Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kikérem magamnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most van teli a szamócamintás napozóm a kormánypárt szellemi színvonalával és azzal, ahogy kommunikálnak. Például velem, aki az adómból eltartom őket. Semmi mást nem fogok tenni, mint ide másolok néhány közleményt ezektől a díszpintyektől és egyetlen megjegyzésem van mindehhez:

KIKÉREM MAGAMNAK!

„Budapest, 2017. július 3., hétfő (OS) – A baloldal megint Soros érdekeit védi – Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

Ahogy azt várni lehetett, Soros-emberei végzik a dolgukat, és amikor a kormányzati tájékoztató kampányt támadják, akkor valójában gazdájukat Soros Györgyöt védik. A Fidesz-KDNP egyetért azzal, hogy fel kell hívni a figyelmet a Soros-terv veszélyeire. Soros György a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát, lebontsa a határokat és kiiktassa a magyar határvédelmet. Ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is, akik – ahogy az most is látszik-, azonnal rohannak, ha Soros érdekeiről van szó.

Kiadó: Fidesz-frakció”

„Budapest, 2017. július 3., hétfő (OS) – Reagálás Bokros Lajos nyilatkozatára

Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét.

Kormányzati Tájékoztatási Központ 
     
Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ”

„Budapest, 2017. június 30., péntek (OS) – A Jobbik mást sem tesz, csak Simicskát és a korrupciót védi – Reagálás a Jobbik nyilatkozatára

A Jobbik már mást sem tesz, csak Simicska Lajos érdekeit és a korrupciót védi. Párt még ennyire nem próbált meg eltitkolni bűncselekményt és megvédeni egy milliárdost, mint ahogy azt a Jobbik teszi. Azt a Simicskát védik, aki több százmillió forinttal és több ezer plakáttal támogatja őket. Ez felveti az áfacsalás és a burkolt pártfinanszírozás gyanúját is. 
     
Kiadó: Fidesz-frakció”

„Budapest, 2017. június 30., péntek (OS) – Soros politikája tönkretenné Magyarországot – Reagálás Dömötör Csaba (MK) nyilatkozatára

A kormánypártok fontosnak tartják, hogy a magyar emberek tisztában legyenek a Soros-terv veszélyeivel. Soros György, a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki migránsokkal akarja elárasztani Európát, támogatja az illegális bevándorlók betelepítését, és fel akarja számolni a határokat. Ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is. A magyar emberek azonban nem akarják, hogy migránsok árasszák el hazánkat, ezért kemény csaták előtt állunk. Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! Soros politikája tönkretenné Magyarországot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség 

Kiadó: Fidesz”

„Budapest, 2017. június 29., csütörtök (OS) – Reagálás a 24.hu-n megjelent mai cikkre

Kétségbeesett elterelő és hírhamisítási akció zajlik a bűncselekmény gyanújába keveredett Simicska-cégek és a Jobbik részéről.  Ahelyett, hogy  a Jobbik-Simicska korrupció ügyre adnának magyarázatot, a kormánypártot támadják és minden eszközzel meg akarják akadályozni a korrupció ellenes plakáttörvény életbe lépését. A Jobbikkal ellentétben a Fidesz minden egyes választási kampányában a törvényeknek megfelelően járt el és számolt el, amelyet az Állami Számvevőszék minden esetben ellenőrzött és törvényesnek talált. A Jobbikkal ellentétben nem adtuk el a pártot egy milliárdosnak.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz”

„Budapest, 2017. június 29., csütörtök (OS) – Varga Zoltánnak nyilvánvalóan megártott a meleg – reagálás a DK közleményére

Varga Zoltán debreceni önkormányzati képviselőnek bizonyára megártott a nyári kánikula. Azt javasoljuk, hogy ne járjon a napon fedetlen fővel és fogyasszon sok folyadékot.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az igazságszolgáltatás független a helyi politikai vezetéstől. Sőt, az ügyészségen kívül még a NAV és a rendőrség sincs önkormányzati hatáskörben. Persze lehet azt gondolni, hogy a polgármester személyesen felelős mindenért, ami a városában történik, de ez éppen annyira tévedés lenne, mintha az ügyészség Varga Zoltántól várna tanácsot bármiben. 

Fidesz Debreceni Szervezete

Kiadó: Fidesz”adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.