Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És aki nem Matolcsy Rómeó Gyurka szeretője?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Láttátok Matolcsy Feritél Rómeó Gyurkát elegáns selyemingben kurvalazán sétálgatni szíve választottja oldalán a dubrovniki éjszakában? Hát nem minden oka megvan rá, hogy áldozzon a pihenésnek, a szórakozásnak, meg a felhőtelen szerelemnek? De. Pedig az ő korában már vigyázni kellene ezekkel a kései órára időzített élvezetekkel. Szerencsére azonban nem én vagyok az életvezetési tanácsadója őimpertinenciájának, úgyhogy azt most speciel pont leszarom, hol turbékol ő mibű éjnek idején. Tök véletlen, hogy miközben Tolcsy és nője horvátországi nyaralásának híre ment, az is kiderült, hogy micsoda szerencséje van ezzel az példás álomférfiúval az ő sok-sok évvel fiatalabb szeretőjének.

Amellett, hogy Rogánékhoz hasonlóan, a Matolcsy-Vajda politikai celebpáros sem tud úgy elmenni a világ tetszőleges pontjára, hogy ne botoljanak bele valamilyen rosszindulatú újságíróba, vagy egy nemközpénzmédia-fogyasztó, nem kormánypárti magyar polgárba, Matolcsy Rómeó pofátlan ámokfutása előbb-utóbb mindig kitüremkedik a szőnyeg alól, és elkezd bűzölögni, mint az ágy alá berugdosott fekália.

Tegnap írta meg az újság tehát, hogy Vajda Jógaoktató Zita úrhölgy nem elég, hogy karriert, magas pozíciókat, illetve egyáltalán nem elhanyagolható, milliókban mérhető fizetést köszönhet az idősebb, családos férfiakhoz való vonzódásának, de egy Budapest menő környékén található lakásért is a Magyar Nemzeti Banknak, pontosabban a jegybank kusza erkölcsű elnökének lehet hálás.

Most az adófizető kreténmagyarokat hagyjuk, mert ők szívesen finanszírozzák a vérüket szívó, elvetemült gazemberek szeretőinek saját lábra állását. Is. Aki meg történetesen nem ért egyet azzal, hogy a saját keserves munkájából Mancikák zsírosodjanak, azokat a többiek leugatják, hogy az irigység, a libsiség, és bezzeggyurcsány.

Nekem ettől persze változatlanul érthetetlen, hogy mindazok a becsületes polgárok, akiknek gyerekei hanyatt és homlok menekülnek a világ normálisabb felére, mert nem sikerül a kedves szülőnek számukra lakást és az életben való elindulást biztosító körülményeket teremteni, miért ilyen nagyvonalúak. De térjünk vissza Zitánkhoz a Matolcsy iránti szerelemben.

Zituka drága 2013-ban lett az MNB alkalmazottja, pontosan két nappal azután, hogy Gyurit a jószerencse, a párthűség és a gátlástalanság a jegybank élére katapultálta. Két év múlva, 2015 májusában a pályakezdő, ám igen tehetséges hölgy máris tulajdonosa lett egy 60 négyzetméteres naphegyi társasházi lakásnak, amelynek piaci értéke jelenleg 42-45 millió forint körül mozgolódhat. Az örömteli esemény után három héttel az MNB 33, 2 millió forintos jelzálogot jegyzett be a lakásra. Ergo Zituka drága kölcsönből-hitelből vásárolta az ingatlant. Vagyis olybá tűnik, hogy az MNB forrást biztosított az alig két éves munkaviszonnyal rendelkező szeretőnek a lakás megvételéhez, cserébe pedig mindannyiunk jegybankja jelzáloggal terhelte meg az ingatlant. A dolog pikantériája, hogy tavaly május óta Vajda Zita nem tartozik az MNB állományába.

Kérdések sorát veti fel az imént vázolt szappanopera: pontosan miért/milyen alapon jegyeztetett be a lakásra jelzálogjogot a jegybank? Milyen feltételekkel folyósították a hitelt, tekintve Vajda alig két éves munkaviszonyára? Vajon bárki kaphat ilyen kölcsönt? Az MNB 100 ezerért gályázó takarítónője is, vagy csak az, aki a jegybankelnök szeretője? És vajon a teljes vételárat odakölcsönözték neki, mert apu szerelme határtalan? Az MNB-ből való távozása után vissza kellett fizetni a hitelt, vagy mivel a jegybankelnök szeretőjéről van szó, nem szükséges?

