Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Tudom, én rohadjak meg, mert semminek nem tudok örülni és ellensége vagyok a hazának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Emberek! Magyarok! Ünnepeljünk! Mindenki dobja el, ami a kezében van, a hajléktalanok fejezzék be a kukázást, a rokkantak hajítsák el a mankót, a kisnyugdíjasok ugorjanak ki az akciós kelkáposztáért kígyózó sorból és törjünk ki általános tapsviharban!

Itt tojtam össze magam izgalmamban, hogy mit fog bejelenteni a fővezér fél kettőkor. Még a töltöttpaprika is kihűlt a tányéron, mert izgalmamban enni sem tudtam. Lestem az élő közvetítést, le ne maradjak egyetlen percéről se a világrengető bejelentésnek. Nyugi, lemaradtam. Merthogy ez volt helyette:

seuso2seuso3

Jajistenem, most mi van? Pedig egy pillanatra láttam a drágaminiszterelnökúr hátsóját, aztán ez. Mit jelentett be ez a szép hátsó? Soron kívül és azonnal vesznek CT készüléket a szívklinikának? Aki eddig degeszre lopta magát közpénzből, mindenki visszafizeti a kasszába? Nyomozás indul a letelepedési kötvények ügyében? Letartóztatták Farkas Flóriánt? Kirúgták Matolcsyt, mert hülyeségeket vásárolgat a köz pénzéből és még a szeretőjét és annak családját is abból fizeti? Ezentúl nem nyer több közbeszerzést Mészáros Lölö? Átvilágítják a drága miniszterelnök urat? Rákerül mindenki nyugdíjszámlájára az ellopott magánnyugdíja?

Hát egy nagy francot. Máris megjött a nagy bejelentés leirata. Nini: bejel

Ó, basszus! Esküszöm, aludni nem tudtam ezek nélkül a fazekak nélkül. Semmi más baja nem volt már ennek a búvalbaszott országnak, minthogy megint kiadjunk egy csomó pénzt valamiért, amihez közünk nincs. Mert már vettünk egy adaggal ebből a csodából.

Orbán Viktor és a kölcsönkért családi ezüst

Hát most meg vettünk még belőle. Családi ezüst a felcsúti elhízott falábúnak. Édesjóistenem! És vajon miért lőtték le a közvetítést? Mi volt? Beférkőzött valami rohadtlibsiellenségessorosvonabérenc újságíró és kérdezett valamit a tekintetesúrtól? Vagy odáig nem fajult el a dolog, mert éberék megelőzték a dolgot és inkább lecsapták a közvetítést? Aztán meg úgy tettek, mintha?

Szóval vett megint a vezér valamit a mi pénzünkből és örül neki. Hurráéljen! Sikertörténet! Tündérország! Megafaszom.

Hol fogjuk őrizni? Habony Árpád anyósának vitrinjében? Vagy a konyhakredencben Orbánéknál? Jó lesz mosogatódézsának?

Tudom, én rohadjak meg, mert semminek nem tudok örülni és ellensége vagyok én a hazának. Mert ennek a hazának egyáltalán semmi más nem kellett már a boldogsághoz, mint Orbán családi ezüstje. Rohad az ország egyik szélétől a másikig, a kórházakban halomra döglenek olyan betegek, akik gyógyíthatóak lennének, idős emberek maradnak magukra, rokkant emberek ellátását veszik el, erre jön a felcsúti és diadalmasan bejelenti, hogy mostmár minden fasza.

Jó, majd örvendezünk neki a lerohadt metróban ücsörögve, a légkondi nélküli tömegközlekedést élvezve, az ételosztást váró hosszú sorban, a várakozólistát morzsolgatva, a reptéren, miközben készülünk egy új, normális életre. Máshol.

Kispofám, neked nem az a kötelességed, hogy szétlopd az országot, amit meg nem tudsz mozdítani, azt szétverd. Neked az a kötelességed, hogy mindenki javára szolgálj minket, hogy békét teremts, hogy tisztán tartsd a közéletet, hogy példát mutass. Na, ebből baszki semmit nem tudsz felmutatni, de mindennek az ellenkezőjét feltétlenül.

És hogy valami értelme is legyen a mai napnak, térjünk vissza a kormányorbánfidesz oldalán megjelenő hibaüzenet (nem, nem én vagyok a hülye, mindenki másnak ez jött be a videó helyett, akit csak kérdeztem) utolsó sorára.

Igen, úgy gondolom, hogy a ti hibátokból jutottunk ide. És tudatom is folyamatosan, csak pont úgy leszarjátok, mint minden mást.

Hülyék.

Nahálisten! Most felrakták a kormany.hu-ra a videót, amit élőben nem csodálhattam meg. Most meg már nem érdekel.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.