Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennél még a Fásy família nyomatása is értelmesebb, hitelesebb lett volna

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem számít nemi erőszaknak, ha egy nő nincs az eszméleténél – ezt nyilatkozta mintegy öt évvel ezelőtt amerikaiul az a világhírű CeeLo Green, aki – miután kiderült, hogy objektív egészségügyi okokból Sandé nem Emeli (ismeretlen zseni szójátéka) a 2017-es budapesti vizes világbajnokság köztudottan csillagos eget rugdosó színvonalát – beugrott kitölteni az űrt. Ha nincs ló, jó lesz CeeLo is alapon.

Az, hogy én nem ismerem a Crazy és a Fuck you! című slágerek ötszörös Grammy-díjas előadóját, nyilván nem őt minősíti, hanem kizárólag engem. Mondhatnám azt is, hogy a zenéjén nőttem fel, de minek forgassam a szemeimet megélhetésileg? Vegyem el a KDNP munkáját?

Szóval adott az említett művész úr, akinek többször volt már szerencséje összetűzésbe kerülni a törvénnyel. Aki szerint tehát randi után eszméletlen nőket szexuálisan zaklatni, tök rendben van: úgysem tudnak magukról, tehát akár meg is lehet erőszakolni őket, nem ügy. És akit egy drogbirtoklásos ügy miatt 2014-ben három év próbaidőre bocsátottak. (Drogos Juhász, mi? Az.)

Bár még a franc se tudja, hogy elkészül-e időre a pofátlan geci módon elszabadult költségvetés mellett (24, 500 milliárdról indult a kormányzati blöffölés 2015 márciusában, néhány nappal a megnyitó előtt tartunk 103,434 milliárdnál) minden bizbasz, aminek a kezdés időpontjáig el kell készülnie, de most kivételesen hagyjuk az arcbőrt pirító túlárazást, káoszt és fejetlenséget.

Ahelyett, hogy most megpróbálnánk megválaszolni azt a költői kérdést, vajon minek tudható be, hogy a vizes vébére kiírt közbeszerzések mintegy háromnegyedét Orbánhoz közel álló strómanok üzletemberek húzták be, hogy vajon mi a büdös franc került több mint száz milliárdba (összehasonlításképpen: a 2013-as, Barcelonában rendezett úszó-világbajnokság költségvetése 25 millió euró volt, igaz ők soha nem beszéltek 6 milliárd potenciális nézőről, megelégedtek az 520 millióval), beszéljünk a szájbakúrt ünnepélyes megnyitó rendezvényről.

Amely többe kerül, mint a Sziget Nagyszínpada egy hétre tokkal-vonóval, és amelynek sztárvendége tehát ez a fess úriember lesz:

CeeLo Green (Fotó: Platform Magazine)

CeeLo Green (Fotó: Platform Magazine)

Belém is hasított rögtön – a fenti látványban gyönyörködvén -, hogy ez minden idők legnagyobb magyar rendezvénye lesz, országimázs szempontjából is fontos (by Gőz László, a megnyitó program zenei szerkesztője). Meg hogy majd rákerülünk a világ térképére, hogy Magyarország még sosem rendezett ekkora hatalmas eseményt.

Igaz, hogy a Rolling Stones-nál kezdődött a blöffölés, ahhoz képest ez a CeeLo sem rossz. Ő legalább csak az ájult nők elleni szexuális erőszakot tartja rendben lévőnek és nem maga az ördög, mint a Rolling Stones, ahogyan doktori disszertációjában a magyar politika egyik legnagyobb élősködő bakelit- és műanyagkereszténye, Semjén Zsolt írta. Nemdebár?

Arra azért kíváncsi lennék, mégis hogyan illeszkedik ebbe az egész túlhájpolt, túllihegett és túlárazott nyitóünnepségbe, a kormány szájbakúrt magyar értékrendjébe ez a Fuck you!-val befutott, idegen kultúrájú, sötétbőrű, nők elleni erőszakról sajátos elveket valló művész?

Hogy a büdös picsába van az, hogy a magyarságot, mint valami különleges, minden és mindenki más felett álló értéket, a kereszténységet mint valami kivételes, üvegbúra alatt tartandó erényt hirdető kormány, amelyik állandóan a magyar géniuszra, a magyar gógyira, a hungarikumokra, és a homogén nemzeti identitásra fűzi fel saját impotenciáját és korruptságát, és amelyik stratégiai alapon baszott el több mint 100 milliárdot egy marginális eseményre, amit kikiáltott nemzeti jelentőségűnek, egy színesbőrű, a drogokkal jó viszonyt ápoló, de ebbe az egész megélhetési koncepcióba egyáltalán nem beleillő előadót szerződtetett le?

Nem mintha egy úszó vébé megnyitója bárkit is érdekelne (amúgy tegye fel a kezét, aki fejből tudja, hol volt a tavalyi, vagy a tavalyelőtti hasonló világverseny és ki volt a fellépő), nem mintha ez akkora nagy szám lenne, mint ahogy beállították az elvtársak, de miért nem hallom vernyákolni a propagandistákat és külön a KDNP-t, hogy CeeLo megrontja a vérmagyar rendezvényt, hogy mindenki drogos és színesbőrű lesz és a nők elleni erőszak tönkreteszi a családokat? (Ja, bocs, a nők elleni erőszak nem szokta zavarni a keresztény kormányt, csak ha kecskebaszó migránsok az elkövetők.) Ahogy a melegfelvonulás előtt hányták az epét, ahogy most is okádják az epét, ahogy köpködik az idegeneket, a tőlünk különböző kultúrájú, bőrszínű, vallású, identitású embereket.

Nem lehetne egyszer legalább valamiféle következetességről tanúbizonyságot tenni, ha már úgyis szétlopták az egészet? Legalább véletlenül, szarva közt a tőgyét alapon. Nem mintha a helyszínen csápoló VIP-jellegű és egyéb népek közül sokan tudnák, hogy ki fog énekelni két teljes számot minden idők leglegebb megnyitóján, de ha már az életünket azzal keserítik meg, hogy mekkora büszke, erős magyar ország vagyunk mi, honnan szedték össze ez azt embert? Nem arról van szó, hogy Bródy Jánost hívják oda, mert akkor már inkább a saját szarukat is megeszik, de hogy illik ebbe az egészbe a Fidesz-KDNP szerint ez az előadó, azon kívül, hogy belefért a költségvetésbe nyilván? (Mondjuk Emeli Sandé ráadásul nő is, nem elég, hogy néger, szóval mindegy is.)

A lényeg: a pénznek nincs szaga, a lopásnak nincsen ideológiája, most nemzeti-keresztényék nem akadnak ki, hogy egy néger nőbántalmazó világhíresség bazsevál minden idők legnagyobb magyar rendezvényen. Remélem, hogy a neröhöjöngyuribá plakátot azért odabasszák a háttérbe valahova országimázsilag. Hát, elvtársak, ennél valóban a Fásy família nyomatása is értelmesebb-hitelesebb lett volna. Azt is pont ugyanannyian szarnák le, mint ezt. Igaz, hogy péntekig még CeeLo is bőven meggondolhatja magát.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.