Miután Matolcsyék éppen nyaralnak a horvát riviérán, az MNB reagált a hírre. Cáfolni nem tudták, hogy úgy történt, ahogy a sajtó megírta, ezért konkrétumok hiányában melléhablatyoltak. Hogy van nekik egy csudálatos stratégiájuk, amelynek megfelelően az MNB

kedvezményes kamatozású munkáltatói kölcsönnel segíti munkavállalói családalapítását, lakhatási és egyéb kölcsön iránti igényét.

Vajda Zita juttatásáról meg azért nem adhatnak tájékoztatást, mert – bazmeg! – az nem értelmezhető nyilvános adatként. Vagyis a nagyságos szeretőné hozzájárulása nélküli nyilvánosságra hozatala jogosulatlan adatkezelést valósít meg és sérti az érintett személyiségi jogait. Értjük? Az ő személyiségi jogaikat sérti az, hogy a mezei adófizető tudni szeretné, hogy a pénzéből hogyan is vásárolt magának lakást a jegybankelnök nője. Az övéket. A kisemmizett, kiröhögött polgár pedig csessze meg a jogait!

Hagyhatnánk a picsába, ha nem volna baromira frusztráló ez a kendőzetlen pofátlanság. Szégyenkezve írom, hogy szeretőné hitele még az MNB Etikai Kódexét is sérti. Pedig őket aztán tuti nem lehet megvádolni azzal, hogy egyáltalán ismernék a szó jelentését. Nem téma, hát hiszen már az is etikátlan volt, hogy Vajda Zita egyáltalán állást kaphatott az élettársa (?) vezette MNB-ben, és hogy hozzábasztak egy Matolcsy-alapítványi kuratóriumi tagságot is. Matolcsynak akkor is csak arra futotta a tehetségéből, hogy lejáratást óbégasson, hogy zavaros összeesküvés-elméletek gyártása és az MNB felfegyverzése közben meneküljön a nyilvánosság elől. A kellemes ádventet meg hogyan is felejthetnénk?

Hát nem gyönyörűek ezek a korosodó főkeresztények? Hát nem az a kereszténység abszolút mértékegysége, hogy valaki mennyi közpénzből fizeti a nőjét, a közösből mennyiért vesz neki lakást? Tegye fel a kezét az, akinek a munkáltatója nem hitelezett már tízmilliókat lakásvásárlási, családalapítása célzattal? Hát milyen férfi és milyen keresztény az, aki nem a máséból tartja el a szeretőjét? Ja, hogy a közönséges állampolgárt rommá szívatják egy az átlagnál kicsivel drágább háztartási gép vásárlásánál is, miközben a magát egyébként gennyesre kereső szeretőcskének apu kedvezményes hitelből vásárol kúrófészket.

Határtalanul pofátlan paraziták és műanyagkeresztény maffiózók gyülekezete röhögi szembe naponta ezt az országot. Még kurvának se tudom nevezni ezt a nőt, hiszen a kurva legalább becsületesen megdolgozik a pénzéért. Sérült erkölcsű, önmérsékletre képtelen, törleszkedő senkiháziak és kitartott, morális prostituáltak írják át naponta ennek az országnak az értékrendjét. Ebből a bűzös posványból aligha lehet visszatalálni majd az egészséges önbecsüléshez.

Ahol nem magától értetődő, és nem érv semmire, hogy legalább nem amazok lopják el.

Ahol nem evidencia, hogy korrupt politikusok szeretőinek lakást, vejeinek kastélyt, gyerekeinek szállodát, kutyáinak rezidenciát vásárolunk abból, amiből oktatást, egészségügyet, működő piacgazdaságot, élhető országot kellene talpra állítani.

Ahol nem a normalitás része, hogy felszopással lehet előrelépni a társadalmi hierarchiában.

Ahol nem pártpolitikai kérdés, hanem morális alapvetés, hogy egy közintézmény vezetője nem él vissza a hatalmával és nem tol jól fizetett állást a kúrópartnere segge alá.

Ahol a lakásvásárlásról álmodni sem merő nyomorultak nem önkívületi állapotban tapsolnak ahhoz, hogy a zavart, harácsoló jegybankelnök 30 évvel fiatalabb nőcskéjének bejött az élet.

Ahol Matolcsy Rómeó Gyurka szeretőjének semmivel sincs több joga, mint az egyszerű takarítónőnek.

Bele kellene húzni, ameddig meg nem kopasztanak visszafordíthatatlanul. Nem az irigység miatt, hanem az önbecsülés miatt. Be kellene fejezni az önámítást, keresztény felebarátaim az orbitális lelki-szellemi igénytelenségben!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.