Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy diplomamunka = két doktori?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár lebukott. Emberünk, aki hatalmas elánnal támadta a CEU-t, valamint Soros Györgyöt, ismét tanúbizonyságot tett kétszínűségéről. Nem elég, hogy 2002 júniusában PhD fokozatot szerzett a Soros György által alapított CEU-n, de az ott beadott disszertációja kísértetiesen hasonlít az egy évvel korábban, a Debreceni Egyetemen leadott disszertációjához, derül ki az Alfahír által kikért anyagokból. Tartalma több mint hasonló, felvetve ezzel a kérdést, Kovács Zoltán valóban jogos birtokosa-e két doktori fokozatnak?

A 90-es években Soros ösztöndíjasként képezte magát az oxfordi Queens College-ban, hogy évtizedekkel később ő is beálljon azok sorába, akik habzó szájjal támadják a magyar származású milliárdost. Doktori disszertációja nem tartalmaz új kutatási eredményt, mely egyik alapfeltétele a sikeres vizsgatételnek.

Miközben Kovács Zoltán hétről hétre uszított a CEU ellen, ő maga – kihasználva a Fidesz által ördöginek titulált versenyelőnyt – egy amerikai PhD fokozattal lett gazdagabb. Egy olyan fokozattal, melyet ő maga nem mert elismerni újságírói kérdésre.

Mi bizonyítja jobban a kormány hazug, kétszínű politikáját, mint a fenti eset? Persze magyarázat minden bizonnyal jön majd a kormány oldaláról, azonban ez a tényen nem változtat.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.