Szeptember 27,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz-frakció oviscsoportjának közleménye

Lehetséges, hogy indítani kellene egy új rovatot. Idióta sajtóközlemények közpénzből, mindenkinek. Valami hasonló címmel. Mert nini, most is mit hozott a nyuszi! Pontosabban az MTI Országos Sajtóirodája:

„A Fidesz-frakció közleménye

Savanyú a szőlő, mert a Gyurcsány-Bajnai kormányok nem tudtak ilyet csinálni – Reagálás az ellenzék (Együtt, DK) vizes vb-t támadó nyilatkozataira.

Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék a saját országa sikertelenségére játszana és egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágálna. Magyarország még soha nem rendezett akkora sportversenyt, mint a ma kezdődő vizes világbajnokság, amely a világ harmadik legnagyobb sporteseménye. Mexikó visszalépése után beugróként rendezzük meg a világbajnokságot, melyre rekordidő alatt készültünk fel. A világbajnokság sikeréért több ezer magyar dolgozik és több millió magyar szurkol. Arra kérjük az ellenzéket, hogy tegyék félre kicsinyes hatalmi érdekeiket, ne fúrják a vizes vb-t, hanem szurkoljunk együtt közösen Magyarország sikeréért. 

Kiadó: Fidesz-frakció”

Ezt nem ám a sértett óvodások kiscsoportos-szekciója adta ki, hanem Magyarország kormánya. Bibibííííííí, az enyimé nagyobb!

Amúgy szerintem sem csinált ilyet soha az előző kormány. Volt ott is baj gazdagon, egy kis korrupcióért nem kellett a szomszédba loholni, de ilyen penetráns, pofátlan élősködő banda még soha nem kotlott az ország nyakán, az egészen biztos. A Fidesz-frakció – ahelyett, hogy már megint az országra akarják tolni az őket ért kritikákat – nyugodtan köthetnének maguk elé egy kötényt és segíthetnének Vajnánénak fánkot sütni. Szerintem.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!