Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti hőguta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hőgutás szép estét mindenkinek! Nyújtson vigaszt az a tudat, hogy holnap és szombaton a mainál is melegebb lesz. Tehát ma még kellemes idő volt. Nekem mondjuk konkrétan felforrt az agyam, de oda se neki.

Szerencsére az ország agyvize semmitől nem forr fel. Mint tudjuk, a puliszka nem robban, de a csirkefarhát sem. De miért is tenné, amikor olyan szuper helyen élünk, ahol a Magyar Nemzeti Bank lakáshitelezéssel is foglalkozik, annyira nem tud mit kezdeni a pénzzel? Majd holnap besétálok megérdeklődni, hogy nekem milyen feltételekkel adnának hitelt. Gondolom, állnak rendelkezésemre, mert Vajda Zita nevű alkalmazottjukat is megdobták néhány tízmillióval. A legalább nettó kétmilliós fizetése mellé. Én ugyan nem vagyok Matolcsy Rómeó barátnője, sőt, ez így is marad, de azért hátha.

Tusványoson is cefet hőség lehet és úgy tűnik az Index cikkéből, hogy Balog Zoltán mindenféleminiszter sem vonult időben árnyékba.

A magyar közösségek és a kormány sem döntötte el azt a kérdést, hogy a határon túli, magyarul beszélő cigányok tehertétel vagy erőforrás.

Tényleg? Már itt tartunk és még csak fel sem háborodik senki? Jajó. Akkor majd ne csodálkozzunk túlzottan, ha valamelyik maffiózó szeretője beköltözik a lakásunkba, Balog Zoltán pedig úgy határoz – természetesen teljes kormánytámogatással – hogy a határon kívüli és belüli cigány honfitársaink sem magyarok. Meg a liberálisok sem, a melegek sem és a baloldali gondolkodásúak sem. Ahogy nézem, a zsidók egyelőre maradhatnak, de csak azok, amelyikük neve nem s-el kezdődik és oros-al végződik. Tehát tök mindegy, hogy minek vallják magukat a fenti csoportok tagjai, majd fideszék eldöntik, de itt nem is kell megállni. Meg lehet vonni az állampolgárságot, vagyonelkobzás, kitoloncolás. Miért is ne? Nem mondom, hogy szégyellem, hogy magyarnak születtem, mert nem. De azt szégyellem, hogy ilyen emberek képviselnek engem – akaratom ellenére – akár Tusványoson, akár Patvarcon, akár bárhol. Ez gyalázat.

A nap kommentje Judittól:

Már a „kiszolgáló személyzetet” kezdem jobban utálni,mint magát a „táltost”!!!!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.