Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Tolvaj g*cik gyülekezete

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Oké, jön a választás. Rendben, rá kell kapcsolni, tolni kell a fostalicskát a fizetésért. Mert ha véletlenül bukni talál a kormány, vagy csak meggyengül és nem kizárólag ők döntenek például abban, hogy hová tolják a közpénzt állami hirdetések, kormányreklámok, emlékévnek csúfolt kocsmafejlesztési támogatások, megrendelt cikksorozatok formájában, akkor beüt a dráma. Akkor nem lesz fizetőképes kereslet a gagyi cikkekre, akkor nem lehet megélni abból, hogy valamelyik tehetségtelen, piaci körülmények között életképtelen propagandista előkotor, összelop, összegányol valami szart, a többi meg átveszi. Akkor nem lehet a megszokott életnívót biztosítani az orosz propaganda terjesztéséből.

Tolni kell, mert a semmihez nem értő, kizárólag a gerincüket áruba bocsátó (agy, szakmai hozzáértés és becsület hiányában ez lévén az egyetlen eladható termékük) megélhetési politikusok elbúcsúzhatnak a milliós fizetéstől, az ingyen laptoptól, a lakhatási támogatástól, szolgálati autótól, ingyen telefontól, bizottsági tagságért járó plusz pénzektől és főleg a mentelmi jogtól. És ha ők elbúcsúznak, ha nem férnek hozzá olyan mértékben a közpénzekhez, mint most, akkor a propagandaoldalak lehúzhatják a redőnyt, a betanított munkások kereshetnek más megélhetést.

Eddig elég volt mosdatni a kormányt, elég volt bizonygatni, hogy teljesen rendben van, ha előbb Simicska, majd Mészáros zabálja fel a fél országot. Rendben van, ha Vajna tolja ki az országból a pénzt, ha Rogán és Habony saját hasznára árulja a letelepedési kötvényeket. Ezek hazafias cselekedetek, mert amit Mészáros, Simicska, Rogán, Habony, Farkas Flórián, Matolcsy, Lázár, Orbán, tetszőleges nevű bandatag herdál, vagy lop el, azt nem valami rohadék külföldi herdálja, vagy lopja el. Amúgy is törvényesítették, tehát nincs miről beszélni.

Ma már ez nem elég. Mert még mindig nem sikerült minden lapot, portált, blogot megkaparintani, felvásárolni, lefizetni, megfélemlíteni, eltaposni. Még mindig van, ahol büntetlenül megjelenhetnek leleplező cikkek, ahol a szerzők véleménye nem egyezik a központilag kiadott irányvonallal. Ami ennél is nagyobb baj, hogy ezeket a lapokat, portálokat olvassák is az emberek. Olyan emberek, akik szintén nem kompatibilisek a párt elvárásaival.

Megkezdődött az őrület. Mégpedig egy olyan őrület, ami semmivel, még a párthűséggel, vagy az egzisztenciális félelemmel sem magyarázható. Semmivel nem magyarázható, ami – ha erkölcstelen is, de – érthető. 888

Ez a cikknek álcázott polgárháborús uszítás nem másról szól, mint az ellenzéki médiáról. Most éppen az Index lett benne nevesítve, de lényegében mindegy, mi van odaírva. Mert nem róluk szól, hanem az olvasókról. Mindenkiről, aki nem tapsikol üveges szemekkel annak, hogy indokolatlanul elvert a kormány annyi pénzt bármire – most éppen a vizes vb-re – amennyiből tíz ilyen rendezvény kijött volna.

Nem az Indexről szól ez, nem a hvg-ről, nem a portálokról és blogokról, nem a kritikát megfogalmazó közéleti szereplőkről. Ez nem politikai játszma. Az MSZP-nek, Jobbiknak, DK-nak, egyáltalán, bármelyik pártnak sem lesz attól mérhetően több szavazója, ha a média leleplezi a korrupciót, a közvagyon felelőtlen elherdálását, a köztulajdon szétlopását, a semmihez nem értő szakpolitikusok rombolását. Ezek a tényfeltáró, vagy akár véleménycikkek nem hoznak szavazókat az ellenzéki pártoknak, mert attól, hogy a kormánypárt tolvaj gecik gyülekezete, még senki nem fogja jobban szeretni az előző tolvaj geciket, sem az eljövendő tolvaj geciket. Ha nem formálódik egy – sokak számára elfogadható – ellenzéki erő, a jelenlegi ellenzéki pártok ebben a formában nem tudják legyőzni a Fideszt.

A Fideszt most kizárólag a Fidesz győzheti le. Ha a saját szavazóiknak – a szavazóknak, nem a fanatikusoknak – elegük lesz a rablásból, akkor elbuknak. Annyi teljesen vakbuzgó hívük nincs, ami elég lenne a győzelemhez, pláne a kétharmadhoz.

Az ilyen – fent idézett és más pártlapban is megjelenő – gennyek nem is erről szólnak. Nem jobboldalról, nem baloldalról, nem pártokról és legkevésbé sem politikáról. Ezek gyűlöletről szólnak, zavargásokról, egymásnak ugró emberekről. Ha a hatalom megtartásához az kell, akkor vérről szólnak, meglincselt emberekről, felszedett utcakövekről, lángokban álló autókról és – mi mást is tehetne a kormány? – beavatkozó rendőrségről, TEK-ről, szükségállapotról szólnak.88

Az ilyen moslékok – és mindegy, kinek a neve szerepel szerzőként – a legsunyibb uszítást tolják bele a társadalomba. A kormány különböző tagjainak vérgőzös jóslatát készítik elő. A forró őszt, a polgárháborút alapozzák meg. Mert ezek semmit nem bíznak a véletlenre. Ne legyen kétségünk felőle, az ilyen – a tulajdon honfitársait hazaárulónak nevező férgek – nem az Index huszonöt munkatársától fosnak, hanem azoktól a millióktól, akik el tudják zavarni ezt, vagy bármelyik kormányt a véreres francba, ha feldühödnek.

És erről szól ez az egész. Hogy azok ne a kormány, hanem egymás ellen forduljanak. Egymást öljék – akár fizikailag is – hogy be lehessen avatkozni.

Én nem állítom, hogy az ilyen alja, szemét segédmunkások hazaárulók, mert nem azok. Egyszerű senkik, akik a nyomorult kis fizetésükért bármire képesek, ahogy a mindenkori diktatúrákat szolgáló mindenkori seggnyalók is megtettek mindent. A keretlegények, a koncentrációs táborok őrei, a bármely korban a saját honfitársait elhurcoló, megkínzó, bebörtönző, közéjük lövető és közéjük lövő emberek sem hazaárulók voltak, hanem egyszerűen csak selejtek.

A haza szerencsére nem pártokból, nem politikusokból, nem kormányokból és nem az ilyen szolgai söpredékből áll, hanem emberek millióiból. A haza nem szelektál fideszes és nem-fideszes, liberális, vagy náci között. A haza mi vagyunk, mindannyian, bármennyire szeretné is kisajátítani bárki. És csak remélni merem, hogy több a normális ember, mint az elvakult barom és nem fog sikerülni kirobbantani véres zavargásokat, bármennyi firkász, magát politikusnak valló haszonleső és fizetett provokátor dolgozik is ezen.adomany-1

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.