Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha ő nem lenne…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét. Jó esőt, vagy nem esőt, mikor mi van éppen. Nem baj, ráfért már a kertre némi locsolás. Ha még a fű is lenyírná magát, egészen pöpec lenne minden. Bár így sem unalmas az élet, arról gondoskodik a politika krémje, színe és visszája.

Völner Pál, aki egy végtelenül szimpatikus, okos államtitkár és még szemüvege is van neki, ma megmondta a tutit. Az van, drága testvéreim a jólteljesítésben, hogy minden uniós intézmény, plusz még az Európai Bíróság is a Soros-terv végrehajtásán dolgozik. Ezt onnan lehet pontosan tudni, hogy valamiben nem értenek egyet a mi drága, hőn imádott és minden körülmények között hatalomban tartott Orbán Viktorunkkal, aki ott áll a csatamezőn egy szál egymaga és harcol Sorossal, véd minket megfele. Ha ő nem lenne, nekünk beb*na. De van és hálát is kell adnunk ezért a Jóistennek (ezt sem én mondom, hanem Hoffmann Rózsika néni, aki az MSZMP pártirodából egyenest a templomba rohant és azóta keresztény, valamint erősen demokrata is), mert nélküle már vége lenne Európának is.

Most az lesz, hogy az aszályról is Soros tehet, ha bárki meg meri írni az igazat – tehát támadja a kormányt, mert egy ideje ez a kettő egyet jelent – az Sorosnak dolgozik, most meg már a komplett Európai Unió is Soros tervét hajtja végre.

Én nem tudom, de elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg ezen már a Fidesz szavazói is röhögnek. Jó, nem mind, mert simán van, aki elhisz bármit, de amelyiküknek már kétszámjegyű az IQ-ja az szerintem minimum gyanakszik, hogy őt itt hülyének nézik. Joggal, jegyzem meg. Mármint joggal gyanakszik. És joggal nézik. Őt. Nade. A nap kommentje ma Zsuzsától, kimondottan a Facebook fejlesztőinek címezve:

Elkéne már egy rezignált szmájli is, de nagyon.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.