Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kánikula végórái

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nyugodalmas szép estét! Tudom, télen meg a hideg miatt nyivákoltam, de elég már ebből a kemencéből. Nem lehetne átlagolni, mint a háztartások vagyonát, amiben benne van Mészáros Lölö 100 milliárdja meg az én 10 ezrem és átlagban van kettőnknek 50 milliárd és még 5 ezer forintja? Arra gondolok, hogy mindig 23 fok lenne és kész. Szerintem szavazzuk meg.

Úgy tűnik, nem csak az én agyam forrt fel a hőségben. Manninger Jenő fideszes honatya belekürtölte az értő szurkolók fülébe a Facebookon keresztül, hogy a Migration Aid nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet migránsokat akar Keszthely környékére telepíteni. A felelősségteljes politikus haladéktalanul megkezdte a pánikkeltést.mj

Közben arról van szó, hogy a jogszerűen Magyarországon tartózkodó, menekült státusszal rendelkezők számára egy magánszemély felajánlotta a saját ingatlanjait egy rövid üdülés erejéig. A – ismételjük! – jogszerűen, hivatalosan itt tartózkodó emberek a menekülés és tranzitzónában tartózkodás közben átélt traumákat pihenhetnék ki a település szélén – nem lakóövezetben – lévő faházakban. Ezért hörög most a kedves, de főleg humánus Manninger úr, hogy oda márpedig ne menjenek, mert mindmeghalunk. Egymagában is tökéletesen jelképezi a kormány emberséges mentalitását, az már biztos. Ha egy diplomás ember ennyire sötét, mit lehet várni azoktól, akik megfelelő tájékozottság hiányában kizárólag a propagandára hagyatkoznak?

Most olvasom, hogy Bódi Sylvi bugyi nélkül hűsöl a kánikulában. Szerintem ennél lejjebb ma már ne menjünk, mert lesz holnap is.

A nap kommentje (nekem is az agyamra ment a hőség) Edittől:

Felkötöm magam!!!!!!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.