Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy országot a tudatlanság nyomorába taszítani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nemzeti testnevelés óra csodálatos ötlete már bejárta a hazai sajtó nagyját, felháborítva a szakmában dolgozók nagy többségét. Elvétve találni olyan szakmában dolgozót, aki valóban jó ötletnek gondolja a fiatalok nemzeti öntudatra nevelésének erőltetését. Ott már régen baj van, ahol kormányszinten érzik szükségességét egy hasonló lépésnek, megidézve a régi szovjet időket, ahol a vezetés által kiadott ukázt kellett követni. Hamarosan újra eljön a kötelező sorkatonaság és úttörőtáborok ideje.

A magyar oktatási rendszer romokban hever és magával rántja az elkövetkező generáció fiataljait. Ha így haladunk, hamarosan ismét különlegességnek fog számítani, ha valaki az egyetemi továbbtanulást választja. Az iskolai tantervek évről évre való lebutítása a gyermekek tudásának kárára történik. Ami ma számunkra még az alapműveltséget jelenti, az hamarosan teljesen eltűnhet az oktatásból, helyét pedig az erkölcstan, hittan, és nemzeti identitásra nevelő órák veszik át. Mi lehet a kormány célja?

Alakuljon ki bennük a közösséghez tartozás, a hazaszeretet érzése, és az a felismerés, hogy szükség esetén Magyarország védelme minden állampolgár kötelessége.

Központilag kívánják megmondani, hogy gyermekeink hogyan is érezzenek. Nemzeti tudatra kívánják nevelni a gyermekeket, ahelyett, hogy meghagynák a döntést nekik. Gondolkodás helyett parancsok és utasítások követésére „nevelnék” gyermekeinket. Tantervben meghatározva: mi volt nemzeti, és mi volt nemzetellenes cselekedet. Megszabva, ki minősül nemzeti költőnek, írónak, tudósnak, és ki az, aki a magyar nemzet ellensége.

A kormány kutatásai szerint a tanárok és diákok körében egyre nagyobb az igény a hazafias és honvédelmi neveléssel kapcsolatos ismeretek megszerzésére. Hogy ezek a tanárok és diákok a valóságban is léteznek-e, az talány, ugyanis ha a kormány benyögi, hogy az emberek megnyilatkoztak, akkor kérdés nincs. Mint ahogy az a nemzeti konzultációkkal kapcsolatban is történt, ahol a Fidesz-KDNP szerint az emberek 99%-a egyetértett a kormány álláspontjával. Ezeket az adatokat soha nem bizonyították, mégis tényként közlik, és hozzák fel hétről hétre.

A Fidesz az ellenségkép-gyártást már igen magas fokon űzi, amihez a nemzeti érzelmek felkorbácsolását használják. A párthoz hűséges, minden parancsot gondolkodás nélkül követő és – ha kell – a kormányt megvédő „katonákra” van szüksége. Úgy látszik, kezdenek kifogyni a felnőtt lakosság azon példányaiból, akik képesek elhinni az általuk kreált hazugságokat, és beállnak a nemzeti együttműködés rendszere mögé.

A párt így hát megkezdte a toborzást, és egy új generáció „kinevelését”, annak reményében, hogy ha kell, a nemzetért – tehát a Fideszért – latba vet mindent. A nemzeti érzelmek befolyásával eljön a nacionalizmus új korszaka. Egy korszak, ahol a Fidesz katonái parancsszóra várva ugranak a kreált ellenség torkának, ha a nemzeti érdek ezt kívánja. Háború folyik Soros, Brüsszel és a liberálisok ellen, de ez nem elég a kormánynak, vérszemet kaptak. Népnevelő célzattal kívánják megalkotni az új ellenségeket, akik nemzetünk romlását tűzték ki célként.

Kezdve az erkölcstan órák bevezetésével, a lőtér programon keresztül a nemzeti testnevelés órákig, a kormány nem titkolt szándéka egy alázatos, kormánypropagandát követő generáció kinevelése. A gondolkodás helyét a parancsok követése veszi át.

Az emberek elbutítása már évekkel ezelőtt megkezdődött az iskolák és egyetemek összevonásával és megszüntetésével, a tantervek megváltoztatásával. A számok is jól mutatják, hogy egyre kevesebb a felsőoktatásban résztvevők száma. A még tudással rendelkező generáció elhagyja az országot, helyet adva egy elbutult új generáció számára, mely a Fidesz mestertervének beteljesülését jelentené. Így négy évente szükségtelen lenne érvekkel meggyőzni szavazóikat, elég lenne a szokásos forgatókönyv szerint, az ellenzéket lejáratva, majd az arra kaphatók szavazatait megvásárolva újra kétharmaddal győzedelmeskedni.

A Fidesz képes egy egész országot a tudatlanság nyomorába taszítani, csak azért, hogy módjuk legyen tovább rabolni az adófizetők és az Unió pénzét. Nem számít már semmi, az ország kirablását tűzték ki célul, melyből nem adnak alább. Aki pedig megpróbál szembeszállni velük, az hamarosan magára marad, támogatók hiányában pedig megszűnik az ellenállás, ami a demokrácia tényleges végét jelenti.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.