Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fejezzétek be, elég volt!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Az utóbbi hetekben a kormánykritikus sajtó egy új megközelítésmódot fölhasználva azt bizonygatja olvasóinak és nézőinek, hogy a FINA2017-tel kapcsolatban semmi sincs rendben. Sem a költségek, sem a szervezés, sem az épületek és a kiegészítő beruházások nem nyerték el tetszését a rendkívül objektív és független médiumoknak, a látványos megnyitóról nem is beszélve. Miközben ország-világ nézte a helyszínen, a kivetítőkön és a televíziók képernyői előtt ülve a Dunán zajló pénteki gigászi megnyitót, a sajtó egy része fanyalog és a hibákat keresi, és az álhírgyártástól sem riad vissza annak érdekében, hogy negatív színben tüntesse fel a világeseményt. Eközben a magyar és a nemzetközi nézők egyként nagyon színvonalasnak értékelik a látottakat. (Simicska médiája után az RTL is a vizes vébé ellen hergelne – hirado.hu)

– A baloldali média természetesen csámcsog rajta, hogy ez 3,4 milliárd forintba került (a megnyitó ünnepség – szerk.), pedig a világon mindenütt megadják a módját egy ilyen fontos nyitóünnepségnek, amit kis túlzással a Föld összes országában nyomon követnek. (Szánalmas cikizésre képes csak a baloldali média – Magyar Idők)

– Egy pillanatra sem képes megnyugodni a Momentum, a budapesti olimpia megtorpedózása után most a magyar vizes VB-t használják fel arra, hogy a világ előtt lejárassák az országot, a magyar kormányt és a magyar embereket. (SZDSZ-es tempó: A magyar kormány ellen uszítja a vizes VB külföldi újságíróit a Momentum – PS)

– A korábbi világbajnokságok tapasztalatai alapján – az országimázs javulása mellett – az budapesti vizes világbajnokságnak komoly gazdasági hatásai lehetnek. De a politikusokat sem hagyta hidegen a sportrendezvény, már a nyitónapon ellenzéki kereszttűzbe került a vb. A kormánypárt szerint hungarikumnak számít, hogy ellenzéki pártok egy hazai rendezésű vb ellen drukkolnak. (Már a nyitónapon ellenzéki kereszttűzbe került a vb – Echo TV)

– … vajon a Fidesznek van-e a legalávalóbb ellenzéki sajtója a világon, vagy ez máshol is így megy? Ezek a nem független kommunikátorok csak a Fideszt utálják, vagy úgy általában nem szeretik a magyarokat? (…) Szinte hallani lehetett az összedörzsölt tenyerek hangját a felkészülés ideje alatt. Ezt úgy lehet nevezni: lelki nyomor. Az ország kudarca az ő sikerük. Ez a viszonyulás egyáltalán nem nevezhető egészségesnek. Nem telt el úgy nap már jó ideje, hogy az ember ne fusson bele egy cikkbe, ami azon kárörvend, hogy mekkora blamázs lesz a sportrendezvény. (…) a szervezők rekordidő alatt abszolválták a feladatot, a bakikkal együtt is egy siker sztori szereplői vagyunk, ez a sztori a magyaroké, nem csak a kormányé. Hajrá, magyarok! (A kárörvendés sajtójáról – Mandiner)

Azt hiszem, most lett elegem, pedig egyáltalán nem biztos, hogy a teljesség iránti igényem ellenére sikerült összelapátolnom a mindig elnyomott, nyolcadik éve kisebbségben sínylődő, a balliberális g*cimédia túlsúlya által kizsigerelt, milliárdokkal kitömött lakájok vizes vébével kapcsolatos valamennyi sirámát.

