Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Félelem és reszketés Magyarországon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke, Menczer Tamás szerint az elmúlt évtizedekhez képest most a legrosszabb a biztonsági helyzet Európában, ezért minden külföldre utazó magyar számára javasolják a regisztrációt a konzuli szolgálat honlapján. Mint figyelmeztetnek, 2015 óta több mint 300-an haltak meg terrortámadásokban Európa szerte. A konzuli szolgálat honlapján azonban keresve sem találunk egy nyugat-európai országot sem, így felmerül a kérdés, mire is gondolhattak a külügyminisztériumnál? Ugyanis mint ismertették, azok az országok, melyek nincsenek besorolva, biztonságosnak minősülnek.

Nyugat-Európában az elmúlt években valóban megszaporodtak a terrortámadások, azonban kissé érthetetlen a kormány hirtelen riogatása. A hazai élet bőven nevezhető veszélyesebbnek, ugyanis a terrortámadásokban elhunyt 300 emberrel szemben, az elmúlt években több ezer honfitársunk halt meg kórházi fertőzésekben. Ez a kormány részéről semmi más, mint egy megfélemlítés és ellenségkép gyártás. Ugyanis továbbra is okokat kell adni a híveknek arra, hogy miért is szavazzanak az országot saját terrorja alatt tartó kormánypártra. Ugyanis ők azok, akik megvédik a szegény magyarokat, akik félve teszik ki lábukat a kerítéssel körülhatárolt Magyarországról.

Brüsszel és Soros után most már Európától is megvédenek bennünket, ugyan erre senki nem kérte őket, de ők ezt feladatuknak érzik. Bejárva Nyugat Európa több országát is, állíthatom, hogy soha nem éreztem magam veszélyben. Sem Angliában sem Spanyolországban, pedig bőséggel akadnak bevándorlók mindkét országban, így minden okom meglehetne a rettegésre. Ugyanis mint Orbán korábban kifejtette :

„Minden terrorista migráns”

A falak már állnak Magyarország határain, a Soros valamint Brüsszel elleni háború pedig nagyüzemben folyik. Az ellenségkép kialakítása több mint sikeres, a hívőknek elég egy név vagy arc, és máris megkezdik a rettegést. Noha soha nem tapasztalták meg az állítólagos No Go zónák brutális valóságát, vagy a hordákban mindenkit megerőszakoló migránsokat, mégis készséggel elhisznek mindent amit a nagy vezető, vagy egyik szervezete állít.

Magyarország a hivatalos rettegők és megfélemlítettek országa lett. A valóságban a félelemben élők tízezrei azok, akik soha nem tapasztalták meg a határon kívüli létet. És talán már soha nem is fogják megtudni, mi az amit veszítettek.

Noha egy percig sem állítom, hogy a terrorizmus egy nem létező probléma lenne, vagy azt, hogy ne lenne igaz, hogy Európa egyes helyein radikalista terrorcsoportok vannak jelen. Ez egy valós probléma, mely ellen közösen együttműködve kell fellépni. Azonban azt ne gondoljuk, hogy a korábbi évtizedekben még csak hasonlóra sem lett volna példa. A terrorizmus a 80-as években jóval több áldozatot szedett, mint az elmúlt években. A különbség csupán annyi volt, hogy akkor a helyi, szeparatista terrorszervezetek gyilkoltak le százakat. Más vallás képviselőiként, más zászló alatt gyilkoltak. A terrorizmus korunk egyik fontos problémája, azonban kicsit sem új keletű.

A kérdés csupán annyi, miért is fontos a magyar kormánynak, hogy hozzájusson személyes adatainkhoz, valamint pontos tartózkodási helyünkhöz?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.