Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mariska drága! Hogy a jóisten áldjon meg mind a két kezével

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvasom a NER-ideológus asszony szakmai igényességűnek csúfolt, közpénzből fizetett blogján összeokádott legújabb, közel 3000 szavas gigaömlengését arról az egy témáról, ami őnagysága foglalkoztatni képes hosszú ideje. Soros, rohadt Brüsszel, gennyes Európa, Orbán Viktor a mi élőistenünk, aki egyedüliként – ezen a klinikai halál állapotában vergődő kontinensen – képes nekünk utat mutatni, megállítani, megvédeni, adjunk hálát, rohadt Soros, geci Soros, mocskos muszlimok, mindmeghalunk, csak a Fidesz.

Idézek ebből a – helyenként egészen szórakoztató – olvasmányból, amely egyáltalán nem mentes a hihetetlen logikai bukfencektől sem. Terromária, aki szépen levezeti, hogy a világon mindenkit Soros rángat madzagon, kötélen, láncon (Láttuk demonstratív fellépését Brüsszelben, ahol Juncker és öt uniós biztosa vonult libasorban a színe elé, hogy hűbéresi hódolatukról biztosítsák) végül arra a következtetésre jut:

a mögötte álló csoportok, akik a spekulatív globális tőke egy meghatározott részét képviselik, maguk elé nyomják a 87 éves Sorost, követelve, hogy váltsa valóra mindazt, amit nekik megígért. Nehogy már kivonják mögüle a lét, és mást keressenek helyette!

Vagyis, ha jól értem, akkor mégsem Soros rángat mindenkit, hanem őt rángatja a spekulatív globális tőke. Jól hangzik, három agysejt nélkül is könnyedén feldolgozható, és semmi ellentmondás nincs benne. Ja, nem. De mindegy is, mert ez a fasorban nincs ahhoz képest, hogy Brüsszel egy koszos, elhanyagolt kurva szar város, a szálloda pedig – ahova Mariska elcsigázva megérkezett júniusban – még ennél is szarabb volt: nem működött a bár, és nem lehetett taxit hívni. Tehát egy Soros- és Európa-ellenes random fröcsögésben érv lehet, hogy egy brüsszeli szállodában nem működik a bár. Ezért elcsigázott Mariska néni nem tud becsókolni egy mojitót vagy egy dupla fröccsöt a bárban. Sőt, taxi sincs, mert ramadán van, és mert minden taxis buzi muszlim, ezért nem tudja elvitetni magát a kocsmába. Értjük.

Nade, nézzük az általam önkényesen kiválasztott gondolatmenetet Schmidt udvari történész és jósnő cikkéből:

2017-ben Soros György kilépett a fényre, lelépett a plakátról és nyílt politikai küzdelemre jelentkezett be a világ különböző pontjain. Frontális támadást indított Donald Trump amerikai elnök ellen, akinek megpuccsolása érdekében mozgósította és mozgósítja mindent behálózó civil szervezeteit és kiterjedt médiapozícióit. De meg akarja dönteni Benjamin Netanjahu izraeli kormányfőt, ahogy Orbán Viktort is. (…) Soros ma az egyik legelszántabb motorja annak a szép, új, muszlimizált világnak, amit számunkra előirányzott. Aki elgondolkozik azon, miért pont Trump, Netanjahu és Orbán áll Soros útjában, miben akadályozzák őt, mi az, ami miatt olyan kiemelt ellenségeivé váltak, arra lyukad ki, hogy mindhárman a Soros által forszírozott, sőt pénzelt, és minden egyéb módon támogatott muszlim nyomulás kerékkötői. Trump első rendelkezése megtiltotta egy jelentős részük beutazását az USA-ba, amit Soros az általa támogatott bírák segítségével próbált megakadályozni, de legalábbis késleltetni. Netanjahu annak a határozott izraeli politikának a képviselője, amit a palesztinok legnagyobb támogatójának számító Soros minden eszközzel támad, sőt legszívesebben magát Izraelt is egy Palesztin állam részeként szeretné látni. Orbán pedig a legsikeresebb és legfontosabb operációjának tett keresztbe, annak az európai muszlim betelepítésnek, amit Soros cikkekben, előadásokban és ezer háttértárgyaláson pacsizott le az arra illetékesekkel.

Mariska drága! Hogy a jóisten áldjon meg mind a két kezével! Szar került a ventillátorba és szanaszét fröcsköl minden irányba. Soros Györgyöt hőn szeretett Orbánod pakolta rá a plakátokra, ebben azért nem ártana egyetértenünk. Fél évnyi uszításra közel 13 milliárd forint közpénz ment el, és tudomásom szerint nem Schmidt Mária milliárdos üzletasszony konyhapénzéből. Zárójel bezárva.

Szombatra virradóra megértük – Trump, Netanjahu, Orbán szentsége ide vagy oda -, hogy már az izraeli nagykövetség is tiltakozik a kurvakék Soros-plakátjaitok ellen. Vágod? Nem mintha én úgy gondolnám, hogy Soros ostorozásának bármi köze lenne az antiszemitizmushoz, de mondjuk a közleményben nem is esik egyetlen szó sem az antiszemitizmusról. Szó esik viszont arról, hogy

ez a kampány egy bizonyos személy politikai bírálatán túl nemcsak szomorú emlékeket idéz fel, de gyűlöletet és félelmet szít.

Nos, ez a bizonyos személy gyakran valóban keményen bírálja a zsidó állam és Netanjahu politikáját (aki nem mellesleg két hét múlva látogat Magyarországra, sőt, akkora nagy népünnepély van, hogy 1989 óta először látogat izraeli kormányfő Magyarországra), de Maris költői túlzásai – egy történész tollából – teljesen elborzasztóak. A nagy büdös helyzet az, hogy olyan szinten belegárgyultatok Sorosba, hogy az már a Netanjahu-féle Izraelből szemlélve is ciki. Persze az igazán komolyan vehető bírálat az volna, ha a miniszterelnök úr lemondaná budapesti látogatását, de így se olyan rossz ez.

Az a baj ezzel, Mariska, hogy van egy pont, ami után már azoknak is sérti az érzékenységét ez a büdösbunkó, lihegő sorosozás, akik egyébként utálják Sorost mint a szart Sorossal tök különböző platformon állnak és akiket szerettek Orbán elv- és harcostársaiként számontartani. És nem kell ehhez antiszemitának lennetek, bőven elég annak látszanotok. Márpedig a Horthy-mizéria által köbreemelt faszakodásotok a 87 éves megagazdag öregemberrel (Maris definíciója) akkor is vérgeciség, ha egyébként a kampány súlypontjainak semmi közük az antiszemitizmushoz. Ha legközelebb 4000 szóban sírod el a bánatod, akkor sem.  A jobbikos, szélsőjobbos hívők fanatizálásán és kebletekre ölelgetésén túl számotokra is világos, hogy az eredményes kormányzásra való hivatkozással ti már nem tudtok választást nyerni. A rombolás és pusztítás nyomait nem lehet Soros-plakátokkal elfedni, amelyek nem mellesleg bejárják a világsajtót és jó hírünket keltik. Egy olyan országét, ahol egy frusztrált bűnbanda plakátokon harcol egy 87 éves öregember ellen. Kormányzás helyett.

Te Mari! Szerintem nem olyan nagy baj, hogy az a bár nem volt nyitva. Bár tulajdonképpen neked tökmindegy.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.