Szeptember 24,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És akkor Kövér Lászlónak leszakad a pofája

Gyúrunk kegyetlenül a vizes vébé megnyitójára, reméljük ti is. Igaz, nekünk nincs akkreditációnk a rendezvényre, de mondjuk ehhez, amit mutatni akarunk, nem is kell. Ez annyira szép, hogy nem tarthatjuk meg magunknak.

Az egész Fidesz-KDNP-nek és külön Kövér Lászlónak ajánljuk figyelmébe kitüntetett szeretettel. Igaz, hogy fingunk nincs továbbra se, a legnagyobb magyar rendezvény sztárfellépőjének mi köze van azokhoz a dolgokhoz, amelyekről a nagyon polgári-nemzeti-keresztény kurzus szól, de mindegy is.

Ez valami egészen szürreálisan borzasztó, de nem baj. Nem baj?

CeeLo…VEGAS!

A post shared by CeeLo Green (@ceelogreen) on

Nagyon reméljük, a művész úr pont így fog fellépni este is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!