Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vitrin nincs, de a Fidesz már felolvasta az ítéletet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel még sokan sokkos állapotban vannak a galaktikus élményt nyújtó gigamegaszuperhiper sótól (mi történetesen adalékmentes erdélyit használunk a háztartásban), én felálltam a romjaimból, ahová a köztársaság elnökének pajzán humora taszajtott és szétnéztem magam körül. Nehogy véletlenül lemaradjunk egyéb, többnyire milliárdokba kerülő történésekről.

Hiába szerezte vissza nekünk éjt nappallá téve Orbán Viktor a családi ezüstöt, a kübliket nincs hová tenni, mert nincsenek megfelelő vitrinek. Az erre kiírt közbeszerzés sikertelen volt, mivel vagy túl drága, vagy túl olcsó volt az erre tett ajánlat és a túl drága ajánlatot ugyanaz a cég tette, amelyik a túl olcsót. Úgyhogy nincs győztes. Nem baj, majdcsak talál egy vitringyártó céget a vállalkozásai között Mészáros Lölö, addig pedig körbehurcolásszák az országon a cuccot.

Hogy ma se maradjunk idiótakreténvízfejű sajtónyilatkozat nélkül, íme:

„A Fidesz-frakció közleménye

Az MSZP és a DK ne lapítson tovább Czeglédy-ügyben!

Czeglédy Csaba – baloldali politikus, Botka és Gyurcsány ügyvédje – továbbra is előzetes letartóztatásban van, mert a gyanú szerint több mint 3 milliárd forintos adócsalást követett el. Az ügyben az MSZP és a DK a mai napig nem válaszolt a feltett kérdésekre, ezért felszólítjuk őket, hogy ne lapítsanak tovább, mint ahogy azt egy másik szocialista korrupciós ügyben, a Simon-ügyben is tették! Hozzák nyilvánosságra, hogy az MSZP-nek és a DK-nak hány szerződése van az előzetesben ülő Czeglédyvel és bűnszervezetével! Kik adtak megbízást Czeglédy Csabának? Jutott-e az elcsalt 3 milliárd forintból baloldali pártkasszákba és mennyi? 

Kiadó: Fidesz-frakció” (MTI-OS)

Én aztán meg nem tudom mondani, hogy Czeglédy Csaba bűnös, vagy sem. Amennyiben igen, jó helyen van. Ámde. A kormánypárt frakciója már olvasta az ítéletet? Merthogy bűnszervezetről beszélnek és arról, hogy a sikkasztott pénzből részesült az MSZP és a DK is. Tényként. És ha már amúgy is itt tartunk.

Lehetne valamit hallani tőlük például Farkas Flóriánról? És a többi fideszes, Fideszhez köthető bűnözőről? Mert az nagyon helyes, hogy párthovatartozástól függetlenül kerüljön a törvény elé, aki lop, csal, megkárosítja a társadalmat, vagy embertársát. Ám ez vonatkozik a fideszes pereputtyra is. Komolyan gondolják fideszék, hogy ezt a világ végéig lehet csinálni? Vagy elég lesz a választásig?

És már csak egyetlen egy kérdésem maradt mára. Tényleg nem képes a Fidesz-frakció, a kormány, valamint az összes minisztérium beruházni egy írni tudó emberre? Vagy valakinek a nagyon tehetséges rokona irkálja ezeket a sajtóközleményeket? Netán személyesen Habony Árpád gipszfaragó? Nem lehetne legalább a saját rajongótábort emberszámba venni és nem bombázni ilyen retekótvargagyi szar szövegekkel? Nem a Fidesz Facebook profilján megnyilatkozó honvédőket kellene alapul venni, mert azok jó részét azért fizetik, hogy hülyék legyenek. Vagy a kormánypárt már belezavarodott a történetbe és maga is elhiszi azt a hazugságot, amit ő maga kreált? Mert akkor nagyobb a baj, mint hittem.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.