Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


NEM VOLT ÉR-TEL-MET-LEN

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Aluggyelszépenkisrobika. Jó. 🙂

Vidám nap van mögöttünk, ezt még az ellenségeink sem vitathatják el. Nemzeti Lölö vett egy kempinget. Megint. A kormány sértett hangú, szellemileg erősen visszamaradott ovisra jellemző kiáltványokat és sajtóanyagokat szórt bele a jóebédhezszólanóta. Megint. Az ellenzéki pártok is. Megint.

Az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület összeveszett az Arménia Népe Kulturális Egyesületttel. Leginkább azon, hogy ki örményebb. Kész.

Annyira dübörögünk és jólteljesítünk és annyira, de annyira jóóóóóó nekünk, csak ezt kevesen látják egyelőre. Még az ukránok sem ismerik fel a kolbászunkat a pengekerítésen, mert a megváltónak nem ide jönnek dolgozni, hanem Csehországba. Nem tudják, mi a jó.

Pedig ha legalább az idecsábult 3-7000 ukrán vendégmunkás időnként elmenne Felcsútra vonatozni, mindjárt felpörögne a biznisz, mert most nem nagyon akar senki sem csühögni. Az Átlátszó cikke szerint május óta átlagban napi tíz ember vesz jegyet, ami lássuk be, nem túl combos. Nanembaj.

Ezt meg iderakom, mert a szöveg kimásolva nem olyan ütős:porge

Szótagolom: NEM VOLT ÉR-TEL-MET-LEN. Pont nem volt. Ugyanis ártunk és ormányunk már nem akar most több szart a fejére rántani, ezért visszakoztak és kivételesen nem tapostak bele egy közösségbe. Éppen azért, mert – nyolcnyolcnyolcul – sivalkodott a függetlenobjektív média. Teccik tudni?

Nafeküdjünk.

A nap kommentje mára szóljon Gábortól, a gyökerek ügyében:

Nekem meg sváb és horvát (szigorúan fajtiszta!!!  ) gyökereim vannak és a nevükben kikérek mindenféle gyökérkedést, meg azt is, hogy az én hazámban mindenféle más, idegen gyökerek gyökérkedjenek csak mert gyökerek meg ti se gyökérkedjetek hogy nektek ez a véleményetek mert majd igenishogy megnézhetitek magatokat ha nem lesztek talajhű gyökerek és hogy ki lesztek mindannyian gazolva… Ti piszkok, gyökerek. 

Hát nem szép? Deeeeeeee. Akkor tényleg feküdjünk és zene. Vagy fordítva.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.