Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sorost leszarjuk, a magyarokat, a zsidókat is leszarjuk, az örök hatalmat nem szarjuk le

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rakosgassuk össze még egy kósza kísérlet erejéig a Soros-kockákat, ha már az országot demokratikus felhatalmazással vezető ember úgy döntött – ki tudja hányadszorra -, hogy soha nem lehet elég hülyének nézni a népet. Bizony-bizony, jólmegmondtaabüdöszsidóknak.

A történet valójában egy felrobbant fülkével kezdődött több mint hét évvel ezelőtt. Ám most elégedjünk meg annyival, hogy a saját jobban teljesítése által maga alá temetett kormány belekapaszkodott Soros György patájába a politikai túlélés reményében. Bejött nekik. Nem egészen egy éve a Fidesz-kormány minden egyes napja Soros Györggyel kezdődik és végződik. Egy 2015-ös véleménycikke (nem választási program) miatt a nyakába varrták az egész migrációs válságot és a mindmeghalunk életérzés magyarázatát. A napi hergelés, indulatgerjesztés, a valós problémákról való figyelemelterelés kiváló eszközévé vált a gaz spekuláns. Aki nem ütött vissza. Egyetlenegyszer sem reagált közvetlenül arra, hogy Magyarországon fő kormányprogrammá vált az ő személyével való riogatás, valamint a Soros-szervezetek által támogatott magyar civilek megbélyegzése, küldföldi ügynökké nyilvánítása.

Aztán történt pedig, hogy minden jel szerint jogellenesen lenyúltak egy 12 évvel ezelőtt készült Soros-fotót, kitapétázták az országot a nevetését megállítani hivatott plakátokkal, 24 órából 25 órán keresztül folynak az agymosó szpotok a közpénzmédiában és azon túl is. Taposó-matricák formájában is kirakták az ő fejét a közszállítási eszközök egyikére-másikára, hogy akiben túlbuzognak a nemzeti érzések, nyugodtan tiporja lábbal Magyarország sírásójának arcképét.

A meglehetősen egy irányba csordogáló folyamat egyik állomásaként a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a kampány azonnali leállítására és a plakátok visszavonására kérte Orbánt, midőn az antiszemitizmust belekeverve az egész történetbe, úgy közölt valamit, hogy lehetőleg semmit ne mondjon, de azt is legalább ötféleképpen lehessen érteni.

Nem antiszemita, nem vallásos, nem elkötelezetten jobboldali, hanem vérgeci

A válasz megérkezett. A hadjárat nem áll le, hanem folytatódik, de sőt. Orbán szerint Orbán arra kapott felhatalmazást a magyar emberek nagy többségétől, hogy megvédje a jelent, a jövőt, és nyilván a sokezeréves múltat is. Gyerekeink, unokáink, és a 20 százalék 99%-ának elsöprően egybehangzó, többségi (!) véleménye szerint ameddig őfényessége a miniszterelnök, addig ez a feladat: A MEG-VÉ-DÉS! Határokat, több ezer éves kultúrát, a mindennapok biztonságát, a toleranciát (édesanyám, borogass!), a vallási türelmet, a nemzeti sokszínűség értékeit (nem úgy volt, hogy a multikulti megbukott?), valamint az európai jog (ehhez vajon mi köze Orbánnak, aki európai bírósági ítéletek betartását tagadja meg) uralmát.

Ebből következik – még mindig Orbán szerint -, hogy

aki vagyonát, hatalmát, befolyását, az általa pénzelt NGO-k hálózatát arra használja, hogy Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat, az a mi közös jövőnket éli fel. Soros György milliárdos spekuláns számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy ő pontosan ezt akarja.

Meg az is következik ebből, hogy zsidókat, nem zsidókat egyaránt meg kell védeni, még a Mazsihisz elnöke sem kérheti a felcsúti szellemi toprongyot, hogy származásuk szerint különbséget tegyen Magyarország állampolgárai között. A jó büdös franc tudja, hogy ez mire volt válasz, mindenesetre

aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben mi származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra való tekintet nélkül érvényesítjük a magyar állam politikai és jogi erejét. (…) Az illegális migráció ellen folytatott küzdelmünkért sem köszönetet, sem elismerést nem várok, de az Önök közösségétől egy kis segítség azért jól jönne.

Az nem hír, hogy a fenti minősíthetetlen gánymunkának se füle, se farka (annak sok értelme van, hogy valaki egy csomó pénzt öljön olyan országokba, amelyeket valójában megsemmisíteni akar). Hogy a dörgedelem – hosszúsága ellenére – semmire nem válasz, minden egyes fordulatát betéve ismerjük. A hír nem az, hogy Orbán pofátlanul cinikus, szemtelen geci hangfrekvencián manipulál.

