Tudom, én rohadjak meg, mert semminek nem tudok örülni és ellensége vagyok a hazának

orb

Emberek! Magyarok! Ünnepeljünk! Mindenki dobja el, ami a kezében van, a hajléktalanok fejezzék be a kukázást, a rokkantak hajítsák el a mankót, a kisnyugdíjasok ugorjanak ki az akciós kelkáposztáért kígyózó sorból és törjünk ki általános tapsviharban!

Itt tojtam össze magam izgalmamban, hogy mit fog bejelenteni a fővezér fél kettőkor. Még a töltöttpaprika is kihűlt a tányéron, mert izgalmamban enni sem tudtam. Lestem az élő közvetítést, le ne maradjak egyetlen percéről se a világrengető bejelentésnek. Nyugi, lemaradtam. Merthogy ez volt helyette:

seuso2seuso3

Jajistenem, most mi van? Pedig egy pillanatra láttam a drágaminiszterelnökúr hátsóját, aztán ez. Mit jelentett be ez a szép hátsó? Soron kívül és azonnal vesznek CT készüléket a szívklinikának? Aki eddig degeszre lopta magát közpénzből, mindenki visszafizeti a kasszába? Nyomozás indul a letelepedési kötvények ügyében? Letartóztatták Farkas Flóriánt? Kirúgták Matolcsyt, mert hülyeségeket vásárolgat a köz pénzéből és még a szeretőjét és annak családját is abból fizeti? Ezentúl nem nyer több közbeszerzést Mészáros Lölö? Átvilágítják a drága miniszterelnök urat? Rákerül mindenki nyugdíjszámlájára az ellopott magánnyugdíja?

Hát egy nagy francot. Máris megjött a nagy bejelentés leirata. Nini: bejel

Ó, basszus! Esküszöm, aludni nem tudtam ezek nélkül a fazekak nélkül. Semmi más baja nem volt már ennek a búvalbaszott országnak, minthogy megint kiadjunk egy csomó pénzt valamiért, amihez közünk nincs. Mert már vettünk egy adaggal ebből a csodából.

Orbán Viktor és a kölcsönkért családi ezüst

Hát most meg vettünk még belőle. Családi ezüst a felcsúti elhízott falábúnak. Édesjóistenem! És vajon miért lőtték le a közvetítést? Mi volt? Beférkőzött valami rohadtlibsiellenségessorosvonabérenc újságíró és kérdezett valamit a tekintetesúrtól? Vagy odáig nem fajult el a dolog, mert éberék megelőzték a dolgot és inkább lecsapták a közvetítést? Aztán meg úgy tettek, mintha?

Szóval vett megint a vezér valamit a mi pénzünkből és örül neki. Hurráéljen! Sikertörténet! Tündérország! Megafaszom.

Hol fogjuk őrizni? Habony Árpád anyósának vitrinjében? Vagy a konyhakredencben Orbánéknál? Jó lesz mosogatódézsának?

Tudom, én rohadjak meg, mert semminek nem tudok örülni és ellensége vagyok én a hazának. Mert ennek a hazának egyáltalán semmi más nem kellett már a boldogsághoz, mint Orbán családi ezüstje. Rohad az ország egyik szélétől a másikig, a kórházakban halomra döglenek olyan betegek, akik gyógyíthatóak lennének, idős emberek maradnak magukra, rokkant emberek ellátását veszik el, erre jön a felcsúti és diadalmasan bejelenti, hogy mostmár minden fasza.

Jó, majd örvendezünk neki a lerohadt metróban ücsörögve, a légkondi nélküli tömegközlekedést élvezve, az ételosztást váró hosszú sorban, a várakozólistát morzsolgatva, a reptéren, miközben készülünk egy új, normális életre. Máshol.

Kispofám, neked nem az a kötelességed, hogy szétlopd az országot, amit meg nem tudsz mozdítani, azt szétverd. Neked az a kötelességed, hogy mindenki javára szolgálj minket, hogy békét teremts, hogy tisztán tartsd a közéletet, hogy példát mutass. Na, ebből baszki semmit nem tudsz felmutatni, de mindennek az ellenkezőjét feltétlenül.

És hogy valami értelme is legyen a mai napnak, térjünk vissza a kormányorbánfidesz oldalán megjelenő hibaüzenet (nem, nem én vagyok a hülye, mindenki másnak ez jött be a videó helyett, akit csak kérdeztem) utolsó sorára.

Igen, úgy gondolom, hogy a ti hibátokból jutottunk ide. És tudatom is folyamatosan, csak pont úgy leszarjátok, mint minden mást.

Hülyék.

Nahálisten! Most felrakták a kormany.hu-ra a videót, amit élőben nem csodálhattam meg. Most meg már nem érdekel.

adomany-1