Elegem is van belőle, de leginkább az igazságérzetemet bántja, hogy sűrű sóhajtozások, rinyálások és öklendező, fanyalgó balliberálisozások közepette megint elvitatják tőlem, a másiktól, a harmadiktól, a nem hurrámédiától, a tetszőleges ellenzéki párt akármelyik képviselőjétől azt a jogot, hogy felháborodjon, amikor azt látja, hogy az ég alját is szétlopják.

Hogy szóvá tegyem, hogy minimum ötszörösére drágult az egész szájbakúrt nemzeti büszkeségünk. Hogy érdekes módon megint a legtöbb közbeszerzést Orbán és a Fidesz holdudvara kaparintotta meg. Hogy tök véletlenül a Matolcsy família árulhatja exkluzívban a sört, hogy a Vajna pereputty feltűnése nélkül ez sem lett volna elképzelhető. Hogy a beruházások egy része nem készült el időre. Hogy ami elkészült, annak egy részéről már a start előtt kiderült, hogy selejtes. Hogy nincs gazdasági koncepció, megtérülési remény, csak a bosszú. Hogy egy silányabb nyári olimpia árából rendeztek nagyszabású, soha nem látott f@szverést. Mert a nyers bosszú a legédesebb: ha nem sikerült olimpiát rendezniük, erről húzták le az összes bőrt és még eggyel többet is.

És akkor jön az önérzetes közpénzmédia és kikéri magának. És jön a vallásától és nemzetiségétől megrészegült szalagmunkás, vagy random öntudatára ébredt vadbarom, és kezdődik megint a magyar, nem magyar, ki a magyar, ki a nem magyar típusú árokásás. Megint egyetlen vezérmotívum hatja át az egész pártközpontból irányított agymosást: az ország egyenlő a Fidesz-kormánnyal. Az összes magyar ember egyenlő a Fidesz-kormánnyal. Aki meg nem egyenlő a Fidesz kormánnyal, az nem magyar, ellenben az a célja, hogy az összes többi magyar embert és az országot lejárassa.

Halász Gyávaszemélyeskedő János, valamilyen szócipelő vinnyogásának dallamára rezonálnak túlfizetették, aki szerint:

Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék a saját országa sikertelenségére játszana, és egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágálna.

Fejezzétek be, elég volt! Elég volt a hazug, torz, hamis magas cén kesergő óbégatásotokból, amely szerint a veletek egyet nem értők magyarságának megkérdőjelezése mindenre válasz. Aki szerint nem normális, hogy egy ugrótornyot 18-szorosan áraznak túl és a kivitelezésére kizárólag a miniszterelnök vejének üzleti partnerét találják alkalmasnak, az utálja a magyarokat. Aki szerint méltatlan, hogy korábbi világ- és olimpiai bajnokokainkat megalázzák, vagy aki megírja, hogy a győzelmi nyilatkozatokkal szemben a milliárdos beruházások egyike-másika mostanra sem készült el, az álhíreket gyárt és hergel. Aki nyilvánosságra hozza, hogy nem tudott kerekesszékeseknek szóló jegyet venni a vízilabda-döntőre, az direkt negatív fényben akarja feltüntetni az országot, az alávaló és azt szeretné, ha Magyarországon röhögne a világ.

Azt hiszitek, hogy a végtelenségig lehet ezt csinálni. Hogy ilyen sérelmi kommunikációs húzásokkal el lehet terelni a figyelmet arról, hogy hányszor loptátok el ennek a vébének az árát. Pedig az van, hogy mindennek semmi köze a magyarsághoz, a nemzeti büszkeséghez, ahhoz, hogy szerintetek ki a magyar és ki nem. Ennek ahhoz a moralitáshoz van/lenne köze, amit ti hírből sem ismertek. A kutya nem drukkol a vébé ellen, a magyarok ellen, az ország ellen, a sportolóink sikerei ellen. A mocskos, aljadék maffiakormányzásotok ellen viszont akkor is kötelessége minden jóérzésű embernek tiltakozni, ha kilencvenhatodszorra is kitagadjátok őket a nemzetből.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.