Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Beszabehu. De tényleg :))))))))))))

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha valaki azt gondolja, hogy kizárólag a Brian élete című filmben fordul elő ilyesmi, az marhára téved.

Merthogy az élet a legjobb rendező, vagy ilyesmi. Mutatom.

„Az Arménia Népe Kulturális Egyesület közleménye (1. rész)

Budapest, 2017. július 13., csütörtök (OS) – A magyarországi örmény közösségek közleménye.

 A magyarországi örmény közösséget aggodalommal és félelemmel tölti el az értesülés, hogy a FINA VB 2017-es rendezvényeit és helyszíneit kiszolgáló wifi szolgáltatás kiépítésében tevékeny részt vállal egy azerbajdzsáni tulajdonú, ám Írországban bejegyzett, adatszolgáltatással, elemzéssel foglalkozó cég. A jelenség, melyről főként a kiszivárgott hírekből, a sajtóból lehetett tudomást szerezni, elbizonytalanítja és félelemmel tölti el a hazai örmény közösséget. Nem alaptalanul. Mint az köztudott Örményország és Azerbajdzsán viszonya feszült. Nemrégiben egy azeri parlamenti képviselő felszólalásban tett hitet a háború nemzetközi diaszpórákra történő kiterjesztésére. Ez a külföldi örmény közösségek ellen történő terror- és egyéb támadásokra ad felhatalmazást és bátorítást, melynek eszközei elkövetői és helyszínei ott lehetnek a valóságos és a kibertérben egyaránt. A FINA vizes VB rendezvényeibe bekapcsolódó azerbajdzsáni cég adatelemző, rendszerező és továbbító tevékenységével veszélybe sodorhatja Magyarország évszázadok óta itt élő örmény közösségét. A magyarországi örmény közösség ezért hivatalosan is tiltakozását fejezi ki minden illetékes fórumon, valamint ombudsmani állásfoglalást és vizsgálatot kér arra vonatkozóan, hogyan szerezhetett ilyen érzékeny területen az azerbajdzsáni cég stratégiai jelentőségű szerepet és miért fontos és szükséges egy ilyen hátterű vállalkozásnak kiszervezni a feladat lebonyolítását. 

Különösen annak fényében, hogy Azerbajdzsán egy iszlám berendezkedésű és kultúrájú ország, melynek lakosai közül bizonyítottan nagy számban harcolnak az Iszlám Állam kötelékében.
Az elmúlt évtizedekben a magyar főváros volt már helyszíneörmények elleni terrorcselekménynek – Ramil Safarov baltás leszámolása – és ismert annak szégyenteljes végkifejlete is, melynek során az Iszlám Állam koreográfiája alapján gyilkoló tettest Magyarország kiadta Azerbajdzsánnak, ahol azonnal szabadlábra helyezték és hősként ünnepelték. Magyarország évszázadok óta itt élő államalkotó örmény nemzetiségi közössége egyúttal kéri a kormányt, hogy minden lehetőség szerinti eszközzel védje meg közösségünket, családjainkat, hogy Azerbajdzsán részéről senkit ne érhessen életünket, személyes biztonságunkat veszélyeztető támadás.

Kiadó: Arménia Népe Kulturális Egyesület”

És akkor mi történt ma? Na?

 

„ Az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület közleménye

 Budapest, 2017. július 17., hétfő (OS)

Az Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület elhatárolódik attól, hogy az Arménia Népe Kulturális Egyesület az egész örményközösség nevében OS közleményt adjon ki bármilyen témában. A magyarországi örmények több, mint 97 %-a erdélyi magyarörmény, akik 350 éve Magyarországon élnek. Ennek a közösségnek a véleményét nem kérték ki, így a nevében nem tisztességes, hogy állást foglaljon a nevezett egyesület. Sem ebben a témában, sem másban.
Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület

 Kiadó: Erdélyi Örmény Gyökerek Kulturális Egyesület” 

:)))))))

adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!