Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Akkor majd megállítjátok a Vatikánt is, nehogy a pápa nevessen a végén?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvasom, hogy a CT-botrány kapcsán kormánypárti, igen-igen jól fizetett tollforgatók és tehetséges propagandaszócsövek oda jutottak jódolgukban, hogy

ezeknek (mocskos libsik, ellenzék, csőcselék – szerk.) a kislány halála egyáltalán nem fáj, inkább örülnek neki, mert lehetőséget látnak benne, hogy üssék-vágják a kormányt. 

Mintha egy országban az egészségügy aktuális állapotáért bűn volna felelelősségre vonni a kormányt, mintha az lenne ezeknek a dolga, hogy kussolva tudomásul vegyék: sok évnyi siker és jobban teljesítés után rendben van, hogy az Országos Kardiológiai Intézetben hiányoznak alapvető műszerek.

Aztán jönnek ugyanazok a kormányt tökön és babon át védelmező, állandóan a libsik által elnyomott, frusztrált szerencsétlenségüknek káromkodásból katedrálist állító derék hazafiak és mesélnek nekünk arról például, hogy mihez tartsa magát a katolikus egyház feje. Hogy ki ő valójában, hogy hol a helye és mit vegyen tudomásul.

Ferenc pápa azt találta ugyanis mondani, hogy a szegények, a gyengék és a kirekesztettek mellett együttérzést és támogatást érdemelnek a kivándorlók (értsd: hazájukat elhagyni kényszerülők, bayerül: mocskos, büdös migránsok) is. Sőt, azt is mondta, fontos lenne, hogy a jelenben a legnagyobb veszélyt jelentő migrációs válsággal kapcsolatos törvényekről és magatartásokról ne egyes politikusok döntsenek, hanem egy európai szövetségi kormány és szövetségi parlament, különben Európa nem fog érni semmit a világban.

Ezúttal Bayer Zsolt sztárpublicista mellőzte a demens vénemberezést, ehelyett hűvös és mértéktartó módon fröcsögött az argentin libsi pápáról és Európa nagy dolgairól, amelyeket természetesen a hatalom láncos kutyáján és sérthetetlen gazdáján kívül mindenki más benézett:

– A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, genderben hívő marha beírja a Twitterére, hogy a menekültek, a mi nővéreink, meg húgaink, meg öcsikéink, akik menekülnek a nemtommi elől. Óóó, hát persze. 

– Sikerült hozni Argentínából egy migráns hátterű pápát, akinek az égegyadtavilágon semmilyen európai kötődése nincsen.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

– A pápa beállt a jelenlegi európai uniós vezetők sorába ezen megnyilvánulásával. Beszélhet a pápa ilyeneket, ismételgetheti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait ugyanolyan kretén módon, ettől ő még a pápa marad, ettől ő még Vatikán Állam feje marad, de ebben a kérdésben 1. nincs igaza, 2. az európai polgárok nem azt akarják, amit ő mond, 3. én értem, hogy semmi köze Európához, nincs európai identitástudata, sőt ő maga is migráns, mert Argentínában szinte mindenki az, ezt én mind értem, de ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás ebben az ügyben. Egy hülye, ostoba politikai vélemény és eképpen kell hozzá viszonyulni, még akkor is, ha speciel ezt őszentsége a pápa mondta.

– Le lehet rombolni az európai kultúrát és civilizációt, plusz nyomorba lehet dönteni egy egész földrészt. És akkor majd pápa őszentsége boldogan kiáll a Szent Péter téren az erkélyre – ugyan már csak muszlimok fogják körülvenni – és akkor majd elmondhatja, hogy szerbusztok drága húgaink és nővéreink, örülök, hogy itt vagytok, és most már mi mindannyian szegények vagyunk. Hülyének lenni a legkönnyebb és ez a pápára is vonatkozik.

Ehhez vegyük hozzá az eposzi jelzőket, amelyeket a hidegfejű politikai elemzőnek álcázott hivatásos hergelőművész ezúttal sem bírt kihagyni: az európai politikusok kötöznivaló, idióta, elmebeteg gazemberek, Európát kretén idióták vezetik, Soros György egy büdös, ótvaros gazemberEurópa egy tökéletes elmegyógyintézet. Ezért Bayer Zsolt köztiszteletben álló kereszteslovag a receptet is a kezünkbe adja.

Nehezen mondom ki, de ha minden így marad, ahogy most kinéz, akkor Közép-Európának lehet hogy mégiscsak egyetlen útja marad, oszt’ ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóolat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, oszt’ kell magunknak csinálni itt Európa közepén egy saját régiót. Azok meg ottan rohadjanak meg.

