Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormány felszopógépezete mintha meg lenne hibbanva mostanában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormány felszopógépezete mintha meg lenne hibbanva mostanában. A másik lehetőség – amennyiben nem általános fogalmatlanságról és tudatlanságról beszélünk – hogy annyira hülyének nézik a saját híveiket (marhára nem minden alap nélkül), hogy gyakorlatilag bármit csámcsogva felzabálnak és soha, még csak véletlenül sem jut eszükbe eltöprengeni az egetverő baromságok némelyikén.

Aktuálisan: itt van nekünk a 888.hu címen megjelenő forradalmi kiadvány, azon belül pedig sok kis szorgos betűfaragó. Egyikük jónak gondolta, hogy a hamburgi eseményeket új köntösbe öltöztetve tálalja az ő drágajó olvasóinak. Rittyentett egy elképesztő irományt a Németországban jelenleg is tartó G 20-as csúcstalálkozó, a globalizáció ellen tüntetők – őket ügyesen összemosva az autókat felgyújtó, romboló vadállatokkal, akiknek bármilyen országban börtönben van a helyük szerintem – és a magyarországi ellenzék megkérdőjelezhetetlen párhuzamáról. Mármint a fizetéséért bármit és annak az ellenkezőjét is megíró illető szerint van kétségtelen párhuzam.

A cikk az elejétől a végéig gyűlöletkeltésre hajt. Azt hiszem, a propagandagépezet ráállt az új pártutasításra: előkészítik a terepet (az összes megszólaló kormánytaggal és szóvivővel vállvetve) egy, a választás környékén, sajátkezűleg kirobbantani szándékozott, polgárháborúra hasonlító, akár szükségállapot kihirdetését is lehetővé tévő akcióra és ezt már most rá kell kenni az ellenzékre. Erre természetesen csak akkor lesz szükség, ha úgy tűnik egy adott pillanatban, hogy a Fidesz elbukhatja a választást. Hogy ez mennyire gusztustalan, veszélyes és sunyi dolog, azt most nem részletezem. Hogy vannak – mindig vannak – pénzért megvehető zsoldosok, akik kiszolgálják az aktuális politikai bűnözők aktuális igényeit, az nem újdonság. De azért ide teszek egy idézetet a cikkből, mert a maga módján gyöngyszemnek számít a saját kategóriájában. Íme:

„Németország egy olyan hely, ahol  egy halom „munkanélküli bölcsész”, mások szerint dologtalan elkényeztetett vegán szélsőbalos-antifa hippi, egy rakat aluliskolázott, kulturálisan vadidegen muzulmán, egy csomó szalafista elvetemült, rengeteg elöregedő, kényelmességében megfáradt nyugdíjas, plusz egy marginális, szélsőjobbra kacsingató kisebbség, akinknek tele van a töke. Már csak a kanócot kell meggyújtani és robban is a bomba.”

Így kell egyetlen mozdulattal felsorolni Orbán Viktor és bandája összes ellenségét, a hergelésre fogékony hívek okulására. Értsd: az értelmiségiek, baloldali gondolkodásúak, liberálisok, idegenek, nyugdíjasok, valódi- és szélsőjobboldaliak. Ebbe a csoportba bárkit be lehet seperni, aki nem fideszes. Mert csak. Ők gyújtották fel Hamburgot a cikk szerzője szerint és ők, vagy az ő magyar megfelelőik készülnek ugyanerre Budapesten. Mert mostantól mindenki, aki az Orbán-kormány leváltását és elszámoltatását akarja, az antiglobalista is.

És akkor most nézzük csak, mit ír a másik pártlap.

„A globalista, valamint a nemzetállami szemléletű tagállamok mentén jöhet létre a kétsebességes Európai Unió, amelyben a visegrádi országok, tágabb értelemben a közép- és kelet-európai térség összefogása a jelenleginél is hangsúlyosabb lehet – mondta a Magyar Időknek adott interjúban Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese.” 

Ezek szerint kétféle tagállam van az Európai Unióban. Egyrészt a globalista szemléletű tetvek, másrészt a nemzetállami szemléletű orbánviktorok. Miután a magyar kormány nemzetállami szemléletű – ezt ők hirdetik önmagukról melldöngetve-óbégatva minden létező alkalommal -, tehát a globalizáció ellen van, tehát lényegében ők, vagy az ő elvtársaik gyújtogatnak Hamburgban és ezt tervezik Budapesten is. Sőt, ezen a logikai csiganyálon haladva az derül ki, hogy a fideszes szekértábor unatkozó, jódolgában rendőröket bántalmazó nyuggerekből, munkanélküli bölcsészekből, iskolázatlan idegenekből, szélsőbalosokból és szélsőjobboldali hülyékből álló gyülekezet, akik között szép számmal akadnak vegetariánusok is, bár azt nem tudom, hogy ez mivel függhet össze.

Mintha lenne némi zavar a gépezetben, nem? Én értem, hogy a jelenleg kormányon lévők és az ő kiszolgálóik bármekkora hülyeséget képesek kijelenteni, mert a tulajdon érdekeiken túl semmi nem érdekli őket. De azért ezt el kellene majd magyarázni a híveknek is (a kopasz verőembereknek, akik spontán fel szoktak háborodni és autókat gyújtogatni, vagy ligetvédőket verni, esetleg tömegesen népszavazási kezdeményezést benyújtani, külön is el kellene magyarázni), nehogy túl nagyot hibázzanak majd ősszel és ne tudják, kit kell megtámadniuk. A vezér védelmében.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.