Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem antiszemita, nem vallásos, nem elkötelezetten jobboldali, hanem vérgeci

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez már a vég kezdete. Vagy vége, franc se tudja. A nem-kormánypárti média egy része vitázik a Mazsihisszel, hogy akkor most a Mazsihisz szerint antiszemita-e a magyar kormány a Soros-plakátjaival, vagy nem antiszemita. Az Index szerint a Mazsihisz védi a Sorossal riogató kormányt, Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke kikéri magának, én pedig igazán szívből örülök annak, hogy mindenki jól szórakozik.

Nem én fogom megmondani Heisler András helyett, hogy ő mit is mondott, vagy mit próbált mondani úgy, hogy lehetőleg semmit ne mondjon és azt is ötféleképpen lehessen érteni. Azt viszont el tudom mesélni, hogy én mit gondolok erről az egészről. Szerintem sincs antiszemita háttere a plakátkampánynak és nem hinném, hogy a kormány antiszemita. Az antiszemitizmus ugyanis – bármennyire gusztustalan, tűrhetetlen és elfogadhatatlan is – elveken alapszik.

A kormánynak pedig nincsenek elvei. Csak érdekei. Lehetne Soros György palóc, sváb, vagy bantu néger is, nem a származása a lényeg, hanem az a jól felépített rém, amivel ijesztgetni és uszítani lehet a gyengeagyú híveket. Az csak szerencsétlen véletlen (vagy, ha a nagyon szélsőjobbos barmokat is be akarja söpörni a kormány, akkor szerencsés), hogy éppen zsidó. Nincsen meggyőződés, nincsenek elvek semmi mögött, amit a kormány tesz. Nem gyűlölik ők az arabokat sem, a muszlimokat sem, még csak a migránsokat sem. Használják őket és ennyi.

Ahogy a liberálisokkal sincs bajuk, vagy a baloldaliakkal. Egyszerűen vannak olyan agyhalottak, akiket ezzel lehet hergelni, mert csak a primitív uszítást értik, semmi mást. Ha azzal tudna a kormány szavazatokat nyerni, hogy szentté avatja Soros Györgyöt, akkor szentté avatná. Ha azzal tudnák bebetonozni a hatalmukat, hogy liberálisnak vallják magukat, holnapra az összes élősködő liberális lenne és még csak a szemük sem rebbenne, amikor belemondják a kamerába: ők mindig is, már geci korukban is liberálisok voltak.

És éppen ilyen eszköz számukra a vallás is. A folyamatosan elhörgött keresztény értékek akkortól és pontosan akkortól bukkantak felszínre, amikor üzletet láttak az egyházzal való összebútorozásban. Az egyház is megkapja a maga jussát – ingatlanokat, emelt kvótát a tanulók után, egyházi státusszal járó támogatásokat, ilyen-olyan közpénzből csordogáló baksist – a kormány pedig megkapja a templomba járók szavazatát, mert rohadtul nem mindegy, hogy a misén miről beszél a pap. Ez ennyi. Nem több, de nem is kevesebb.

Mindenkivel összefognak, aki hasznot hajt nekik valamilyen módon. Szakszervezeti vezetőktől kezdve Farkas Flóriánig, Putyintól a legmocskosabb diktátorokig. És mindenkinek nekimennek, aki veszélyezteti a hatalmukat, bárkiből ellenséget kreálnak, ha az szavazatokat hoz. A gondtalan élethez és a szinte korlátlan forrásokhoz való hozzáférést csak a hatalom megtartása garantálja, mert csak így tudják a törvényeket érdekeik szerint igazítani, a bűncselekményeket elkenni, így védi őket a mentelmi jog és megkapnak minden eszközt, hogy érdekeik szerint befolyásolják a saját fejjel gondolkodni képtelen, a legaljasabb ösztönöktől vezérelt híveket.

A kormány nem antiszemita, nem vallásos, nem elkötelezetten jobboldali, hanem vérgeci. Egyenként és együtt is ez a fő jellemzőjük. Soros György pedig pont megfelelt a célnak, ahogy a baloldali, liberális, meleg emberek, civil szervezetek is megfelelnek a célnak. Nincs ebben semmi más, mint kőkemény érdek. És még csak nem is politikai érdek, hanem egyéni érdekek. Sok kis geciből áll össze a gecitenger, Orbánok, Rogánok, Lázárok, Bayerek, Stefkák, L. Simonok, Ákosok, Mándokik, neves és névtelen trafikosok és vállalkozók szaros egyéni érdekei döntik romba a jelenünket és a jövőnket.

Ennyi ez, nem több ennél.

De nem is kevesebb ennél.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.