Ha van embertelenül hangulatkeltő, igazságfoszlányokat lánctalpas csúsztatásokkal nyakon öntő, büdösbunkó agymosás, akkor a Miskolc Televízió politikai műsorának névtelen, csúszómászó mikrofonállványával Bayer összehozta a tutit. Nem először persze. Legutóbbi pápagyalázásában odáig fajult, hogy azt állította: ölni rendben van, ha olyanok is meghalnak, akiket mi gyűlölünk.

Egyrészt Bayer Zsolt azt gondol a pápáról, amit akar. Előadhat bármilyen összeesküvés-elméletet arról, hogy mekkora gyalázat, hogy ilyen vészterhes időkben nem európai pápa áll a katolikus egyház élén, hogy mennyire nem véletlen, hogy az elődje lemondott, hogy a pápa valójában azoknak a közönséges zsoldosa, akiknek a köpködéséből a gazdái politikailag profitálnak évek óta (Brüsszel, Európa, Unió). Mondhatja azt – önmegnyugtatásképpen -, hogy a pápa azért foglalhat állást aktuálpolitikai kérdésekben, amiért a magyarországi katolikus egyház is hirdetheti a Fidesz propagandáját a szószékről. És hozzá is teheti, hogy ez esetben viszont magára vessen, mert innentől kezdve Bayer Zsoltnak is joga lesz lemarházni őszentségét.

Csakhogy Bayer Zsolt – sokadszorra írjuk le – a magyar kormánypárt hivatásos, közpénzből kitartott, a kormányzati álláspont mélyprimitív, lebutított változatának tolmácsolója. Amit Bayer leír, az Orbán legfőbb politikája. Bayer azért marházza a pápát, mert Orbán nem marházhatja le frontálisan. Ha tehetné, akkor Bayer szorgos munkássága okafogyottá válna. A Fidesz-kormány szerint Magyarország, Mária országa keresztény ország. A katolikus egyház vezetése lapít, szerintük is rendben van lemarházni a pápát, mert történetesen nem a magyar állampárt véleményét osztja.

Azt hiszem, a magyar katolikus egyháznak nem dolga Bayerrel vitába szállni, Bayer mocskára reagálni, ellenben kutya kötelessége lett volna az elmúlt években szót emelni a legsötétebb népbutítás és gyűlöletkeltés ellen. Ez nem történt meg, hiszen a magyar katolikus egyház és annak vezetése a kormány kezéből táplálkozik. Érdekes, ez cseppet sem zavarja Bayert.

Ami viszont sokadszorra is szót érdemel: a pápa, akárcsak a későre bár, de öntudatukra ébredt európai vezetők (gazemberek, kretének, idióták) nem támogatják az ellenőrizetlen bevándorlást. A pápa azt mondta: a keresztényi tanításoknak megfelelően a háború elől menekülteket morális kötelességünk befogadni. Akkor is, ha nem fehér a bőrük. Pont. Minden más, amit a pápa szájába adnak, olcsó hazugság, hergelés, megvezetés.

Mert a pápa nem vezénylő tábornok, nem örök hatalomra törekvő, választási kampánytól választási kampányig élő, elvtelen politikus vagy propagandafirkász, akinek semmi nem drága azért, hogy ő/az általa kiszolgáltak életük végéig szívják a köz vérét. A pápának az a dolga, hogy a békére törekedjen és ne az uszításra, a pápa nem pártok szócsöve, hanem az egyetemes emberi értékek és a moralitás képviselője. Igen, Bayer, a pápa feladata a szegények, elesettek, nyomorultak, kisemmizettek, hazájukat elhagyni kényszerülők védelme. Akkor is, ha szittyamagyarokról és akkor is, ha büdöstalpú szírekről van szó, és akkor is, ha ez fényévekre esik a Balog-Semjén-Orbán-féle műanyagkereszténységtől.

A pápa egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ordas általánosításokkal hangolja egyháza híveit azok ellen, akiket Bayer Zsolt és gazdái mocskos politikai számításból sátánnak kiáltottak ki. A pápa nem hirdethet vallásháborút, nem uszíthat egyes vagy más népcsoportok ellen. Akkor sem, ha a Fidesz – Bayer Zsolt segédletével – napról-napra ebből él. Jól.

Libsi pápa, migráns pápa, lépjünk ki az Unióból… Ez is szép munka volt, Bayer! Mi lesz a következő? Megállítjátok a Vatikánt is, nehogy a pápa nevessen a végén?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.