Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar társadalom zöme akkor sem nemzeti-keresztény alapon gyűlölködő, kirekesztő szellemi bokazokni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaz, hogy Vecsés nem Budapest, és az is igaz, hogy az elfogadás, a tolerancia nem az ökölbe szorult segglyukakról és agyakról ismerszik meg. Ami engem illet: 30 fokban, fekete polóban, befeszült arccal, összeráncolt homlokkal és lélekkel kardot rántani a liberalizmus, a melegek vagy éppen a cigányok ellen nem az az életérzés, amire egy verőfényes júliusi szombat délutánon vágyom. Igaz, egy -20 fokos, zúzmarás decemberi délelőttön se törekednék magamhoz ölelni ezt az érzést. A legtöbb, amit tenni tudok és kötelező módon tennem kell: megpróbálom megérteni, hogy mi ez a jelenség, és hogy egyáltalán érdemes-e ezzel foglalkozni.

Ez az ökölrázó, fajvédő, buzigyűlöletben tobzódó suttyóság megmenti a nemzetet?

Miközben Budapesten több ezer mosolygós, békés ember nyugodtan, vidáman, felszabadultan vonult fel a másság elfogadásáért, Vecsésen zászlót bontott egy ki tudja hányadik szélsőjobboldali alakulat. A Betyársereg tagjai, a Jobbik kiábrándult tagozata, az alufóliasisak alá szorult agyú Identitesz nevű ifjúsági szervezet, valamint Orosz Mihály Zoltán, érpataki polgármester és elszabadult hajóágyú: ők az alappillérei ennek a vadiúj szerveződésnek. Vállt a vállhoz vetve megalapították az Új Erő nevű mozgalmat és izét, amelynek élére Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője került.

A jó hír ebben az, hogy 150-200, legfeljebb 300 embert hozott lázas izgalomba a nemzet legfőbb ellensége, a liberalizmus ellen meghirdetett háború, amelyről a jelenlévők tudni vélik: ez az a sátáni sötétséget képviselő eszme, amely Európát tönkre akarja tenni.

A kevésbé jó hír ebben az, hogy volt 150-200, legfeljebb 300 megmozdulni is hajlandó ember, akinek a legsötétebb reflexeit és a mindig frusztrált, nemzeti dühbe átcsapó vérmagyar indulatait ki lehet sajátítani. A lehető legrosszabb hír ebben az, hogy ezeknek, pontosan ugyanezeknek az indulatoknak és frusztrációknak a kisajátítsáért fut versenyt a Fidesz is a Jobbikkal és/vagy fordítva.

Gyakorlatilag megalakult egy sokadik formáció, amelynek programja (ha lehet ezt annak nevezni) csontra egybeesik a kormányzó párt legaljasabb törekvéseivel, tökéletesen a kormány álláspontját képviseli. A Fidesz-KDNP lassan kizárólagos kormányzási programpontját jelentő migránskérdésben és a deviáns mozgalmak (értsd: jogvédő szervezetek!) elleni fellépés tekintetében teljes az egyezés a hatalmon lévő pártszövetség mantrájával. Ami felveti azt a kérdést, hogy akkor mi szükség van erre a bohóckodásra?

Mivel erre nem tudom a választ: azt hiszem, azt nem kell részleteznem, miért baj az, ha bármely formáció az emberi jogok védelmét deviáns magatartásként kezeli, és az ellene való kemény fellépésre szólít.

Nem hiszem, hogy külön azt sem kell részleteznem, miért borzasztó az, ha bármilyen alakulat létrejöttének egyedüli indítékát (nevezzük eltúlozva ideológiai alapnak) a valami ellen való fellépés, emberek-, embercsoportok, másfajta meggyőződések és világszemléletek megbélyegzése, vagy szimplán alanyi jogon (rendre magyarázat nélkül maradó) gyűlölete képezi. Márpedig az képezi.

A jó hír mégis az, hogy ha nem Vecsésre szervezik ezt a kínos dzsemborit, minden bizonnyal ennél több embert akkor sem tudtak volna megmozdítani. És még csak azt sem mondhatják az egyetemes emberi minőség helyreállítása okán csatasorba állt hazafiak, hogy azért voltak csak ennyien, mert Vecsés az ország segglyukában van, a többi hívük pedig éppen a Pride ellen tüntetett és barikádokat épített.

Azt hiszem, bármennyire hangosan üvölti is a kormány propagandája, meg a Fidesz-KDNP-Jobbik véresszájú rajongóinak tekintélyes része, hogy a magyar társadalom zöme nemzeti-keresztény alapon gyűlölködő, kirekesztő szellemi bokazokni, a tegnapi ellentüntetőket és az Új Erő mögé felsorakozó szerencsétleneket elnézve, mégiscsak az az érzésem, hogy a hergelés, az irracionális-érzelmi manipuláció valahol már elérte a szaturációs pontját.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a szélsőségek oldaláról nem lehet társadalmi bázist építeni, és nem elég evidenciának tekinteni, hogy a liberalizmus a Sátán műremeke, a buzik miatt van az, hogy a cigányok reprodukciós rátája jóval magasabb, mint a magyaroké és hogy ha kidagadt erekkel a nyakunkon egyszerre gyűlöljük a liberálisokat, a buzikat és a cigányokat, akkor jobb hely lesz az az ország.

Nincs komoly kereslet arra a görcsös nemzettudatba kapaszkodásra, amit ezek az emberek képviselnek. Nem komolyan vehető, hogy néhány ezer, színesbe öltözött fiatal és idős, nő és férfi békés felvonulása egyenértékű a nemzethalállal. Nem gondolom, és szerencsére sokan mások sem gondolják, hogy ezzel szemben a fenyegető, paramilitáris, egyenruhás, önbíráskodó seregek és zászlóaljak masírozása élhetővé tehet egy országot.

Az állandó hadakozás és az álproblémák gyártása (egy cigány képviseli Magyarországot az euróvíziós dalfesztiválon, micsoda szentségtörés!) már a Fidesznek is egyre nyögvenyelősebben megy, nekik ráadásul van egy istentelen hátországuk is ahhoz, hogy a legmagasabb fordulatszámon pörgessék az elmebajt.

Következésképpen ezeknek a szánalmas honvédőknek csak annyit kellene tudomásul venni, hogy a Fidesztől pillanatnyilag nincs szélsőjobbabb alakulat Magyarországon, kár erőltetni ezt a műfajt. Bohóckodásnak megteszi, a nemzeti büszkeségtől eltorzult fej is elmegy, csak éppen semmi értelme. Értem persze, hogy bárkiből lehet szélsőjobboldali formáció úgy, hogy még annyi víziója sincs az országról, mint a Fidesz kivénhedt, egykor megrögzött liberális, mára keresztény-nemzetivé átvedlett megélhetési politikusainak. Értem, hogy elég ehhez frontálisan buzizni és meglovagolni a cigányozást, amit ugye a miniszterek elnöke ebben a formában nem feltétlenül vállal fel (még).

De bármilyen alacsonyra sikerült is leküzdeni azt a lécet az elmúlt években, ahogy 20% nem 99%, az önmagából kivetkőzött, kizárólag nemzeti büszkeségével házalni képes ökölrázó, gyűlölködő suttyóság sem komolyan vehető projekt. Ez viszont a lehető legjobb hír. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.