A kánikula végórái

Engin_Akyurt Engin_Akyurt

Nyugodalmas szép estét! Tudom, télen meg a hideg miatt nyivákoltam, de elég már ebből a kemencéből. Nem lehetne átlagolni, mint a háztartások vagyonát, amiben benne van Mészáros Lölö 100 milliárdja meg az én 10 ezrem és átlagban van kettőnknek 50 milliárd és még 5 ezer forintja? Arra gondolok, hogy mindig 23 fok lenne és kész. Szerintem szavazzuk meg.

Úgy tűnik, nem csak az én agyam forrt fel a hőségben. Manninger Jenő fideszes honatya belekürtölte az értő szurkolók fülébe a Facebookon keresztül, hogy a Migration Aid nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet migránsokat akar Keszthely környékére telepíteni. A felelősségteljes politikus haladéktalanul megkezdte a pánikkeltést.mj

Közben arról van szó, hogy a jogszerűen Magyarországon tartózkodó, menekült státusszal rendelkezők számára egy magánszemély felajánlotta a saját ingatlanjait egy rövid üdülés erejéig. A – ismételjük! – jogszerűen, hivatalosan itt tartózkodó emberek a menekülés és tranzitzónában tartózkodás közben átélt traumákat pihenhetnék ki a település szélén – nem lakóövezetben – lévő faházakban. Ezért hörög most a kedves, de főleg humánus Manninger úr, hogy oda márpedig ne menjenek, mert mindmeghalunk. Egymagában is tökéletesen jelképezi a kormány emberséges mentalitását, az már biztos. Ha egy diplomás ember ennyire sötét, mit lehet várni azoktól, akik megfelelő tájékozottság hiányában kizárólag a propagandára hagyatkoznak?

Most olvasom, hogy Bódi Sylvi bugyi nélkül hűsöl a kánikulában. Szerintem ennél lejjebb ma már ne menjünk, mert lesz holnap is.

A nap kommentje (nekem is az agyamra ment a hőség) Edittől:

Felkötöm magam!!!!!!

adomany-1