Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Schmitt Pál: Nem azért mondtam le, mert hibásnak éreztem volna magam…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Schmitt Pál nyilatkozott a Story magazinnak. Az interjúban ismét kifejti, hogy ő márpedig nem hibázott, és nem is azért mondott le, mert plagizáláson kapták. Dehogy. Mindenki más a hibás, ő pedig a szent és sérthetetlen Schmitt Pál, akinek alanyi jogon jár a doktori cím, valamint a köztársasági elnöki szék. Merjünk nagyot álmodni.

Mint arra sokan jól emlékeznek, Schmitt Pál öt évvel ezelőtt bukott le, miután kiderült, doktori disszertációjának 215 oldalából legalább 201 oldal egy francia értekezés magyar fordítása. A Fidesz próbálta mentegetni, mint ahogy Schmitt Pál is ragaszkodott pozíciójához. A szakma azonban jogosan kivetette magából, ami azzal járt, hogy megfosztották doktori fokozatától. Amit Schmitt természetesen a mai napig hibás döntésnek vél. Hogy ezt mire alapozza, azt csakis ő tudhatja.

Nem azért mondtam le, mert hibásnak éreztem volna magam…

Tehát mégis mi lehetett az ok? Ezt is kifejtette a doktorijától igazságtalanul megfosztott volt áLamfő államfő. Schmitt szerint a helyzet méltatlan volt, mivel nem tudott munkájában magas szinten helytállni, mert állandóan a tüntetőkön kellett magát keresztülverekednie. Tehát ha jól értem, Schmitt Pál doktoriját jogtalanul vették el, valamint jogtalanul késztették lemondásra, erről pedig a tüntető hordák tehetnek.

Lassan ott tartunk, hogy mindenről vagy a civilek, vagy Soros György tehet. Hibák, csalások, hazugságok többé nem léteznek, a kormány és összes katonája a föld felett lebegve, glóriával a feje fölött végzi munkáját. Rohadjunk is meg mindannyian, amiért lemondattuk szegény, ártatlan Schmitt Pált, miközben olyan tökéletesen végezte államfői feladatait.

Aggodalomra azonban semmi ok, Áder János tökéletesen átvette a saját véleménnyel nem rendelkező, aláírást parancsra produkáló „államférfi” szerepét. Reméljük, a Fidesz egyszer majd kifogy ezekből a hihetetlenül tehetséges, valamint rátermett férfiakból, és egy nap ismét lesz jelentősége annak, ki a köztársasági elnök.

adomany-1