Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha nem látom, nem hiszem el

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre itt az enyhülést hozó este, akár 30 fokra is lezuhanhat a hőmérséklet. Csak remélni tudom, hogy az ország számára oly fontos családok – Orbán-Rogán-Matolcsy és így tovább – valami kellemes vízparton töltik ezeket a tikkasztó napokat. Megérdemlik. Meg mi is. Addig mi, egyszerű plorik itt aszalódunk csendesen és már csak abban bízhatunk, hogy Lázár János hamarosan lebontja az épületek tizedik emeletét és akkor egyből hűvösebb lesz.

A mai botrányhír (pedig van ennél nagyságrendekkel súlyosabb is) Az, hogy a Fidesz kommunikációs igazgatója és az ő kedves felesége – összefoglaló nevükön Hidvéghiék – fejenként havi 300 000 forint ösztöndíjat kapnak Matolcsy valamelyik alapítványától, ahol a közpénz rendre elveszíti közpénz jellegét. Amúgy nem csak ők markolnak Matolcsy Rómeó De Luxe bőkezű zsebéből, hanem jó sok MNB és alapítványi dolgozó is. Nem ügy, szétdobják a pénzt maguk között. Azon már csak nagyon hangosan röhögni tudok, hogy Hidvéghi elvtárs – Figyelj! – a FIDESZ nevében kiadott egy sajtóközleményt. Mutatom, ide fotózom, nehogy valaki azt gondolja, füllentek.fidesz

Hát, ha nem látom, nem hiszem el. Megsértődött az egyemmeg. Mint az a másik cukimadár, aki a feleségével igényeltetett állami támogatást a kedves mama hűtőgépvásárlására. És még meg is sértődnek sorra, mert már miért is ne járna neki meg az asszonynak a közpénzből egy marékkal. Ennyire görény, ócska, primitív, pofátlan kormány a világon nincs még egy. Hidvéghi elvtárs! Minden doktori iskolába járó kap ebből a támogatásból? Mert ha igen, még akkor is pofátlanság az átlagbér sokszorosát kereső, közpénzből fizetett alkalmazottnak felvennie ezt a támogatást. De nem jár ám mindenkinek, így pedig a világ pofátlanjának kell lenni ahhoz, hogy még meg is sértődjön valaki, személye elleni támadásnak vegye a jogos felháborodást és a közpénzből élősködő Fidesz nevében, a közpénzből fenntartott, a Fideszt teljes mértékben kiszolgáló MTI-n keresztül háborogjon bele a pofánkba.

Nekem elég volt ennyi mára, jó éjt mindenkinek. A nap kommentje Évától:

Akkor éppen ideje lenne a bárányoknak leállni a hallgatással és elkezdeni tököket és főleg fogakat növeszteni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.