Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zuhogó milliárdok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ránk virradt az este, de remélhetőleg éjjel már nem fog sütni a nap. Ma is drágult egymilliárddal a vizes vb, de mindenki nyugodjon meg, ez még távolról sem a vége, ugyanis ez még a rendezéskor keletkezett számla, a bontás költségeit még nem tudjuk. Nem akarom azzal idegesíteni a kormánypropagandát, hogy átszámolom lélegeztetőgépre. Inkább átszámolom biztonságra. Csak a mai összeg elég lett volna arra, hogy 1000 család kapjon egymillió forintot, amiből esetleg rendezni tudja a hiteltörlesztőt, vagy képez egy kis tartalékot. De elég lett volna arra is, hogy 20 000 család kapjon 50 000 forintot mondjuk a tanévkezdés örömére. Miután úgy tűnik, hogy az egészségügyben vezető tisztséget betöltők szerint tök rendben van ide-oda hurcolni a betegeket vizsgálatra, CT-re nem számolom át. Legyen elég a tudat, hogy lesz ez még több is.

Szerencsére jónéhány milliárdot sikerült elkölteni az Unió elleni uszító propagandára is, ráadásul teljesen eredménytelenül. A magyarok az uniós átlag felett, 46 százaléknyian bíznak az EU-ban, 49 százaléknyian viszont nem. A magyar kormányban viszont a lakosság 39 százaléka bízik, 59 százalék viszont nem. A többiek nem tudják. Ezt a felmérést speciel nem a Századvég készítette. Az is kiderült a felmérésből, hogy – szintén a propaganda ellenére – 10 százalékkal több embert aggaszt az egészségügy állapota, mint a migránsok.

Ez mondjuk nem befolyásolja a Fideszt, mert tolják továbbra is a hülyeségeiket. Nem baj, mert a többi párt is ezt teszi.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárást indít a BKK, a  T-Systems és a MOL Bubi ellen. A Hatóság azért döntött a hatósági eljárás megindítása mellett, mivel a feltételezett jogellenes adatkezelés személyek széles körét érinti, illetve nagy érdeksérelmet idézhet elő.

Mindeközben mindenki Vona Gáborral óhajt levelezni. Például Novák Katalin is, aki így kezdi közleményét:

Tisztelt Vona Gábor!

Kérem Öntől, hogy hagyja békén a nyugdíjasokat! Ne használja őket ütközőnek, ne próbáljon szembeállítani fiatal és idős magyar embereket egymással úgy, hogy közben a nemzet egységének fontosságáról szónokol! Ne keltsen hamis képzetet „Fideszes, viktoriánus” nyugdíjasokról, akiket Ön agresszív, manipulálható emberekként fest le. Persze közben megteszi a kötelező köröket, beszél az időseknek kijáró tiszteletről, a ledolgozott évek megbecsüléséről, no meg ott vannak az üres Jobbikos ígéretek. De ez talán inkább csak súlyosbítja azt a tényt, hogy közben ellenérzést gerjeszt az érintett idős emberek jelentős csoportjával szemben. Teszi mindezt arra hivatkozva, hogy egy-egy rendezvényen a többi korosztály mellett idős embereket is látott, akiknek a viselkedése nem nyerte el az Ön tetszését.”

Előkotorjam azt a cikket, ami a 888.hu néven futó forradalmi oldalon jelent meg alig több, mint egy éve? Pontosabban az erről szóló leleplező cikkünket, amiben levezettük és be  is bizonyítottuk, hogy a nyugdíjasokat támadó írás nem csupán hazug, hanem lopott is? És amiből kiderül, hogy utólag megváltoztatta a G. Fodor-féle brigád, mintha mi sem történt volna? Már csak azért érdekes ez, mert egy évvel ezelőtt igen sok (mondjuk az összes) kormánypárti portál igyekezett abba az irányba terelni a közgondolkodást, hogy a nyugdíjasok élik fel a jövőt. Ja, hogy akkor még messze volt a választás, most meg közel van? Értem én. Amúgy itt a kérdéses cikk.

A nap kommentje Zsuzsannától:

Őszintén sajnálom azt, aki ezeknek bármit is elhisz…én már a pontos időt se tőlük kérdezném meg

adomany-1