Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor már Schobert Norbert is Simicskázik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét mindenkinek, aki még nem kapott hőgutát. Majd fog. Én jelenleg a kutyákat sajnálom, amiért nem tudják levenni a bundájukat. Pocsék lehet szegényeknek, de rendes gazdi időnként beáztatja a szenvedő ebet.

Melegen – höhö – ajánlom mindenkinek kedvenc független, forradalmi portálomat. G. Fodor valamelyik alkalmazottja egészen pofás cikket kerekített arról, mi lesz itt mindjárt. Mondom. Az lesz, hogy a rohadék ellenzék – természetesen Soros parancsára, pénzéből és irányítása alatt – támadni fogja a kormányt. De a kormányoldalnak feszt résen kell lennie és tájékoztatni kell a tudatlan polgárokat arról, hogy ez nem is igazi elégedetlenség, hanem Soros csinálja. Amelyik polgár még ebből sem érti meg, hogy mennyire nagyon jó neki, az szintén Soros György alkalmazottja. Értjük? Jó.

Nem elég nekünk ez a dögletes meleg, ráadásul a fél, ha nem az egész média azon rugózik, hogy akkor most a nyugdíjasok gyűlölik Vona Gábort, vagy nem gyűlölik, illetve hogy belekötött-e a nyugdíjasokba a Jobbik elnöke, vagy semnem. Értem én, hogy meleg van és ráadásul uborkaszezon, de nem kellene rábízni kire-kire, hogy megsértődjön, ha akar? Vagy ne sértődjön meg, ha nem akar.

Van más súlyos kérdés is szerencsére. Mégpedig az, hogy Schobert Norbert valóban vitte-e a saját száraztésztáját Olaszországba és ha igen, akkor tényleg sikerült-e rávennie egy étterem séfjét, hogy azt főzze meg neki, mert nem szeretne szénhidrátot vinni abba a drágaszép testébe. És miután az Index (ott is meleg lehet rendesen) foglalkozott ezzel a világraszóló eseménnyel, sőt, kétségbe vonta, hogy van olyan olasz séf, aki nem ütlegelte volna a fitneszpápát a zacsi száraztésztával ilyen alkalommal, üzent Norbert az újságírónak. Azt javasolta, hogy ne zabáljon annyit és sportoljon, valamint örüljön neki, ha Simicska megsimogatta a buksiját.

Szerintem az már a vég vége, amikor Schobert Norbert Simicskázik és így üzenget az Index újságírójának. Lejjebb már semmi nincs. Nem létezik.

A nap kommentje Borbálától:

A mindenkori kormánynak kutyakötelessége felhívni állampolgárainak a figyelmét a bajra és vész esetén megvédeni őket és legfőképpen megnyugtatni. Kikérem magamnak hogy ezzel az állandó riogatással, gyűlöletkeltéssel fertőznek minket nap mint nap, önös érdekből, hatalomvágytól túlfűtötten , a ME. parancsára.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.