Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Senkinek nem volt baja, csak a magyaroknak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét, jó szurkolást! Vagy horkolást. Nekem aztán mindegy, csak mindenki azt csinálja, ami neki jobb. És lehetőleg ne az én fülembe.

Nem mondom, nekünk is van egy kormányunk, de a britek sem panaszkodhatnak. A mai agyállás az feléjük, hogy mégsem maradhatnak az uniós munkavállalók a szigetországban. Arról most nincs még pontosabb információ, hogy kik maradhatnak, kiknek kell menniük, arról főleg nincs, hogy ki fogja elvégezni azokat a munkákat, amelyeket jelenleg az uniós munkavállalók végeznek, de ez utóbbi legyen az ő bajuk. Azért nagyon hasznos ez a kommunikáció a brit kormány részéről, mert már így is komoly munkaerőhiány van egyes területeken, lényegesen kevesebb munkavállaló érkezik és folyamatos a más országokba való áttelepülés. Így legfeljebb gyorsabban eljön, aki más országban biztos munkalehetőséget talál. Arra mondjuk kevés esélyt látok, hogy a kinti magyarok hirtelen hazarohannak.

Van egy hír – vagy fene tudja, micsoda – amit az én malacrózsaszínű lelkemmel képtelen vagyok értelmezni. Arról szól a történet, hogy a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkára – Boczkó Gábor – hazatelefonált Lipcséből. Ott volt ugyanis a világbajnokság és ott volt a magyar vívócsapat és persze Boczkó Gábor is. Nem anyukáját hívta fel a megbízott főtitkár, hanem a köztévét és ott mesélt arról, hogy ők nagyon félnek, mert ott migránsok vannak, bozótvágó késekkel hadonásznak, csecsemőket rabolnak és más ilyen szörnyűségek vannak arrafelé. Ezért a csapat aludni sem tud és kizárólag csoportban járnak pisilni is. A 444.hu felhívta a lipcsei önkormányzatot, a szállodát, ahol a magyar csapat megszállt és a rendőrkapitányságot is. Az önkormányzat és a szálloda nem is érti az egészet, a rendőrség szintén, de legalább a csecsemőrablásról lehullt a lepel. Egy észak-afrikai pár valóban vitatkozott egy közeli parkban, babájuk is volt, de a kiérkező rendőr a helyszínen meg tudta oldani a helyzetet. A magyar csapaton kívül kilenc másik csapat lakott még abban a szállodában. Senkinek nem volt baja, csak a magyaroknak.

És akkor én most nem értem, hogy ki hazudik és miért. Úgyhogy megyek aludni. A nap kommentje Leventétől:

A sok kis beáldozásra rámegy az életünk. Mindig csak 4 év múlva.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.