Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Tusványos: Ha nem rám szavaztok, nem kaptok több pénzt, az biztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most mindjárt megszólal Európa egészen kicsi erős embere (kicsi a bors, de hol a fenében van?) és szép szokása szerint majd Tusványoson – mindegy, hogy ilyen nevű település egyáltalánse nincsen – megüzeni nekünk, hogy a jövőben mihez kell igazodni. Sokszor elhangzik Orbánra vonatkoztatva a kettős beszéd kifejezés, pedig ez nem igaz. Nem kettős beszéd ez, hanem sokszoros. Mást mond az ő szája Brüsszelben, mást Budapesten és mást Romániában. Vagy ahol éppen van. Mindig azt hallhatjuk tőle, amit az érdekei diktálnak. Ha kell liberális, ha kell, térdrecsuhások, ha az a hasznosabb, akkor keresztény és konzervatív. Amikor az érdekei úgy alakulnak, akkor üldözi és gyűlöli a migránsokat, de amennyiben a zsebe azt diktálja, a keblére öleli őket. Hiába, ez már csak így működik az ilyen kisformátumú embereknél, akik egy nehéz gyermekkor után végre a világ urai lesznek, aztán meg kiderül, hogy a világ számukra Záhonytól Letenyéig tart, de az is csak akkor, ha keresztben mennek.

Igaz ugyan, hogy az országban állítólag hiánycikk a Xanax, de azért nézzük, mit bír kipréselni magából a mi fénylő kiscsillagunk. Várja ő ezt a napot, erre készül egész évben. Ezért simán várható, hogy éppen akkora baromságokat fog beszélni, mint mindig. A gond ezzel az, hogy mi meg az év minden napján szívunk. Xanax nélkül.

Állítólag már megérkezett a látnok és hátulról közelíti meg a színpadot. Ez a köztévén nem látható, mert minden egyéb fontosabb. Most Tőkés László szónokol, de arról fogalmam sincs, miről, mert hang nem érkezik ahhoz a szép ősmagyar fejéhez. Most egy kis képes összefoglaló fut a közpénzből fizetett pártproganda jeles eseményéről.

Namost! Libazöld ingben már ott virít Európa megmentője, de a közpénztévé leszarja, mert el kell mondaniuk a híreket és egyébként is, még Tőkés tolja a véget érni nem képes mondanivalóját. Már megtalálta a nemzetidegen balliberálisokat. Hiába, ez a dolga a felszopóembereknek, hangolni kell a közönséget, mire jön a primadonna. Tőkés meg is teszi. Mert szerinte a vezér egyszerre védelmezi nemzeti és európai identitásunkat, miközben nemtelen támadások érik szegényt, de az erdélyiekre számíthat a küzdelmeiben. Vastaps.

Nademostmártényleg!

A főnök az ordenáré-zöld inge elé ránt egy Gyermelyi-tésztás pólót, aztán nagyon röhög. Ezek szerint ott nem hiánycikk a Xanax. Szónokol! Most éppen vedlik. Ő mondja. Vagyis nem, hanem 27 évvel ezelőtt vedlett, de aztán szabadságharcos lett. Akkor még nem voltak kamerák és senki nem figyelt rájuk, de most igen.

Az amerikai elnökválasztás és a francia választás a fasorban sincs a V4-ek üléséhez képest. Vastaps. Kedves lengyel barátok is ott ülnek a nézők között, őket is megtapsolják.

Globális nemzetközi elit és hazafias erők harcolnak. Orbán nyilván az utóbbi izé, de nem baj, mert Magyarország küzdelmét elismerik. Orbán továbbra is hazafias, meg Donald Trump is és nagyon szeretjük őt. Vagy nem.

Na, most megtudjuk, mitől erős egy nemzet. Az ilyen ország nem más pénzén él, ezért elzavarja a francba az IMF-et. Addig a szocialista kormányok hazafiatlanok voltak, de jött a felcsúti csodacsatár és lerúgta a nemzettestről a piócákat.

Erős ország gazdaságilag is erős, van neki gazdasági teljesítménye. Nálunk ma a GDP emelkedés kétszerese az uniós átlagnak. Teljes foglalkoztatottság! És mindenki adót fizet. Éljenéljen!

Erős ország, ahol minden nemzeti tulajdonban van. Ez nálunk így van. Minden Mészárosé és Vajnáé, ami fontos.

Erős ország, ahol szaporodik a nép. Ez pici gond jelenleg, de ártunk és ormányunk hamarosan ezt is megoldja. Az van, hogy szaporodni csak az asszonyok tudnak. Ők döntik el, hogy szülnek, vagy nem. Ezért a kormány rohadt sok pénzt költ arra, hogy szüljenek az asszonyok. Ezt Orbán – személy szerint – a multiktól veszi el. Amit elvesz a multiktól az egyik kezével, azt odaadja a családoknak a másik kezével. Vastaps.

Erős ország az, ahol közbiztonság van. Ebben is jók vagyunk. És kulturális identitásunk is van nekünk, de csak azért, mert stabil az etnikai összetételünk. Védjük a határt.