A kérdés az, hogy ha a magyarok elsöprő többsége (érvénytelen népszavazás, illetve 8 millió állampolgár 20%-a) a kormány álláspontjával ért egyet, miért kell milliárdokból hirdetni a nyilvánvalót? Amivel mindenki egyetért, annak mi szükség van reklámra?

Hol tenyésztenek manapság olyan, állítólag felelős országvezetőket, akik szerint közpénzből finanszírozott plakátokkal meg lehet állítani az illegális migrációt?

Az a kormány, amelyiknek tudomása van arról, hogy bizonyos elemek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, miért nem körözi, miért nem próbál a sokat hivatkozott európai jog útján elégtételt venni vele szemben?

Az a kormány, amelyik nem tudja bizonyítékokkal alátámasztani a napi hergelésében foglaltakat, az tulajdonképpen milyen bűncselekményt követ el?

Mit remél a magyar kormány ettől a plakátkampánytól? Hogy Soros György visszavonul, egész életét és tevékenységét kukába dobja, elnézést kér Orbán Viktortól, hogy egyáltalán megszületett és becsszóra megígéri, hogy felhagy az egész világ igába hajtására irányuló fondorlatos aknamunkájával?

Melyik büfészakon tanították Orbán Viktornak azt, hogy az ország teleplakátolása politikai és jogi erőnek számít? Mert azon az egyetemen, amit ő teljesen feleslegesen elvégzett, biztosan nem.

Szerintem jó lenne újra világosan leírni: ezeknek a plakátoknak semmi közük az antiszemitizmushoz, vagy az illegális migrációhoz, netán Soros Györgyhöz. A józan észhez pedig a legkevésbé sincs közük. Ezzel együtt Heislernek teljesen felesleges volt megírnia ezt a levelet, az antiszemitizmusról szóló sirámokból egyedül Orbán tud profitálni. Ebben a szellemi-lelki állapotban fetrengő országban mindenképpen.

A legfontosabb ténykérdés az, hogy Orbán Viktor és a Fidesz soha egyetlen percig nem az illegális migráció megállításáért küzdött. Ők kizárólag a hatalomban maradásért küzdenek. Pont. Ennek okán márpedig a Fidesznek az az érdeke, hogy minél tovább, minél nagyobb legyen a káosz és a zűrzavar Európában. Mert ha az Unió netán egységesen és eredményesen lépne fel a migrációval szemben, akkor Orbán munka nélkül maradna. Nem tetszeleghetne a megmentő, megvédő főkeresztény szerepében.

Mindeközben ennek az országnak az éli fel a jövőjét, aki kormányzás helyett főállásban lop, csal, hazudik.

Aki aláássa a nemzetbiztonságot ellenőrizetlen hátterű, potenciális bűnözők beengedésével (isten nyugtassa Pharaon professzort is, akinek nem volt ujjlenyomata).

Aki hatszáz évre titkosított ügyletek révén a putyini érdekszférának szolgáltatja ki az országot és adósítja el a még meg sem született generációkat.

Aki állandó dezinformálással (orosz álhírekből táplálkozó állami közpénzmédia) és hisztériakeltéssel, soha bizonyítást nem nyerő lebegtetésekkel (forró ősz, rendőrattak kiprovokálása) gyakorlatilag a polgárháború irányába tereli az országot.

A törvényesített korrupcióról, a maffiaállamról, a független média kinyírásáról, a közpénzből finanszírozott családi vagyonosodásról, a kivándorlásról, a gazdasági leszakadásról, meg a sok minden egyébről már volt és még lesz szó.

Tehát Orbán válaszlevele magyarul: a plakátokat nem szedjük le, mert ugyan Sorost is leszarjuk, a magyarokat is leszarjuk, a zsidókat is leszarjuk, az örök hatalmat nem szarjuk le. Ameddig Sorossal vagytok elfoglalva, nem figyeltek arra, hogy kilopják a szemeteket is, de örültök majd, hogy jól megvédtünk. Amúgy a ti pénzetekből mennek ezek a plakátok is, titeket viszont láthatóan nem zavar, szóval minek vennénk le? Sőt. Nekünk az az érdekünk, hogy az idők végezetéig jöjjenek a menekültek, akiket mi hazug módon testületileg illegális bevándorlóknak, kecskebaszó migránsoknak és terroristáknak csúfolunk, mert nekünk az a jó, ha rettegtek.

Tényleg nem kell megköszönni.  adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.