Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Brék! Ing! Itt a kormányváltás tuti receptje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

MTI hír. Mondanivalóm nincs róla, legfeljebb hiányolom kicsit Schmidt Máriát a listáról.

„Szigetvári Viktor: Nőket a magyar papírpénzekre!
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke szerint mindannyiunk érdeke, hogy a nőket jobban elismerje a mindenkori magyar állam. Ennek szimbolikus lépése lehet az Együtt kezdeményezése: az elkövetkező 20 évben csak nők szerepeljenek az újonnan bevezetett magyar bankjegyeken, kezdve a nemsokára megújuló címletekkel.
Szigetvári Viktor mai sajtótájékoztatóján ismertette az Együtt javaslatát: az MNB szerepeltessen nőket a magyar papírpénzeken. Az Együtt választmányának elnöke szerint, a folyamatban levő bankjegycserék után, a még megújításra váró címletekre kerüljenek híres magyar hősnők, művészek.
A nők sokszor szociális kiszolgáltatottságban, munkabérben, nyugdíjban nem kedvezményezettjei a magyar államnak, éppen ezért legalább ilyen szimbolikus dolgokban el kell ismerni az ő teljesítményüket. Mindenkinek érdeke lenne, hogy a nőket így is jobban elismerje a mindenkori magyar állam. Rengeteg olyan nő van a magyar történelemben, akik méltó arcai lehetnének a magyar pénzeknek. Szerepelhetne rajtuk akár Kéthly Anna, Brunszvik Teréz, Zrínyi Ilona, Slachta Margit, Hugonnay Vilma, Kaffka Margit, vagy Jókai Anna. 

Éppen ezért az Együtt az kezdeményezi, hogy az elkövetkező 20 évben csak nőket nyomtassanak az újonnan bevezetett magyar bankjegyekre, kezdve a nemsoká megújuló címletekkel. Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke levélben is elküldi javaslatát az MNB elnökének.

Szigetvári Viktor
az Együtt választmányának elnöke  
Kiadó: Együtt – a Korszakváltók Pártja”

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.