Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak ez a szarházi, pávatáncoló, büdös tempó ne volna

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet a következő: az egyik hallgatóságnak egyik típusú bullshit, másik hallgatóságnak másik típusú bullshit. Ez ma az Orbán nevű Viktor legfőbb politikája. És gyakorlatilag az egyetlen értékelhető tanulsága a Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnökkel való keddi találkozó után közösen tartott sajtótájékoztatónak. Meg a néhány rakás megindító, nagyon emberi, nagyon-nagyon olyan fotó Orbán közösségi oldalán. Hogy áldja meg a jóisten.

  • „A 20. század második és harmadik évtizede a magyarság történetének súlyos próbaköve volt. Hogy az elvesztett világháború, a vörös terror 133 napja és a trianoni diktátum roppant súlya alatt mégsem temetett maga alá minket a történelem… nos, ezt néhány kivételes államférfiúnak köszönhetjük. Horthy Miklós kormányzónak, Bethlen István miniszterelnöknek, és Klebelsberg Kuno miniszternek. (…) És ezt a tényt nem vonhatja kétségbe Magyarország második világháborús gyászos szerepvállalása sem.” (Részlet Orbán Viktor polgári körös nehéztüzérség előtt felbüfögött beszédéből, amely 2017. június 21-én hangzott el Budapesten a Klebelsberg Emlékhely és Vendégház avatásán)
  • „… a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett mindenfajta antiszemitizmussal szemben. (…) tudatában vagyunk annak, hogy egy nehéz történelem van a hátunk mögött. (…) Magyarország kormánya egy korábbi időszakban hibát, sőt bűnt követett el, amikor nem védte meg Magyarország zsidó származású polgárait. (…) a fölfogásunk szerint minden magyar kormánynak az a kötelessége, hogy minden állampolgárát származásra való tekintet nélkül megvédje. A II. világháború idején ennek a követelménynek, ennek az erkölcsi és politikai követelménynek Magyarország nem tett eleget. Ez bűn. Ugyanis akkor úgy döntöttünk, hogy a zsidó közösség védelmezése helyett a nácikkal való kollaborálást választjuk.” (Részlet Orbán Viktor sajtónyilatkozatából Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel történt tárgyalását követően, 2017. július 18-án)

Hát ez van. Ehhez az emberhez képest a legprofibb szélkakas is kezdő balfasz. Az összes oklevelét és diplomáját összetépheti! Ha az egymásnak ellentmondó ócska hazudozásaival áramot lehetne fejleszteni, évekig a jég hátán is megélnénk. Hogy ennek minden ráfér arra a rinocérosz bőrrel bevont pofájára, ez valami egészen elképesztő. És akkor még nem beszéltem a sorok közötti homogén nemzetállamozásról. Pedig arról is ugatott őkelme. Hogy mi nem akarunk kevert népességet, meg nemzeti kormány, meg nemzeti vernyákolás az ég alja is. Mondjuk az majdnem mellékszál, hogy éppen a minap röhögték pofán és telibe Európából – kínjukban, igaz -, mondván: a nemzetállami paradigmába ragadt szájbatekert migrációs-megvédési konteói annyira szánalmasak és abszurdak, hogy az emberbe belefagy a szó, és szinte reagálni sincs kedve rájuk.

Hát nem gyönyörű? A magyar kormány plakátokon, mindent túlharsogó propagandában hadonászik, vergődik egy magyar állampolgár (azt már csak halkan merem mondani, hogy díszpolgár is az illető) ellen, ez meg csókdossa Netanjahu talpát és esküdözik, hogy mi mindenkit megvédünk, mi a zsidóinkat is megvédjük. Sorost nem, mert őt utáljuk. Azért nem gyenge performansz volt a holokauszt miatti átlátszó sajnálkozás közepette az etnikai tisztaságot emlegetni, de szerencsére egy olyan hős hazafit látott vendégül, akinek ugyanúgy nem kell a szomszédba menni a görénységért. És mivel egy ősi azeri-török népi hagyomány szerint igazi hazafiak sajtótájékoztatóin nem lehet kérdéseket feltenni, mindenki más le volt szarva.

Nem értek én hozzá, hiszen hazátlan, istentelen libsi vagyok, meg nem is éltem akkor, tehát minek pofázok bele, de nem zavarja a könnyes szemű híveket egy cseppet sem, és nem is zavarja össze őket, hogy a bálvány megint hülyét csinált belőlük nemzetileg? Hogy lehet ezeket az egymásnak ellentmondó maszlagokat még benyelni?

1. Horthy Miklós kivételes államférfiúságát Magyarország gyászos második világháborús szereplése sem képes elhomályosítani.

2. Magyarország második világháborus szereplése hiba, majdhogynem bűn volt.

Most akkor melyik?

A szarházi, mucsai, szájbatekert, pávatáncoló úristenit már ennek az egésznek! Mi az, hogy a kormány nem védte meg a polgárait, te gennyes pattanás az emberiség seggén? Mi az, hogy a kormány hibát követett el? Üldöztetés, hajtóvadászat, lemészárlás, marhavagonok, Dunába lövés, emberek tízezreinek elpusztítása. Hát tényleg nem érdemes mindezt csak félszájjal bűnnek nevezni.

Na, de végül csak kinyögted. Tövig benyaltál Netanjahunak, mert most úgy kívánta a széljárás. Nem irigylem a szektát ezekben a vérzivataros napokban, miután a büdös zsidózás tekintetében most úgy érezhetik magukat, mint Ádám anyák napján. Most akkor kit kell utálni, és kit nem szabad? Vannak a jó zsidók, meg a rossz zsidók, gondolom. Sőt. Ha péntekig elhordja a belét Izrael állam mélyen tisztelt miniszterelnöke, akkor majd a Kossuth rádió imatermében pontosítasz? Hogy mégse kell annyira komolyan venni, amit három nappal azelőtt mondtál? Hogy félreértettük, mert mégis kivételes államférfiú volt Horthy?

Csak egyszer lennél egyenes és következetes, egyszer ebben a büdös életben, és néznél szembe azzal, hogy kurvára nem makulátlan az a történelmi múlt, amiből a szarevő rezsimed táplálkozik. Csak egyszer ne a köldöknéző, hazug, Schmidmtmarik által hamisított és fércelt, pillanatnyi politikai érdekek szerint változó történelemszemléleteddel mérgeznéd az agyakat. Csak egyszer lennél annyira tökös, hogy ugyanazt mondd akkor is, amikor a szektának szónokolsz és akkor is, amikor tetszőleges, pillanatnyi példaképednek nyalod a seggét azért, mert tökéletes partnert látsz benne az éppen aktuális agybajod alátámasztására.

A 21. században Magyarországon, ahol a népességkeveredés időtlen idők óta alapvetés, etnikai tisztaságról szónokolni majdnem annyira vérlázító, mint amennyire félelmetes. Tökmindegy, hogy kire gondolt a költő, és miért. A lényeg úgyis az, hogy valójában úgy szarja le a népességet, ahogy van, az Európa-ellenes retorika most ezt a retorikát kívánja meg. Hát ja. A második világháborúban zsidót irtottunk a nácik oldalán, mára meg a legocsmányabb náci tempóban üzenünk hadat a népességkeveredésnek. Aztán majd szombaton Posványoson Tusványoson mindennek az ellenkezőjével kábítjuk a népet. A legalja pedig még nagyon messze van.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.