Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebben az országban a lelki szegények sem boldogok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bonka szomorú. Mégpedig azért szomorú, mert elment az egyik gazdi és ilyenkor a lelke nem nyugodt. Minden csosszanásra, kulcscsörgésre a lépcsőházból boldogan rohan az ajtóhoz és csóválja a csutak farkát. Aztán csalódottan megugatja az ajtót, visszavonul a zugába és így néz ki a fejéből, mint a fotón. Szegény kiskutya.

Ma is érdemes volt felkelni, egy csomó jó dolog történt. Igaz ugyan, hogy nem kapott CT és MR készüléket a Kardiológiai Intézet, de valamelyik istenáldása kiállt ma is és elmesélte, hogy bezzeggyurcsány! És jelentem: működik! Esküszöm, a saját két szememmel láttam a kormány közösségi oldalán egy olyan kommentet, hogy a szívklinika eddig is kiemelkedő eredményeket produkált és eddig sem voltak ilyen eszközeik, akkor most mit sír a libsik szája, megint csak az egyélőistent akarják bántani. Erre már tényleg nincs mit mondani, viszont megdőlt a régi teória. Nem, ebben az országban a lelki szegények sem boldogok.

Ma derült ki az is, hogy Putyin legjobb barátja (bár ezt Putyin valószínűleg nem pont így gondolja, mert nem barátkozik rangon alul) beszervezte a vizes vébébe az oroszokat, hogy jó legyen nekünk. Ugyanarról a vizes vébéről van szó, ahová nem hívták meg a magyar élsportolókat, mert minek az.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Soros György díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést. Jó. A páááááááárttalanéééééééééééppelegyazutuuuuuuuuunk……….

Szerintem menjünk aludni. Vagy rúgjunk be, vagy valami. A nap kommentje Sándortól:

A „büdös-tahó elszállt-bunkó semmihez-sem-értő semmit-sem-tisztelő” világbajnokságot mikor szervezik már meg? Azt nem kellene megpályáznunk! Alanyi jogon a miénk lenne!!!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.