfeljebb majd ő indul a versenyeken is, ha a vezetőség után az úszók is elmennek. Építünk neki szép új uszodát és kap ugrótornyot is. Vagy amit akar.

Végül még a kolléganő cikkéhez szólnék hozzá, állatkínzás ügyben. Csak annyit, hogy bizony ideje lenne tenni valamit az agresszió ellen. Már tegnap is késő lett volna. Ehhez kapcsolódik a nap kommentje Adéltól:

„jaj. hát nem is tudom mit mondjak. az a videó… uramisten. amikor Királykisasszonyt örökbe fogadtuk, akkor láttam ezt. nem egészen ebben a formában(ez most azt hiszem örökre az agyamba ég), ő egyszerűen az első két hétben a férjem hangjától összepisilte magát.. 🙁két éjszakán át hallgattuk ahogy az asztal alatt zihál a félelemtől, nem mer elaludni, hátha bántjuk… aztán hál’istennek a kimerültség győzött… míg élek nem felejtem el. sem azt a vegytiszta dühöt, amit éreztem akkor, hogy ezt a pici 3 kilós lánykát bántották.. most ezt a videót nézve, és a cikket olvasva, és a 10 perces bőgős-ordítós dührohamon valamennyire túllépve azt mondom -bár túlnyomó részt liberális hajlamú ember vagyok, de legalábbis „élniésélnihagyni” szemléletű- és kövezzetek meg érte, de akkor is. ha „XY” utcában minden második lámpavason lógna egy fossá kínzott állatkínzó, igenis lenne visszatartó ereje. talán túl sokat olvastam a pszichopátia szakirodalmát, de MINDEGYIK EZZEL KEZDI. az összes alja söpredék mocskos sorozatgyilkos, sorozaterőszakoló, tehát aki kedvtelésből bántalmaz. mindegyik. és fordítva is igaz. amelyik szar ezt megteszi, az megteszi mással is, akár emberrel is, mert szociopata. na de állatokkal? hát mi van ennél lejjebb? a gyerekbántalmazás. ártatlant, védtelent nem bántunk semmi célból! elnézést a kirohanásért. de egyszerűen akkor is gandhi jut eszembe: „Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” (meg a védtelenekkel). mi nem vagyunk nagy és erkölcsileg fejlett nemzet. szittyaturul árpádvére turbómagyarok kíméljenek :(”

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.