Erős államban fejlődik az innováció és a tudomány. Orbán már bekopogott a jövő kapuján. Kopogás közben összeszervezi a világ magyarságát. Ha valahol a világban valakinek rálépnek a lábára azért, mert magyar, akkor Budapesten kigyúl egy piros lámpa.

Erős állam tud vizes vb-t rendezni. Bizony.

Erős országhoz hadsereg is kellene, de az még nincs. De majd most lesz, mondja a hadvezér.

Ráfordulunk a jövőre. Dimenziót fogunk váltani. Demográfiailag veszélyeztetett faj vagyunk. Szervezni kell a nemzetet és a modern technológiát is be kell illesztenünk.

Most Európáról fog beszélni nagyon egyszerűen. Az a kérdés, hogy megmarad-e Európa és kik fognak ott élni. Konkrétan. Bennszülött keresztények, vagy beáramló muszlimok? A magyar kormány pénzt nem kímélve kutat minden évben. Most az derült ki, hogy az európai polgárok utálják a bevándorlókat. Sikeres integráció nincs és amúgy is a magyarok háromnegyede Brüsszel ellen van.

Az európai kultúrának nem célja a szolidaritás. Eszköze ugyan, de izé… ezt már én sem értem pontosan. A lényeg az, hogy nem szabad szolidárisnak lenni a muszlimokkal. Kész.

A németek meg velünk szórakoznak és minket provokálnak. Pedig Orbán megvédte Európát, pedig az Unió nem is fizetett érte. Fizessék ki a pénzt, amivel nekünk tartoznak, addig kuss van. A németeknek is kuss van, mert egy magyar munkás egy magyar gyárban nem keres annyit, mint egy német munkás egy német gyárban.

Soros György szövetséget kötött Brüsszellel. Az európai emberek ellen dolgoznak ők, mert Soros könnyebben tudja bábként rángatni az Uniót, mint Izraelt, vagy Amerikát. Most Lengyelországot pécézték ki a rohadékok, de mi kiállunk Lengyelország mellett.

Racionálisnak kell lenni. Soros terv van, négy pontos. Évente be kell hozni egymillió migránst. Mindnek adni kell 4,5 millió eurót. A beérkezett migránsokat szét kell teríteni. El kell venni a tagállamoktól a jogot, hogy befogadnak-e migránst.

Soros György tehát megtámadott minket, de Orbán megvéd. Ő megmondja, mit kell csinálnia az Uniónak és csak szót kell fogadnia. Mert Európa becsapott minket. Megállítjuk a migránsokat, mégpedig egyenként, tagállami hatáskörben. Aki már itt van, azt ki kell szállítanunk az Unió területéről. Valahová. Szerbiát pedig azonnal fel kell venni az Unióba. És történelmi szerződést kell kötnünk Törökországgal és Oroszországgal.

A liberális média és értelmiség elvárásait teljesítik a keresztények és demokraták. A baloldaliak frigyre léptek az izével. Most készítik elő ezek a balosok elő Európa muszlamizációját. Ezért akarják Brüsszelből lerombolni a kereszténységet. Én sem értem, de nem baj.

Most arról mesél, hogy jön a választás. Ami fontosabb, mint az egész Unió. A választás tétje. Ameddig ő a miniszterelnök, megvédi Európát. Ez tutifix. A magyar ellenzék be akarja hozni az összes migránst, át akarják adni a kontinenst a muszlimoknak. Az ellenzék minden országos hatáskört át akar adni Brüsszelnek. Megszűnik Magyarország. Mindmeghalunk. Ha nem Orbán győz, Soros behozza a migránsokat. Mindmeghalunk. Ha nem Orbán győz, akkor az ellenzék mindent lerombol. Mindent. Trianon! Most vagyunk ott, de ha az ellenzék győz, akkor mindmeghalunk.

Márpedig ha az ellenzék győz, akkor a határon túliak is megszívják. Ha nem Orbán győz, nincs több pénz a külhoni magyaroknak, ezért regisztráljanak és szavazzanak rájuk. Akkor lesz továbbra is lóvé.

Orbán ellenfelei a választáson nem magyar pártok, hanem Soros György. Ő próbálja zsarolni, megnyomorítani, lejáratni Orbánt bunkó, tahó, paraszt módon, de Orbán úriember.

Végül. Európa nem a mi jövőnk, hanem mi vagyunk Európa jövője. Vastaps.

Vége. A zöldborsónak öltözött dundi kisember most a cetliken beérkezett kérdésekre válaszol, Tőkés Lászlóval kéz a kézben.

Múlik a gyógyszer hatása, mert már rángatózik, nyalja a szemgolyóját és piszkálja a különféle testrészeit. Én most nem húzom tovább a cikket.

Annyit jegyeznék meg, hogy a várakozásokkal szemben semmi új nem hangzott el az idei népnemzeti összetartáson. Orbán nem hirdetett meg semmit, ugyanazok a hülyeségek hangzottak el, amiket már hatezerszer hallhattunk. Ezek szerint a vezér érzi, hogy előbb-utóbb a farkára lépnek a tagországok, mert már régen túlment minden határon. A választás előtt valószínűleg már nem szeretné tovább feszíteni a húrt.

Az egész beszéd lényege: mindenki szavazzon Orbánra határon innen és túl, mert mindmeghalunk.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.