Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sötétség, erőszak, legalja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sziasztok, szép jó estét mindenkinek! Rég tűnt ilyen hosszúnak egy nap, mint a mai. És még mennyi minden nem fért bele, pedig. Tény, hogy az év határokon átívelő, nemzetpolitikai ünnepnapja volt ma, amely kihozta a legsötétebb, primitív barmot sokakból. Például magyar diplomaták alkalmazottainak férjeuraiból.

A főmagyar Tusványoson szónokolt, és bár semmi újat nem mondott, koherens, racionális rendszerbe szervezte a gondolatait, a kényszeres mozdulatain uralkodott, és attól, hogy mi tökéletesen ismerjük már a következő mondatát is, a hallgatóság nem feltétlenül. Ezért, amit ott hallottak, az tökéletesen meggyőzte őket arról, hogy csak a Fidesz, különben mindmeghalunk. Nem ótvar hülyeségek, és összeesküvéselméleti halandzsák, szubliminális uszítás volt az nekik, hanem mennyi manna, táplálék és muníció. Ez a legszomorúbb. Meg EZ is.

Erről volt már szó, meg szerintem még lesz is, arról viszont nem, hogy Kósalajos intellektuális bikacsök meg is szakértette a fütyüléssel tiltakozó, biztonságiak által kivezett nő versus Orbán-hívők témát. Laller most is a szarva közt találta el a tőgyét. Mivel Edgarnak azon nyomban elkezdett füstölni a keze alatt a billentyűzet, nem áll módomban túlságosan kifejteni a dolgot, álljon itt ennyi:

ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezébe, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan. 

Egyem azt az okos fejedet, te Lajos! Mi a bánat lenne velünk nélküled? Meg mi lenne, ha ti nem ítélnétek el az erőszakot? Nem, dehogy lepődtem meg. Azon sem, hogy az arcbőröd vastagsága abban sem gátolt meg, hogy kiejtsd a szádon: a durva, erőszakos reakcióknak semmi köze a propagandátok stílusához. Akkorjóvanakkor.

Miután a főkorrupt eszméjének tusványosi futtatásából kiderült, hogy Trump megválasztásánál is fontosabb és fantasztikusabb tényállás számunkra a V4-ek létrejötte, egysége és ereje, igazán jó hír, hogy a teljes cseh igazságszolgáltatási vezetés, és a szlovák legfelsőbb bírósági elnök tiltakozik a lengyel kormány ámokfutása ellen. Mint ismeretes, azon izzadnak a lengyel barátok, hogy a bíróságok függetlenségének felszámolják. Legalább Orbántól nem kell tartaniuk, mert ő már csak tudja, hiszen kipróbálta: az igazságszolgáltatás politikai igába hajtása fél egészség.

„Nagyon meglepődtem, mert az ország egy emberként állt össze” – ezt nyilatkozta az RTL Klub Híradójának a 18 éves meghurcolt fiú, akit pénteken állítottak elő, amiért meghekkelte a BKK rendszerét. Nem éjszaka hurcolták el, hanem reggel hétkor, nyújtsa fel a kezét, aki szerint ez változtat a lényegen. A fiú bízik abban, hogy elismerik ártatlanságát. Ebben mi is bízunk, úgy látszik, mégsem hiányzik a balhé az elvtársaknak.

Időközben bocsánatot kért a T-Systems vezérigazgatója az e-jegyrendszerért és a rendszer egyik hibáját felfedő fiatal meghurcoltatásáért. Inkább iderakom a dörgedelmet:

 

A BKK vezérigazgatójának bocsánatkérését pedig remélhetőleg történelemkönyvek fogják megörökíteni. Sok lesz a jóból, asszem.

No, drágáim, mára elfogyott az enerdzsi, de holnap holnap lesz és FOLYTATJUK. Jó éjszakát, békét, nyugodalmat. A nap kommentje Annától, mert most maximálisan így érzem magam:

Amíg van humor, van remény, vagy nincs.

Megcáfolhatatlan, köszönjük szépen éééééés akkor muzsi:

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.