Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Németh, aki egyben Szilárd is! Baj lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vasárnapi hőguta kiskeresetűeknek. Nyaralás helyett ez van nekünk, megpróbálhatjuk élvezni, hátha sikerül. Nekem speciel nem jött össze, de már borogatom az agyamat.

A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén – közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap az MTI-nek.

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is – azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a «napirendi rágalmak», a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. «A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához» – fogalmazott Németh Szilárd.

A kormánypárt úgy látja – fűzte hozzá -, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni. Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, «valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni». Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

 
«A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait» – hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.

Emlékeztetett: péntek délután Németországban egy szélsőséges iszlamista egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta a csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint hét embert sebesített meg.
Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd megjegyezte, az a migránspolitika, amit Soros György, Brüsszel és a hazai ellenzék is képvisel, egyre nagyobb veszélybe sodorja Európát, miközben őket nem érdekli sem a kontinens, sem a magyar emberek biztonsága.
Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke, Molnár Zsolt az MTI-t tájékoztatva korábban elmondta: a hétfőre összehívott ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Emellett tájékoztatást kérnek a Politico című lapban megjelent információkról – amelyekre mások mellett Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja is felhívta a figyelmet -, miszerint Magyarország és a NATO között minimálisra szűkült az információáramlás az utóbbi bizalomhiánya révén”.

Németh, aki egyben Szilárd is, elmehetne már a búbánatos fenébe. Rendben, értjük. A kormánypárt gyáva is, lusta is dolgozni, de miért kell ennek akkora feneket keríteni, mint amekkora arca van Németh, egyben Szilárdnak is? Mennyit kellett töprengeni azon, hogy a beszariságukat kendőzendő beleépítsék ebbe a hülyeséghalmazba Sorost és a német boltban késsel gyilkoló bűnözőt?

Ennek mi köze van az elpazarolt pénzekhez, a biztonsági kockázatot jelentő wifihez és a NATO bizalomvesztéséhez? És mi az, hogy a magyar emberek által megválasztott Országgyűlés? Szilárd, aki egyben Németh is! Nem tűnt még fel, hogy nem csak fideszesek kotlanak a parlamentben? Nem csak azt a 1,5-2 millió embert kellene képviselni, akik titeket oda juttattak. Jó, tudom, őket sem képviselitek, csak a verbális gyomorrontás szintjén.

Most már ez lesz mindig? Nem válaszoltok újságírói kérdésekre, mert Soros György, esetleg Simicska. Nem vagytok hajlandóak végezni a munkátokat, mert Soros György. Minden balfaszságotokat, lopásotokat Soros Györgyre hivatkozva óhajtjátok elsumákolni? Hidd el, nem fog menni. Előbb, vagy utóbb – nem a nagyon távoli jövőben – el kell számolnotok a disznóságaitokkal. Akkor pedig kevés lesz válasznak, hogy Soros György.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.