Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Brüsszeli mutánsok és szexéhes osztrák nagyik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sziporkázós szép reggelt! Ma szombat van, akinek pihi, az használja ki. Állítólag ma lesz az utolsó igazi strandidő (meg holnap), úgyhogy aki eddig nem volt strandon, de szeretne, az villámgyorsan pótolja, ameddig még nem kell tundrabugyi a pancsoláshoz.

Egyre zűrzavarosabb a fővárosi e-jegy rendszer. A mai fejlemény az, hogy talán sem pénz, sem engedély nem volt a projektre. Nem baj, de legalább szar lett. Majd Tarlós István tart egy sajtótájékoztatót és jól elmagyarázza, hogy minden csodálatosan nagyszerű, ellenben mindenki hülye, aki mást mond. Mondjuk ő legalább következetes és azokat is lehülyézi, akik nem mondanak mást, vagy pont semmit nem mondanak. Ha az ember őt hallgatja, azt hiheti, Budapesten az egyedüli értelmes létformát Tarlós Istvánnak hívják.

Válaszolt a Momentum a Fidelitas minapi követelőzésére. Mármint arra, hogy azonnal mondják meg, miből rendeztek fesztivált, de részletesen ám! Én már azt sem értettem, egy, a kormánypárt által közpénzzel kitömött keltető milyen alapon követelőzik, úgyhogy most azt sem pontosan értem, a Momentum miért reagált. De megtette és elmondta, mibű. Jegyeladásokból, tagdíjakból és közösségi támogatásból. Remélem, most a Fidelitas is kipakolja az elszámolásait.

Az mno.hu nem adja fel és igyekszik kideríteni, mire folynak el a százmilliók (nem írok milliárdot, mert azt nem értjük) az Erzsébet-utalvány címen futó történetben. Jut üdültetésre – muszáj neki, mert marhára feltűnő lenne, ha nem jutna -, de mindenhová máshová is csurran, valamint cseppen. Például a Századvégnek néhány tízmilliócska. Szakmai tanácsokat adnak ők ezért a pénzért. Jajó.

Miután Bálint kolléga ismeretlen okból ragaszkodott hozzá, hogy betegyem a jóreggeltbe, beteszem: Török Gábor elemzett és arra jutott, hogy ha a választáson nem szavaznak elegen a kormánypártra, akkor nem lesz kétharmados többségük nekik. Végre, ezt is tudjuk.

Szintet lépett a kormánymédia. Pedig már azt hittem, nincs lejjebb, erre kiderül, hogy tényleg nincs, de nekik meg van rohamásójuk és nem félnek használni. A Magyar Idők veretes újságírója, Gajdics Ottó elmagyarázza a híveknek, hogy jelenleg mi a pálya. Az van, hogy a liberálbolsevikelnyomósorosgyörgyök nem csak szimpla hazaárulók, hanem egy mutáció következtében lettek ilyenek. Idézem a művészt:

„Nagyon úgy tűnik, hogy Brüsszel mellett minden tagország elitjében kifejlő­dött egy olyan mutáción alapuló populáció, amelynek tagjai alapvetően hadilábon állnak a józan ésszel, és amikor erre figyelmezteti őket valaki, mondjuk a magyar külügyminiszter, akkor még ők vannak megsér­tődve. Mint legutóbb az osztrák kancellár és a szocdem frakcióvezető.
Van persze egy olyan olvasata is az illegális migrációt elutasító országokat támogatásmegvonással fenyegető színvonaltalan agresszió­nak, hogy egyáltalán nem bolondok azok, akik ily módon ricsajoznak Soros kottájából.” 

Amúgy a cikk arról szól, hogy Szijjártó Péter szép, Orbán Viktor okos és jár nekik az Uniótól a pénz. Pont.

A 888.hu a migráció új okára hívja fel a figyelmet. Azt írják ők, hogy az osztrák nyuggernénik hordják haza a fiatal, életerős migránsokat szexrabszolgának. Tömegével. Még kondibérletet is kapnak, hogy jó formában legyenek és naponta többször kielégítsék az aggkorú hölgyeket. Látom, itt is van ásó szerencsére. Már csak azt kellene eldönteni, hogy akkor most nem is Európa lakossága, főleg a nők vannak veszélyben a migránsoktól, hanem a migránsok az európai hölgyek áldozatai? Csak nehogy aztán zavart okozzon a hívek fejében és legközelebb, amikor Pusztabütykösön forgat egy tévéstáb azt tudakolván, mennyirenagyon félnek a szüzek a hordákban erőszakoló migránsoktól, akkor derüljön ki, hogy semennyire, viszont erősen várják őket.

Mivel ezt már nem lehet űberelni, indítsuk be a napot valami jó kis zenével aztán kezdjünk el izzadni, mert a parttalan hülyeség mellé bekopogott a kánikula is.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!