Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az ország ott van leszarva, ahol van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Haladjunk, elvtársak! El kell hitetni az emberekkel, hogy csakafidesz! Minden eszközzel. Az ár nem számít, úgysem mi fizetjük, hanem ők, maguk. Hát nem jó? Hát de.

A nem közpénzből fizetett újságírók mind ellenzékiek. Minden ellenzéki liberális. Minden liberális hülye és hazug. Mindenki, aki bármiben is kritizálja a kormányt, ír bármilyen korrupcióról, beszél a klán tagjainak viselt dolgairól, az hazaáruló.

Ne álljunk itt meg, mert ezt már megszokták az emberek, belefáradtak, leszarják. Továbbra is olvassák ezeket a portálokat. Többen olvassák, mint a mi hazugságainkat és ez nem lesz jó. Még a végén valamelyik gondolkodni kezd, pedig hamarosan itt a választás. Ez a harc lesz a végső! Nem hibázhatunk. Jól kell szolgálnunk a gazdát, mert csak akkor lesz fizetés jövőre és még sok-sok évig. Győzelemre kell vinni az ügyünket. Az ügyünk pedig a megélhetés bármi áron. Az ország ott van leszarva, ahol van. Kit érdekel?

Lépjünk tovább. Nem csak azt kell hirdetni, hogy az a sunyi geci, aki írja ezeket az újságokat, hanem azok is, akik olvassák. Ez lesz a tuti! Mostantól nekimegyünk az olvasóknak. Figyeljetek, szolgák! Mondom, mik lesznek a hívószavak.

Hontalan, hazátlan. El kell érni, hogy kitaszítottnak érezze magát mindenki, aki nem csatlakozik hozzánk. Legyen szégyen nem fideszesnek lenni.

Áruló. Na, erre jó Soros. Mert külföldön él, zsidó ráadásul. Mostantól bárki, aki nem azt írja, nem azt olvassa, nem azt hiszi el, amit a kormány központilag kiad, az Sorosnak dolgozik, külföldi érdekeket szolgál. Tehát áruló. Mindenki, Kovács bácsi is az ötödikről, aki szerint ő egyáltalán nem él jobban, mint tíz éve, hanem rosszabbul.

Gyűlölet. Ezt gerjeszti bárki, akinek más a véleménye, mint amit előírtak központilag. Aki szerint lopnak az elvtársak, az gyűlöletet szít. Aki szerint nincs rendben, hogy a kedvenc gázszerelőnk nevére került a fél ország, az gyűlöletet szít. Aki hozzá akar férni az adatokhoz, melyekből kiderülhetne, hogy mire költjük az ő pénzüket, az gyűlöletet szít. Aki szerint nincs rendben, hogy bármelyik kormánytag azt csinál, amit akar, hogy kétes üzletek körül bukkannak fel sorra a politikusok, hogy látható módon többet költenek, mint amennyit keresnek, azok irigyek és gyűlöletet szítanak.

Hazug. Aki nem azt szajkózza, amit központilag utasításba adott a kormány, az hazug. Akkor is, ha bizonyítékai vannak, ha egyértelmű, jól látható, hogy úgy van, ahogy állítja.

Elvtársak! Össze kell fognunk és minden erőnkkel azon kell dolgoznunk, hogy megtarthassuk az állásunkat a választás után. Hiszen hová mehetnénk, mit csinálhatnánk? Semmihez sem értünk, csak a hazug propagandához. Ezt csináltuk az elmúlt rendszerben is és milyen jól megéltünk belőle. Most letagadjuk, hogy akkor mást mondtunk, ha esetleg bukik a kormány, akkor meg majd letagadjuk, hogy most mit csinálunk. De ez mindig kockázatos, mert hátha egyszer nem hiszik el és el kell mennünk dolgozni? Ezért meg kell védenünk az állásunkat, a fizetésünket.

Tehát mostantól azt toljuk teljes erőből, hogy csak az a magyar, aki fideszes, csak annak van joga megszólalni, levegőt venni, ebben az országban élni, aki fideszes. Mindenki más hazug, hazaáruló tetű. Nekik ez nem hazájuk, nincsenek jogaik.

Munkára fel! Közben azok az elvtársak, akik régebben a pártgyűlésekre jártak imádkozni, most meg a templomba járnak, mondjanak néhány fohászt azért, hogy a hazátlan, jogok nélküli, áruló tetvek valahogy el ne menjenek ebből az országból, mert akkor itt döglünk halomra. Nem lesz, aki megtermelje a pénzt, amiből mi is kapjuk a fizetésünket.

Munkára, elvtársak! Már csak nyolc hónap és itt lesz a Kánaán.adomany-1

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.