A Fidesz-frakció oviscsoportjának közleménye

Fotó: Facebook/Vajna Tímea Fotó: Facebook/Vajna Tímea

Lehetséges, hogy indítani kellene egy új rovatot. Idióta sajtóközlemények közpénzből, mindenkinek. Valami hasonló címmel. Mert nini, most is mit hozott a nyuszi! Pontosabban az MTI Országos Sajtóirodája:

„A Fidesz-frakció közleménye

Savanyú a szőlő, mert a Gyurcsány-Bajnai kormányok nem tudtak ilyet csinálni – Reagálás az ellenzék (Együtt, DK) vizes vb-t támadó nyilatkozataira.

Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék a saját országa sikertelenségére játszana és egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágálna. Magyarország még soha nem rendezett akkora sportversenyt, mint a ma kezdődő vizes világbajnokság, amely a világ harmadik legnagyobb sporteseménye. Mexikó visszalépése után beugróként rendezzük meg a világbajnokságot, melyre rekordidő alatt készültünk fel. A világbajnokság sikeréért több ezer magyar dolgozik és több millió magyar szurkol. Arra kérjük az ellenzéket, hogy tegyék félre kicsinyes hatalmi érdekeiket, ne fúrják a vizes vb-t, hanem szurkoljunk együtt közösen Magyarország sikeréért. 

Kiadó: Fidesz-frakció”

Ezt nem ám a sértett óvodások kiscsoportos-szekciója adta ki, hanem Magyarország kormánya. Bibibííííííí, az enyimé nagyobb!

Amúgy szerintem sem csinált ilyet soha az előző kormány. Volt ott is baj gazdagon, egy kis korrupcióért nem kellett a szomszédba loholni, de ilyen penetráns, pofátlan élősködő banda még soha nem kotlott az ország nyakán, az egészen biztos. A Fidesz-frakció – ahelyett, hogy már megint az országra akarják tolni az őket ért kritikákat – nyugodtan köthetnének maguk elé egy kötényt és segíthetnének Vajnánénak fánkot sütni. Szerintem.adomany-1