Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Reggeli betojás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Megjött a szél, de Mary Poppins még várat magára sajnos. Pedig elkelne a varázstudománya.

Akkora cikket olvastam a zorigón, hogy csak na. Bódi Sylvi (akiről kizárólag csak én nem tudom, hogy kicsoda), felháborodott, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy ő miből utazgat. Holott puritán körülmények között tengeti a napjait, most éppen Indonéziában. Ezt be is bizonyította, mert posztolt egy fotót, amin puritánul csupasz seggel húzta fel egy vödörben a puritán kútból a puritán vizet és veszettül mosolygott közben. Gondolom, később meg is mosakodott, azt már nem dokumentálta. Nekem meg az jutott eszembe, hogy azért celebéknél is van gond vastagon, ha azon kell versengeniük, hogy ki és milyen apropóból tud több meztelen fotóval kitűnni a masszából.

Mindenki nagy szerencséjére Majtényi Lászlónak például nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnia, hogy feltűnjön a létezése. Sőt, a civil szervezeteknek és egyetlen ellenzékinek sem kell. A Nagy Testvér figyel, mint a hétfene. Műsoron van még a civiltörvény ellen tiltakozók fikázása is. A kormánypártnak és holdudvarának nyilván hasznosabb ezzel foglalkozni, mint a szívklinika ügyével, az eszközhiánnyal és a történetet kirobbantó, időközben elhunyt kislány esetével. A nyitott mellkassal vizsgálatra szállított gyerek meghalt, bár az orvosok minden erejükkel és azon túl is küzdöttek érte. Balog majd cinikus vigyorral elmeséli valahol, hogy a média megint csak a kormányt szekálja, mert egy gyerek meghalt ugyan, de arról bezzeg nem írnak, hogy mennyi nem halt meg.

Tehát Majtényi László a jelenlegi feladata például Gajdics elvtársnak (nem az én elvtársam), aki teszi is a dolgát. A cikkből először is megtudhatjuk, hogy mindazok, akik szót emelnek a civiltörvény ellen, Orbán-fóbiások. Ez már hivatalos, Gajdics fóbiaszakértő írta. Gondolom, Farkas Flórián egyetemi tanárral járhatott egy osztályba, attól ilyen nagyon okos. Gajdics nem csupán orvosi, hanem jogalkotási kérdésekben is verhetetlen, amennyiben azt írja, hogy a magyar törvényhozás hamarosan kiterjeszti a civiltörvényt a közhasznú vállalkozásokra is, mert nehogy már a magyar emberek ne tudhassák pontosan, ki él külföldi zsoldból.

Én történetesen arra is kíváncsi lennék, hogy miből él Gajdics és a hozzá hasonlóan nagyon tehetséges és gerinces újságírók. Tudom, a fizetéséből, csak hát az a fizetés valahogy bekerül a rendszerbe. Például túlárazott, ám legalább az olvasottság alapján teljesen indokolatlan, viszont közpénzből finanszírozott hirdetések és szintén közpénzből fizetett, megrendelésre íródott cikkek formájában. Na, ezt kellene nyilvánossá tenni, hogy mely szervezetek (itt egy halk CÖF), portálok, agitátorok, provokátorok és hivatásos érdekemberek éldegélnek és munkálkodnak a mi pénzünket zabálva és a Fidesz pártérdekeit szolgálva.

Végül azért ide teszem a Magyar Időkben megjelent cikk végét. Nem azért, mert annyira jó lenne, hanem mert érdemes figyelni a hasonszőrű portálokon, hasonszőrű bértollnokok írásaiban rendre megjelenő, egyre kevésbé burkolt fenyegetést.

„Jó, ha tudják a polgári engedetlenséggel szórakozók, hogy egy demokratikusan, szilárd többséggel megválasztott politikai erő által hozott törvények ellen szervezkednek. És jogászkodjanak bármennyit, csűrjék-csavarják sunyin a szót, trükközzenek az általuk lenézett választók tudatlanságára alapozva, abból társadalmi többség nem lesz. Megfelelő támogatottság nélkül pedig elmosódik a bűncselekmény és az engedetlenségük közötti vékonyka határ.”

Ne tessék fenyegetőzni Gajdics elvtárs, mert a végén megrémülünk. Mármint mi, a 6,5 milliós kisebbség.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.